Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revoir.pl

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie launchera teraz :)

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Świetny serwer, lecz nie polecam grać mentalem póki nie dodadzą 2-ręcznych broni bo mentala każdy składa...

Opublikowano

Świetny serwer, lecz nie polecam grać mentalem póki nie dodadzą 2-ręcznych broni bo mentala każdy składa...

Na forum jest ankieta odnośnie broni 2-ręcznej, ale dziwię się że nie została dodana :}

Opublikowano

Kickował tych którzy podpowiadali lub spamowali smile.png

Żadnych z tych rzeczy akurat nie robilem :)

Dostałem kicka za komentarz pytania o kaczce ....

Opublikowano

Dostałeś kicka za komentowanie "co za WIEŚNIAK układał te pytania" - Po pierwsze wieśniakiem nie jestem a po drugie mnie nie znasz to czemu oceniasz? .. Gdybyś tego nie robił to bym Cię nie wyrzucił z OXa . Następnym razem zachowaj takie sugestie dla siebie . Pozdrawiam :)

bez gif.

Opublikowano

Yhym... podpowiadanie? Chyba sobie kpisz, niby komu podpowiadałem... -.-

Przeczytaj jeszcze raz dokładnie posta Shadersa bo widzę, że nie ogarniasz -,-
Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz dokładnie posta Shadersa bo widzę, że nie ogarniasz -,-

Zauważ że edytował...Widzę że ty tu nie ogarniasz ^^

Opublikowano

Nie mam konta na forum waszego privka więc napiszę tutaj bo widzę że administracja często odwiedza mpc :)

Dzisiaj udałam się do npc, który wpuszcza do lochów małp bo mam misję na zabicie złej złotej małpy.

Wiadomo że teraz Revoir przeszedł w fazę 4fun to wbiłam sobie maksymalny lvl, czyli 120.

Wybrałam u gościa opcję trudnego lochu małp i tutaj nagle informacja że mnie nie wpuści do środka bo mam powyżej 61 lvla...co to ma być?

To rozumiem że jak ktoś sobie zostawi misje na później bo np. nie daje rady to i tak nie może jej zrobić?

Gram surą WP, wybonowałam sobie jak najlepiej eq ale kiedy poszłam do atlantydy v2 i spotkałam generała to pomyślałam że czemu by go sobie tutaj nie ubić.

Sam boss jest banalnie prosty bo hity wchodzą w niego jak w masło i nie bije tak mocno ale jego obstawa i ziny w około...masakra.

Te moby powinny mieć zdecydowanie zmniejszone dmg bo sura WP z najlepszym eq, plus skille na P i nie daje rady? Kto to widział żeby zwykłe potworki siekały mocniej niż sam boss. Buff pewnie będzie niezbędny ale solo też nie powinno być aż takiego problemu...

Nie można się dostać na mapę +100, fryzury nie lecą wcale ze szkatułek Revoirowskich jak podaliście w prezentacji...nie wiem czy zapomnieliście je dodać czy tak ma być(?).

58815786.jpg

Opublikowano

Nie mam konta na forum waszego privka więc napiszę tutaj bo widzę że administracja często odwiedza mpc :)

Dzisiaj udałam się do npc, który wpuszcza do lochów małp bo mam misję na zabicie złej złotej małpy.

Wiadomo że teraz Revoir przeszedł w fazę 4fun to wbiłam sobie maksymalny lvl, czyli 120.

Wybrałam u gościa opcję trudnego lochu małp i tutaj nagle informacja że mnie nie wpuści do środka bo mam powyżej 61 lvla...co to ma być?

To rozumiem że jak ktoś sobie zostawi misje na później bo np. nie daje rady to i tak nie może jej zrobić?

Gram surą WP, wybonowałam sobie jak najlepiej eq ale kiedy poszłam do atlantydy v2 i spotkałam generała to pomyślałam że czemu by go sobie tutaj nie ubić.

Sam boss jest banalnie prosty bo hity wchodzą w niego jak w masło i nie bije tak mocno ale jego obstawa i ziny w około...masakra.

Te moby powinny mieć zdecydowanie zmniejszone dmg bo sura WP z najlepszym eq, plus skille na P i nie daje rady? Kto to widział żeby zwykłe potworki siekały mocniej niż sam boss. Buff pewnie będzie niezbędny ale solo też nie powinno być aż takiego problemu...

Nie można się dostać na mapę +100, fryzury nie lecą wcale ze szkatułek Revoirowskich jak podaliście w prezentacji...nie wiem czy zapomnieliście je dodać czy tak ma być(?).

zmniejszymy lekko dmg tych potworków obok bossa i zwiekszymy mu hp . a o lochu małp edytujemy do 80 lvla . Mapa na 100 bedzie dostepna na officialu już .

bez gif.

Opublikowano

Nie było powiedziane że fryzury lootaja z revoirskich szkat :)

Opublikowano

Racja, zwracam honor :)

Pomyliłam to z kostiumami.

Fajnie by było gdyby epik dla mentali został wprowadzony...już nie rozchodzi się o zwiększenie ataku tej broni tylko o sam wygląd.

Bo taki biedny mental będzie chodził z partyzaną a jego kolega body w nowym mieczyku, zrobi mu się smutno :P

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...