Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revoir.pl

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAPRASZAMY NA IDOLA! IP TSA ts3.revoir.pl !

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie .. spokojnie dzisiaj pogracie ;)

hehe , nie to żebym się czepiał :D

Ale w ten weekend słyszę ten tekst już któryś raz . I to od Adminów , więc jakoś nie chce mi się wierzyć .

Ale czekam. Zobaczę co z tego wyjdzie.

13735324352268179080.png

Opublikowano

Przepraszam,

Piszę do wielu użytkowników MPCForum jak i gości że, jeżeli mają wejść i krytykować administracje, grafikę, czy wyciągać Bóg wie co z tej prezentacji to proszę o zatrzymaniu tego zdania dla siebie bo nikogo poważnie podchodzącego do sprawy to nie interesuje aczkolwiek tylko denerwuję.

Hajda™ - dla mnie on nie jest żadnym dzieckiem, pisałem z nim, kolega wydaję się bardzo porządnym człowiekiem - z bardzo wyjątkowym charakterem.

Reszty nie znam, ale czy typowe ,,dzieci" już nic nie mogą osiągnąć ? myślicie że, tylko dorosły (^^') zrobi wszystko Ok ?

Słuchajcie wasz tok myślenia - '' Dzieci założyły serwer i dlatego pada na starcie '' bo co ? bo atakują dorośli (DDoSami ? )

Zawiodłem się na wielu lecz coraz częściej to właśnie dzieci maja pomysły na lepszą grę nie tylko te Mega nowości - które ma mnóstwo serwerów czy nawet zbroje z Painta.

Nie warto krytykować lepiej samemu znaleźć czas poświęcić te parę chwil by zobaczyć jak się tworzy serwer najlepiej na gotowcach chociażby Terenzo - Mam do niego wielki szacunek że, robi to co lubi a nie hejtuje innych zawsze służy pomocą.

Zobaczcie i doceńcie pracę tych o to dzieci którzy chcą dla was dobrze a wy jak zwykle - hejt za hejtem.

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problemy typu..

Wgrałeś Launchera do klienta np. Metin2 PL i wyskakuje LOG ?

Rozwiązanie problemu..

Wchodzisz w notatnik i zapisujesz go jako : Account1.cfg i z listy wybierasz nie dokument tekstowy.txt tylko wszystkie pliki

robisz tak aż do Account5 i wklejasz do folderu ,,lib" w metin2.

Opublikowano
http://revoir.pl/1/

Zapraszamy serdecznie do rejestracji. Gdy pojawi wam się biała strona to znak ,że pomyślnie zarejestrowaliście się.

Osoby biorące udział w becie proszone są o wejście na nasz Team Speak 3 w specjalną strefę przeznaczoną do Beta Testów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...