Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revoir.pl

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beta dzisiaj? :P

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Nie chcemy podawać dokładnej godziny . Przesiaduj na forum i tam uzyskasz informacje w jakiej fazie jesteśmy :)

bez gif.

Opublikowano

Mam lepsze rzeczy niż przeglądanie bezustannie wasze forum...

Wystarczy, że wejdziesz raz na 1/2h i będziesz wszystko wiedzieć.

Serwer jak najbardziej polecam i zawitam.

Opublikowano

Ten team chyba mowi sam za siebie .. jakies nonejmy co nawet w metka grac nie umieja biora sie za serwer.. teraz maja czas to wszystko zrobia , ale zastanawia mnie jak beda naprawiac bugi na serwerze z swoja wiedza ? 15 latkowie wzieli sie za serwer , mama da kare na kompa i nie bedzie serwera ; [

Nie zagram , juz nie zpowodu administracji ale slaby serwer nie ma na nim nic ciekawego nic fajnego nie wnosi .. stala rutyna

Opublikowano

Ten team chyba mowi sam za siebie .. jakies nonejmy co nawet w metka grac nie umieja biora sie za serwer.. teraz maja czas to wszystko zrobia , ale zastanawia mnie jak beda naprawiac bugi na serwerze z swoja wiedza ? 15 latkowie wzieli sie za serwer , mama da kare na kompa i nie bedzie serwera ; [

Nie zagram , juz nie zpowodu administracji ale slaby serwer nie ma na nim nic ciekawego nic fajnego nie wnosi .. stala rutyna

15 latkowie ? znasz ich ? nie ... ja znam Noreste/hajde i wiem że nie mają 15-stu lat i wiem że potrafią coś zrobić na serwie nie tak jak team tego syfu co masz w sygnie :) tam może pracują 15 latkowie

Forum off chwilowo z tego co wiem (tak pisał admin) tak więc czekamy spokojnie =)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

@Gerr

15 lat? Człowieku nie znasz nas nie wiesz ile mamy lat... Grałeś znami w metka? Gówno wiesz o naszej wiedzy na temat stawiania serwerów.Pokaż co ty potrafisz to ciebie ocenimy.

Opublikowano

ZApraszamy na ts w celu sprawdzenia nas, 15 lat <3. heh, nie ma to jak pisać, jeśli nawet nie wiesz ile mamy lat, nie znasz mnie. Powiedz mi co ty umiesz? chuja :)

Opublikowano

Właśnie o to jest pytanie , kto tu jest w wieku 15 lat ? Ojj Siwy wpadłeś ^^

Weź się człowieku ogarnij , każdy serwer co teraz rusza hejtujesz .

Masakra.

xD 

Opublikowano

Wiek tu nie ma znaczenia jesli komus sprawia to przyjemnosc,jesli ktos interesuje sie edycja clienta,plikow to moze duzo osiagnac,stworzyc. Sam mam 22 lata zaczynalem od podstaw jakimi jest dodanie ulepszaczy na serwer , z czasem wszystkiego nauczylem sie dodawac,robic. Wiec z doswiadczenia wiem ze wiek nie jest przeszkoda do tego by nauczyc sie czego kolwiek.

Gerr nie oceniaj ludzi swoja miara,bo latwo jest kogos ocenic z wygladu,wieku latwo jest kogos zgnoic. Nie znasz tych ludzi wiec prosze Cie nie oceniaj, bo wiek to nie wszystko liczy sie to co ktos ma w srodku, a ludzie ktorzy tworza ten serwer maja spora wiedze jak i zapal do pracy.

Powodzenia,oraz sporej ilosci graczy.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Dziękujemy za niemalże subiektywną opinię. Przykro nam ,że nie spełniamy Twoich standardów.

Sądzę ,że serwer Legion będzie odpowiedni jeżeli lubisz serwery Hard w sam raz godny polecenia.

15 latkowie ? znasz ich ? nie ... ja znam Noreste/hajde i wiem że nie mają 15-stu lat i wiem że potrafią coś zrobić na serwie nie tak jak team tego syfu co masz w sygnie :) tam może pracują 15 latkowie

Forum off chwilowo z tego co wiem (tak pisał admin) tak więc czekamy spokojnie =)

Nie warto wchodzić w flame. To wypowiedź tego Gerr'a więc jeżeli takie ma zdanie to trudno.

Opublikowano

Człowieku idź spam w Zapowiedzi Legiona a nie tu, a i Popracuj nad składnią zdań.

wracając do tematu.

pytałem o broń dwuręczną będzie dodana ?

Opublikowano

Ktoś mi powie jak będą działały te etapy bety? Bo nie chce mi się grać na becie jak na oficjalnym, więc wolę od razu ten 3 etap i kiedy będzie i jak to się będzie zmieniać?

Opublikowano

Yy w kliencie nie ma nawet pliku exe , chyba dodacie jakas latke czy cos ?? :D

Z tego co wyczytałem na forum bd patcher/luncher na poszczególne etapy Bety

~EscapeQ

Czemu forum nie działa? ;d

Przerwa jest :f

Opublikowano

Pare minut przed otwarciem bety dostaniecie łatkę z plikami startowymi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...