Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przegladajacych temat 79 osob, wiec na serwer wejdzie max 100 osob, kolejne 70 osob to beda bufki, wiec 170 osob na hardzo o jest za malo .. lepiej isc na Ra... czy Ba... wiem zaraz bedzie hejt zebym zabaczyl godzine, ok godzina moze 16 ale do tej 18 ile przybedzie osob ? max 60 :)

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up a co ty myślisz, że każdy jest no life i ma otwarty ten temat? Ja czekam na serwer, ale gram w lola a nie siedzę i patrzę w monitor...

Opublikowano

Osobiście lubię takie serwery, gdzie nie ma setki broni z painta i jest lekki oldschool. Poczekam do tej 17:30 - 18:00, bo z tego co widzę to wtedy właśnie startujecie. Jeżeli będzie większa liczba zainteresowanych osób, a w M1 trochę więcej niż 2 sklepy to może i daronian zawita na NewEarth. ;-)

Opublikowano

Mozna link do tego autopatchera/launchera?

Jak będzie ten autopatcher to zostanie tu udostępniony. Na razie jeszcze go nie ma ...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Dokładnie, Daronian. Też lubię serwery w stylu, że są max 2-3bronie, max lvl 99-127 + hard. Teraz bardzo mało serwerów powstaje z max lvlem 99, a szkoda.. bo bardzo brakuje mi tych pvp 55lvlem vs 80+ Teraz to powstają serwery typu max 250lvl, miliony broni z painta itd.

Czekam do startu i mam nadzieję, że będzie sporo osób bo mam ochotę zostać na dłużej, a nie skakać między serwerami bo to nudne.

photo261314.png

Opublikowano

w IS na hardzie - szkaty ripera, perly ulepszacze, nie zagram z powodu is :)

Szkat ripa nie ma, a perły są jedynie jako ulepszacze do stalki i broni 65 ...

Opublikowano

przepraszam moj blad szkat ripa nie ma, ale perly myslisz ze " jedynie jako ulepszacze do stalki i broni na 65 " myslisz ze to jest TYLKO ?? na hardzie to jest az..

Opublikowano

perły muszą zostać usunięte

ps.to nie bedzie easy serwer wiec nie liczyłbym na sklepy w pierwszy dzień serwera gdy wszyscy będą expić

Opublikowano

w IS na hardzie - szkaty ripera, perly ulepszacze, nie zagram z powodu is :)

Teraz tak poza tematem. A co innego mają dodać do Item Shopu? W sumie racja... mogą dać Magiczny Kamień za 50 zł przez który od razu masz umiejętność na P i innego sposobu nie ma, jednak tego nie robią. Zrozum, że serwer z czegoś się musi utrzymywać, a jeżeli mówisz, że bez IS'u nie da się grać to Ci powiem, że w 2010 roku miałem 82 lvl na Feniksie na PL'u i byłem jednym z najlepszych graczy bez ani jednej złotówki włożonej w grę. Da się? Da się!

Opublikowano

Oni umieszczają w IS takie rzeczy, które z "łatwością" możesz zdobyć w grze... Więc tylko się cieszyć... A zresztą nie podoba się? Nie graj ...

Opublikowano

Szczerze mówiąc to miałem nic nie pisać i tu nie wracać, ale się wypowiem:

Złodziej jest o wiele trudniej dostępny od party, a jednak robi się z niego epika + to, że nie będzie się miało 2x ludzi czyni go słabszym.

Napchanie 4 broni do 105 lvl - bez sensu i nie mam pomysłu jak to upchaliście.

Wszystko mi się podoba prócz tych dwóch rzeczy i niestety, ale ja, jak i większość ludzi, których znam tutaj nie przyjdzie ze względu na to.

Mimo to, powodzenia ze startem.

Opublikowano

Szczerze mówiąc to miałem nic nie pisać i tu nie wracać, ale się wypowiem:

Złodziej jest o wiele trudniej dostępny od party, a jednak robi się z niego epika + to, że nie będzie się miało 2x ludzi czyni go słabszym.

Napchanie 4 broni do 105 lvl - bez sensu i nie mam pomysłu jak to upchaliście.

Wszystko mi się podoba prócz tych dwóch rzeczy i niestety, ale ja, jak i większość ludzi, których znam tutaj nie przyjdzie ze względu na to.

Mimo to, powodzenia ze startem.

Jesteś w błędzie z broniami jest jak na PL. Czyli: Bojowy - Syrek - I ta nowa broń. To w zapowiedzi jest troszkę źle podane ...

Opublikowano

aaaaaaa gdzie jest zwój powrotu umiejętności? bez tego się nie obejdzie :/

u handlarki będzie

Opublikowano

Teraz tak poza tematem. A co innego mają dodać do Item Shopu? W sumie racja... mogą dać Magiczny Kamień za 50 zł przez który od razu masz umiejętność na P i innego sposobu nie ma, jednak tego nie robią. Zrozum, że serwer z czegoś się musi utrzymywać, a jeżeli mówisz, że bez IS'u nie da się grać to Ci powiem, że w 2010 roku miałem 82 lvl na Feniksie na PL'u i byłem jednym z najlepszych graczy bez ani jednej złotówki włożonej w grę. Da się? Da się!

to ciekawe kurwa jak ty ześ do v2 wlazł by expic xD

@top

Wbiję, zagram... zobacze jak się spodoba zostane na dłużej... ale reklame musicie dobra skolowac, bo z zapowiedzi nie wyglada to najgorzej :p

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

to ciekawe kurwa jak ty ześ do v2 wlazł by expic xD

@top

Wbiję, zagram... zobacze jak się spodoba zostane na dłużej... ale reklame musicie dobra skolowac, bo z zapowiedzi nie wyglada to najgorzej :P

Zawsze mogłem expić na Dzikich Psach, ale nie wiem czy wiesz, że Przepustką da się handlować i jest ich pełno w M1. Jeżeli chodzi o serwer to zaczynam tym razem w Jinno, jak zawsze Wojownikiem Bodym. Jakaś gildia ciekawa się szykuje?

Ta, w 2k10 nie dało się handlować ziom.

Masarnia bedzie, ale w chunjo :/

No to widzę, że grałeś za krótko, bo było wiele promocji ze specjalnymi Przepustkami, które były zdatne do handlu i shopy były nimi przepełnione w tamtych okresach. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...