Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revoir.pl

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie Clienta tego full na Megaupload ale zeby bylo na paru laczach bo teraz ten co jest to jest na 3 laczach 1 nie dziala 2 nie kazdy umie sciagnac a 3 to slabo sciaga.

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy mógłby ktoś mi odpowiedzieć o której będzie dostępny client z officiala ? Z góry dziękuję.

Ok, już przeczytałem na forum że około 16. Sorry ze bezsensowny spam.

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Serwer wydaję się ciekawy, zawitam na betę i może zostanę na dłużej, jak sprawdzę kilka rzeczy ;)

Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia z serwerem.

@Edit:

Heh, jest mały błąd logiczno-rzeczowy w prezentacji, a mianowicie:

"Zwoje egzorcyzmy znajdują się u handlarki a zwoje egzo dropią międzyinnymi z revoirskich szkatułek."

Chyba chodziło o to, że zwoje egzorcysty u handlarki, a rady pustelnika dropią.

Opublikowano

wbiłem na Bete pograłem 30-40 min porobiłem sobie misje itp potestowałem exp/drop

wszystko bardzo dobrze dopracowane nie ma bugów serwer wciaga na prawde polecam

Opublikowano

Co z 2ręką do mentala, nie dostałem odpowiedzi! to nie fer że mental co najwyżej złodzieja będzie miał...

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Serwer wydaję się ciekawy, zawitam na betę i może zostanę na dłużej, jak sprawdzę kilka rzeczy ;)

Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia z serwerem.

@Edit:

Heh, jest mały błąd logiczno-rzeczowy w prezentacji, a mianowicie:

"Zwoje egzorcyzmy znajdują się u handlarki a zwoje egzo dropią międzyinnymi z revoirskich szkatułek."

Chyba chodziło o to, że zwoje egzorcysty u handlarki, a rady pustelnika dropią.

Zwoje egzorcyzmu. Jak już czepiasz się literówki, to przynajmniej nie rób błędu w poprawie.

Serwer bardzo fajny. Team kulturalny oraz pomaga od chwili, w której napisałeś. Polecam. :-)

nanicz.png

Opublikowano

Co z 2ręką do mentala, nie dostałem odpowiedzi! to nie fer że mental co najwyżej złodzieja będzie miał...

Odpowiedź znajdziesz na polskim globalnym serwerze Metin2. Jeżeli mental miałby dwuręke, to biłby tak dużo z skilli, że żadna inna klasa nie miała by przy nim żadnych szans.

nanicz.png

Opublikowano

są roski??

Roski są na każdym serwerze, tylko trzeba uzbierać odpowiednie zioła + puste butelki. Co do Npc to raczej nie będzie ze względu że to medium z dużym nastawieniem na hard.

do kiedy ma trwac ta smieszna beta?

Ok.16/17 na pewno Beta się skończy. Wiadomo, że usunięcie postaci/itemów to kilka minut, więc nie ma żadnych problemów żeby beta była do ostatnich chwil przed oficjalnym otwarciem.

nanicz.png

Opublikowano

Zwoje egzorcyzmu. Jak już czepiasz się literówki, to przynajmniej nie rób błędu w poprawie.

Serwer bardzo fajny. Team kulturalny oraz pomaga od chwili, w której napisałeś. Polecam. :-)

Nie o to mi chodzi, że to literówka... :) A już na pewno nie robię problemu.

"Zwoje egzorcyzmy znajdują się u handlarki a zwoje egzorcyzmy(egzo) dropią międzyinnymi z revoirskich szkatułek."

Nie widzisz tutaj błędu logicznego? Powiem tak:

To w końcu z czego są zwoje egzorcyzmy? Od handlarki czy ze szkatułek? Ze nich dropią bodajże rady pustelnika ;)

Opublikowano

Nie o to mi chodzi, że to literówka... :) A już na pewno nie robię problemu.

"Zwoje egzorcyzmy znajdują się u handlarki a zwoje egzorcyzmy(egzo) dropią międzyinnymi z revoirskich szkatułek."

Nie widzisz tutaj błędu logicznego? Powiem tak:

To w końcu z czego są zwoje egzorcyzmy? Od handlarki czy ze szkatułek? Ze nich dropią bodajże rady pustelnika ;)

Nie rozumiesz mnie zupełnie. Poprawiłeś Escapeqa że są to zwoje egzorcysty, gdzie te zwoje nazywają się 'zwoje egzorcyzmu' . Źle poprawiłeś .

nanicz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...