Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak start o 15 to git;)

A co z ta reklama? Będzie coś czy nie?

o 15 sprecyzujemy start serwera

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Tu macie klienta i zanim napiszecie kolejny post z nim związany to odświeżcie strone ...

http://freefr.dl.sourceforge.net/project/newearth/NewEarth.zip

Powiem dokładnie hmmm tak ok 15

No to jak o 15 będzie dokładne info to czekamy :)

P.S. Jakby Wam się noga powinęła to nie będzie tak źle, osobiście wolałbym koło 19-20 serverek bo to już mniej dzieci, które i tak wejda tylko na start, albo pograją 1 - 2 dni. Nie ma co się oszukiwać i wiadomo kto na hardzie będzie grał.

Opublikowano

bez reklamy i z takim isem;d

Reklama będzie na stronce serwera azmal.pl i jeszcze pare osób na YT zrobi. A co do IS to jest tylko testowy i on ulegnie zmianie ...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Dajcie lauchera dla słabszych łącz + wtedy zyskacie sporo graczy :)

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Bo admin nie rozumie, ze zeby serwer hard doszedl so skutki trzeba duzo graczy, bo zdobywanie itemow rowna sie handlem z innymi, to nei easy gdzie wszystko sobie dropniesz ;]

Bez launchera stawiam na max 50 gracyz na serwie, zbyt hujowo przygotowany, admin wgl nie informuje o niczym, zadnych poprakach, a moze poprostu nci nie robi? Dziwne, ze zrobiles tka hujowy serwer skoro juz kilka ich miales. Do tego ten wierzchowiec na start na nieograniczana ilosc czasu rozwala... Juz lepiej dodaj bojowce do is...

Opublikowano

Działa wam klient? Ja odpalam Patcher_New.exe i niby patchuje, a jak włączam Start to błąd "Datei konnte nicht geoffnet werden" Czy dopiero przy starcie będzie działać czy jaki uj?

photo261314.png

Opublikowano

Widać, że nie wiecie nawet o kim piszecie ... A co do serwera to start o 17.30 :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Działa wam klient? Ja odpalam Patcher_New.exe i niby patchuje, a jak włączam Start to błąd "Datei konnte nicht geoffnet werden" Czy dopiero przy starcie będzie działać czy jaki uj?

Vide pisał, że patcher bedzie działal poprawnie przy starcie servera

Opublikowano

Ja nadal na stronie sie zalogowac nie moge, tez tak macie?

u mnie wszystko OK.

A jaki masz problem, co CI wyskakuje ?

Opublikowano

Teraz robimy Patchera dla osób z słabym łączem max 50mb aby można było się zalogować i pograć dopóki nie ściągnie się normalnego klienta

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...