Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revoir.pl

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

EscapeQ to SkaczuS nie polecam, stawia serwer dla kasy, serwer po 30 dniach nawet mniej padnie

Jeszcze serwer nie ruszył, nie ma IS'a a Ty oceniasz?

Serwer nie ogarniety padnie po chwili gdyz 1 ddosem pada ts , strona i serw :)

Od czasu bety nie było ani jednego ataku. A strona, serwer i TS nie pada tylko się wyłącza podczas resetowania dedyka(maszyny) znawco jeden : ]

Opublikowano

Hm a jak z expem bo nie zauwazylem albo jestem slepy na officialu bedzie to hard/medium/easy w jaki zas wbije sie ok 80 lvl ? :)

zycze serverowi jak najlepiej :>

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Na becie grałem, i jeżeli tak ma wyglądać serwer to ja dziękuje.

Teraz moja opinia o "całej" becie. Jeżeli ktoś ma słabego neta i kilka h sciaga mu sie client, od razu mówie że się nie opłaca zagrać na tej becie.

Minusy:

- brak ogólnego dzwieku w grze (sam sie dziwiłem) krępująca cisza.... [brak efektów, muzyki]

- ciągłe ox'y na serwerze, rozumiem testy ale bez przesady.

- jak na ceny u mpc, ulepszania, drop yang podchodzi pod serwery HARD.

- brak nowości, petów czego kolwiek...

- mimo 2h = 100lv, co pisze w rankingu. Bez pd i pomocy GM trzeba grać i ciagle expic 3/4 dni. I walczyc na spocie, bo itemów nie zrobimy konkretnych bo kasy brak.

- mało osób na serwerze - beta (do 40os.)

Plusy:

+ Drop nietypowych marmurów, czego nie spotkałem na innych serwerach. Mozna wydropić naprawde nie typowy marmur, np. Elit. Ork Wojownik

+ Auto poty, pisze ile % pozostało potki.

+ Ciekawy motyw z skrzyniami ucznia co ileś lv.

+ Duzo pot (bo aż 200) fioletowych i zielonych na start. Z edytowaną ikoną.

+ Drop Kamieni Duchowych (jedyny sposób zeby zrobić skile na P) z metinów, inaczej kamieni nie zdąbedziemy.

Edit. Dodam jeszcze że możecie zapomnieć o ulepszaniu magicznymi metalami, takowe tylko można wygrać na ox... wiec bodzie zostają i itemki +6/7 max +8, jak Wam starczy do 800k yang.

Opublikowano

Jak na razie beta jest ok, nie licząc ,że pół serwa ma full eq w hawangi bronie 75 za ox . . .

Mam nadzieje ,że na officialu to się zmieni ;>

Opublikowano

Na becie grałem, i jeżeli tak ma wyglądać serwer to ja dziękuje.

Teraz moja opinia o "całej" becie. Jeżeli ktoś ma słabego neta i kilka h sciaga mu sie client, od razu mówie że się nie opłaca zagrać na tej becie.

Minusy:

- brak ogólnego dzwieku w grze (sam sie dziwiłem) krępująca cisza.... [brak efektów, muzyki]

- ciągłe ox'y na serwerze, rozumiem testy ale bez przesady.

- jak na ceny u mpc, ulepszania, drop yang podchodzi pod serwery HARD.

- brak nowości, petów czego kolwiek...

- mimo 2h = 100lv, co pisze w rankingu. Bez pd i pomocy GM trzeba grać i ciagle expic 3/4 dni. I walczyc na spocie, bo itemów nie zrobimy konkretnych bo kasy brak.

- mało osób na serwerze - beta (do 40os.)

Plusy:

+ Drop nietypowych marmurów, czego nie spotkałem na innych serwerach. Mozna wydropić naprawde nie typowy marmur, np. Elit. Ork Wojownik

+ Auto poty, pisze ile % pozostało potki.

+ Ciekawy motyw z skrzyniami ucznia co ileś lv.

+ Duzo pot (bo aż 200) fioletowych i zielonych na start. Z edytowaną ikoną.

+ Drop Kamieni Duchowych (jedyny sposób zeby zrobić skile na P) z metinów, inaczej kamieni nie zdąbedziemy.

Edit. Dodam jeszcze że możecie zapomnieć o ulepszaniu magicznymi metalami, takowe tylko można wygrać na ox... wiec bodzie zostają i itemki +6/7 max +8, jak Wam starczy do 800k yang.

Chłopie co do minusów.

- Beta jest i kto ma zamiar robić na nowo EQ na officialu, lepiej poczekać : ]

- Po co Ci dźwięk jak 3/4 graczy gra przy swojej muzyce czy tam TS/Skype itd.

- Ceny u NPC* są dobre, ponieważ drop yang został zwiększony dwukrotnie.

- Nowości będą na officialu, dodatkowo wszelkie propozycje mamy zgłaszać na forum serwera.

- To jest Medium, więc co się dziwisz że nie jest tak łatwo i trzeba expić ?

Opublikowano

CyberProdukcje, te twoje plusy są bardzo słabe a jeśli chodzi o minusy to już o wiele większy problem.

Zdecydowanie zgadzam się z tobą co do cen ulepszania...kasa nie leci tak tragicznie ale bez rewelacji, jeśli się poświęci trochę czasu na dropienie to można szybko uzbierać ładną sumkę, jednak ja na ulepszanie fmsa wydałam bardzo dużo pieniędzy, które wydropiłam w 30minut. To jest jeden item a nie wspomnę już o całej reszcie. Lepiej jakby w sklepie były metale(dość drogie) bo wolę nic nie ulepszyć ale przynajmniej nic mi się nie cofnie do +1.

Drop kamieni duchowych z metinów jest bardzo fajnym rozwiązaniem ale podejrzewam że jak na serwie będzie dużo osób to już zamieni się to w ładny hard.

Tak między godziną 14 a 16 było może z 40 albo mniej na oxie...trochę to za mało, ciekawe jak będzie na oficjalu.

W sumie serwer mi się podoba ale dzisiejsze zachowanie administracji mnie trochę zirytowało, miała być zabawa taneczna na konkursie OX i była, GM wykrzykiwał rozkazy, kto i co ma robić...no ok, ale potem obiecywał 5 rund pytań, tymczasem Shaders się zmył bo poszedł montować film, a Nekron najpierw przez kilka minut był afk lub zwyczajnie olał graczy, a następnie wyszedł.

Dodam że mnie nie interesuje takie coś jak "Darmowe" rozdawanie lvli ale rozumiem irytację graczy, kiedy Shadersa otacza 20 osób prosząc o lvl a on daje go tylko jednej osobie. Wiem że to beta i można się bawić i szarżować prezentami, strojami i zabawami ale w oczach gracza to nie wygląda zbyt uczciwie. Nie ukrywajmy że jak jednemu dziecku daje się cukierka to inny też chce, bo niby dlaczego nie?

Oceniam serwer na duży plus bo przyjemnie spędziłam na nim czas, zapewne zagram na oficjalnym starcie, życzę wam powodzenia :)

58815786.jpg

Opublikowano

@ Deska

Zrozum też mnie , jestem SAM i tylko ja daje wam różne sposoby rozrywki .. po co komuś level jak nie dostaje punktów statusu ani punktów skilli ? każdy wygrany na OX na życzenie to wybieraja hw najczęsciej , 2 osoby mają 100 lvl bo testowali nową mapę na 100 lvl a nie dostali go za free bo są kolegami czy coś , wrajacąc jeszcze do OX - dziś znalazłem na nim 5 błędów w pytaniach a wy chyba chcecie mieć wszystko gotowe i bez błędów na OFFICIALU prawda ? bo potem zaczyna się gadanie że dajecie dobrą odpowiedź i jest w pytaniu błąd - i mnie się za to obrywa bo niektórzy myślą że ja piszę pytania czy coś .. nie tak nie jest , pytania lecą losowe i może zdarzyć się błąd . Zrobiłem dziś filmik z OX + Harlem Shake faktycznie obiecałem pare OXów i je zrobie jak się filmik na yt wrzuci , i to nie były słowa na wiatr . Proszę o zrozumienie bo jestem praktycznie sam online z GM ponieważ Noresta i Esc robią w plikach serwerowych różne rzeczy - naprawiają błędy , questy itd żeby wam się lepiej grało .. Hajda robi rzeczy związane z forum , a Nekron - właśnie .. ocencie sami .

@ o akurat filmik się wrzucił ;) - przepraszam za jakość - polecam oglądanie w HD + Zapraszam Do Gry ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Fev3AFXxQVk&feature=youtu.be

bez gif.

Opublikowano

Ja rozumiem o co chodzi i nie mam o to pretensji, wiadomo że trzeba sprawdzić wszystko dokładnie na każdej mapie ale wiadomo jacy są gracze metina, jednemu dasz a drugi też chce ;)

Dodam jeszcze że pierścień anty expa trochę za wolno cofa doświadczenie, bo mając 5 lvl za chwilę miałam 7 a przecież pierścień był aktywny.

Tak samo strażnik do lochu małp, nie miałam pieniędzy na wstęp a w pierwszej opcji mam napisane że chce on 370k(lub coś ok. tego?), wybieram ją a gościu mi oświadcza że nie mam 40 yang :D

No i filmik bardzo fajny :P

58815786.jpg

Opublikowano

Dlaczego jedna z tabel w waszej bazie nazywa się:

site.tuor_news

?

Ps. zmieńcie stronę/załatajcie luki, bo inaczej pewnie ktoś z nich skorzysta :)

@Down:

Mam przez to rozumieć, iż uważasz, że wasza strona nie posiada żadnych luk i jeżeli ktoś ową znajdzie może ją wykorzystać i uzyskane dane użyć w dowolny sposób?

Opublikowano

Zwoje egzorcyzmy znajdują się u handlarki a zwoje egzo dropią międzyinnymi z revoirskich szkatułek.

wtf ? zwoje egzorcyzmy a zwoje egzo;p popraw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...