Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revoir.pl

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://revoir.pl/1/

Zapraszamy serdecznie do rejestracji. Gdy pojawi wam się biała strona to znak ,że pomyślnie zarejestrowaliście się.

Osoby biorące udział w becie proszone są o wejście na nasz Team Speak 3 w specjalną strefę przeznaczoną do Beta Testów.

Nie wiem czy jesteście świadomi tego, ile ta strona ma luk w sobie. To podstawowe WWW pod serwery hamachi, dlatego proponuję jak najszybszą zmianę i zainwestowanie w coś lepszego - stronka to 'twarz pokazowa' serwera. ;-)

Opublikowano

Nie wiem czy jesteście świadomi tego, ile ta strona ma luk w sobie. To podstawowe WWW pod serwery hamachi, dlatego proponuję jak najszybszą zmianę i zainwestowanie w coś lepszego - stronka to 'twarz pokazowa' serwera. ;-)

Ktoś gdzieś pisał, że ona jest tylko na czas bety aby się zarejestrować.

Opublikowano

Ta strona służyć miała tylko wczoraj na start beta testów by każdy mógł się zarejestrować.

Główna nasza 'wizytówka' będzie możliwe udostępniona dziś.

Opublikowano

Serwer jest ON? Graczy zero, topka nie rośnie. Nie wiem czy clienta ściagac -.-

Działa, topka nie rośnie po grali w nocy i teraz pewnie odpoczywają : ] Fakt graczy jest mało bo to faza beta.

Opublikowano

Serwer jest ON? Graczy zero, topka nie rośnie. Nie wiem czy clienta ściagac -.-

To jest beta -.-

Zapraszam do zapoznania się z serwerem. Mnie osobiście on odrzucił, jak postoi trochę to może na nim zawitam, niestety jakoś marnie to widzę.

Powiedzmy już, że polecam.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Póki co z perspektywy wygląda to średnio lecz to póki co Alpha Beta Testy,więc miejmy nadzieję ,że wszystkie bugi naprawimy a sugestie wasze też są dla nas bardzo ważne. Zapraszam do brania udziału w becie.

Opublikowano

Fajny server chociaz jak dla mnie jest niedopasowana trudnosc ( a raczej latwosc o.O) expenia a zdobywania jakichkolwiek lepszych itemow to samo kamyki duchowa dropia naprawde szybko bo z kazdego metka ale zeby eq miec to juz ciezej przynajmniej jak sie rozpoczonya gre przedzial 40 -55 lvl

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Fajny server chociaz jak dla mnie jest niedopasowana trudnosc ( a raczej latwosc o.O) expenia a zdobywania jakichkolwiek lepszych itemow to samo kamyki duchowa dropia naprawde szybko bo z kazdego metka ale zeby eq miec to juz ciezej przynajmniej jak sie rozpoczonya gre przedzial 40 -55 lvl

W takim razie czekamy na sugestie,które poprawią wam standardy gry.

W końcu tworzymy ten serwer dla was ;-)

Opublikowano

W takim razie czekamy na sugestie,które poprawią wam standardy gry.

W końcu tworzymy ten serwer dla was ;-)

Gratuluje moderatora metin2 :))

@TOPIC

oczywiście zagoszczę dzisiaj na becie i na officjalnym starcie ;))

już właśnie pobieram clienta i się nie mogę doczekać ;P

Opublikowano

Gratuluje moderatora metin2 :))

@TOPIC

oczywiście zagoszczę dzisiaj na becie i na officjalnym starcie ;))

już właśnie pobieram clienta i się nie mogę doczekać ;P

No dziękuję,dziękuję :>

Jak podobało się na ts3? :)

W końcu mój wymarzony serwer :) Ale będzie no-lfie ^^ Już nie mogę się doczekać

Taka wypowiedź tylko maluje uśmiech na twarzy administracji.

Wielkie dzięki mam nadzieję,że się nie zawiedziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...