Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revoir.pl

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo mi się podoba. Bardzo dobrze że na niskim jak i wysokim lvl jest co robić. Teraz jest bata a ofiszial start jest 1 marca, tak ? :D

Opublikowano

Beta wystartowała bez żadnych problemów,administracja na bieżąco usuwa wszystkie bugi.

Gra się przyjemnie,na tsie także fajna atmosfera.

Zapraszam do grania! :D

Opublikowano

Jak najbardziej polecam serwer, beta testy mi wystarczyły jak na razie aby ocenić że Team oraz sam sobie serwer jest godny poleceniu.

Opublikowano

Na Forum odbywa się wciąż rekrutacja na Moderatora Forum. Zapraszam do zapoznania się.

Ja bynajmniej staram się od strony techniczno-usługowej podchodzić na razie do serwera. Serwerem zaopiekuję się przy Oficjalnej odsłonie. Póki co forum,ts3 i gracze są priorytetem.

Jeżeli macie jakieś pytania/bugi zgłaszajcie je nam.

Opublikowano

Co by tutaj dużo pisać, napiszę kilka spraw pokrótce na temat serwera - skromna opinia.

Administracja praktycznie na zawołanie, najwyżej musisz poczekać kilka minut, aby Ci odpisała/pomogła. Na TS'ie praktycznie 24/7 ktoś pilnuje porządku tzn.:

- rejestracja,

- tworzenie kanałów,

- pomoc w grze.

Na bieżąco poprawiane są błędy i bugi z serwera oraz wszelkie luki w plikach. Także otwarci są na wszelkie propozycje w celu udoskonalenia/poprawienia funkcjonowania serwera. Jedyne co można zrobić to pogratulować i życzyć dalszego rozwoju, a jak wiemy dopiero to jest Beta.

Serdecznie zapraszam już teraz na serwer, a tych co nie przepadają za Betą od 1 Marca 2013 r. na oficjalny start :]

Opublikowano

Mam takie pytanie, czy dalibyście rade spakować klienta tak, żeby miał jak najmniej wagi (500-700mb)? Bo część plików jest niepotrzebna i tylko zajmuje miejsce.

W moim przypadku ściągniecie tego klienta (1gb) to kilka godzin, ponieważ mam neta z dupy i często jest tak, że chce zagrać ale nie chce mi się ściągąc - wiele graczy też tak ma.

Pomyślcie nad tym. :-)

Opublikowano

Na launcherze idzie grać czy nie bardzo ? Wrzuciłem do czystego clienta i jak dochodzi ładowanie do końca wywala metina :|

Opublikowano

Ale lipa że te skile od razu na G wskakują ;/ zobaczymy jak to będzie w praktyce , ale wątpie aby trafiło w mój gust

Opublikowano

Widzę same pozytywne opinie i to się chwali, chętnie zagram na becie i sama się przekonam jak to wszystko wygląda w praktyce, zabieram się za ściąganie :)

EDIT:

ściagnęłam klienta, łatkę i nie mogę się zalogować...na stronie także jest informacja że 0 osób online.

Dlaczego serwer nie działa?

58815786.jpg

Opublikowano

Ja mam pytanie odnośnie tych ciągłych przerw.

Wiem że naprawiacie sporo rzeczy ale od ponad 2 godzin macie offy co 5-10 minut i nie wiem czy tak będzie cały czas czy tylko dzisiaj wieczorem?

Chciałam pograć, ocenić serwer i zabić nudę ale zdążyłam nabić tylko 5 lvl ;)

58815786.jpg

Opublikowano

EscapeQ to SkaczuS nie polecam, stawia serwer dla kasy, serwer po 30 dniach nawet mniej padnie

sygnatura231rs5.png

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/359527-tutquesty-na-serwa/

Jeżeli pomogłem

Wiesz co dać

;)

81b37b2774.png

Opublikowano

EscapeQ to SkaczuS nie polecam, stawia serwer dla kasy, serwer po 30 dniach nawet mniej padnie

oj człowieku nie wiesz co piszesz.. IS bedzie u nas ubogi i "kokosów" na nim nie zbijemy.. nic nie wiesz a się wypowiadasz .

bez gif.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...