Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revoir.pl

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wydaje mi się, że będzie ciężko ze starem.. tak jak prawie każdy teraz. już na becie strasznie się grało, no ale.. powodzenia ;d

124124214_nwxnqwq.png

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O ktorej godzinie start? :)

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Serwer start jutro ok. 18 :)

Lepiej pasowało by 19/20 ponieważ niektórzy w piątki mają inne zajęcia po szkole/robocie. :D

nanicz.png

Opublikowano

Lepiej pasowało by 19/20 ponieważ niektórzy w piątki mają inne zajęcia po szkole/robocie. :D

Skoro ustalone to dlaczego mają zmieniać. Nie każdemu pasuje 18, innym nie pasuje 20 itd.

Opublikowano

Serwer zapowiada się super! Jest to coś w moim stylu mimo, że wolę serwery typu hard. Mam nadzieję, że osiągnie dużą popularność i będzie dużo graczy. Na pewno zagram! Życzę powodzenia!

Opublikowano

Hmmm jutro start a zainteresowanie się przez graczy dość małe ;/

Była Beta nie ma się co dziwić, wraz z dobry startem gracze przybędą :)

Opublikowano

Hmmm jutro start a zainteresowanie się przez graczy dość małe ;/

Mogło by się wydawać że na Legion czeka więcej ludzi, lecz większość postów w temacie jest od administracji, oraz na temat ich dawnego serwera.W tej zapowiedzi prawie nie widać hejtu, więc będzie dobrze z startem. Miejmy nadzieje że wszystko ładnie ruszy o 18.

//Ponawiam pytanie na temat launchera, bo nic nie wiadomo.

nanicz.png

Opublikowano

Mogło by się wydawać że na Legion czeka więcej ludzi, lecz większość postów w temacie jest od administracji, oraz na temat ich dawnego serwera.W tej zapowiedzi prawie nie widać hejtu, więc będzie dobrze z startem. Miejmy nadzieje że wszystko ładnie ruszy o 18.

//Ponawiam pytanie na temat launchera, bo nic nie wiadomo.

Pisałem Ci, przecież na pw, jutro z rana będzie client i launcher.

Opublikowano

no no gratulacje dla teamu, który na becie sobie nie radzi z 4m4z1ng ... =) wy się go boicie czy chu... co ?

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

no no gratulacje dla teamu, który na becie sobie nie radzi z 4m4z1ng ... =) wy się go boicie czy chu... co ?

po 1. po co mamy być atakowani , jeśli można załatwić to inaczej?

po 2.niestety, nie widze abyśmy sobie z nim nie "radzili" jak to powiedziałeś, bo się z nim dogadujemy.

po 3. a coś nie tak ?.

Opublikowano

po 1. po co mamy być atakowani , jeśli można załatwić to inaczej?

po 2.niestety, nie widze abyśmy sobie z nim nie "radzili" jak to powiedziałeś, bo się z nim dogadujemy.

po 3. a coś nie tak ?.

coś nie tak ? banuje każdego (oprócz swoich przydupasów na ts)

ddosu'je mnie + parę osób .. ;)

Ps. ukróci mu się to DDOS'owanie <3

Opublikowano

Człowieku my się go nie boimy bo nie mamy czego .. więc skończ pisać głupoty.

Nic wam nie może zrobić ? wasz ts = jego ts Heheszky ;)

Opublikowano

Mavex promotor osiedlowych ddosów i wyjebek na serwerze.Ciekawe ile jeszcze takich wyjebek będzie? :) czuje że żadnej co dalej ... fejm kiedyś wygaśnie i dalej będziesz tylko nędznym graczem nędznego serwera.

Próbuj szukaj kolegów którzy booterami spróbują hajkerować serwery albo inaczej spamuj i próbuj wcisnąć że masz dostęp do bazy na serwerze może ktoś ci uwierzy i zostaniesz jego bohaterem.

Opublikowano

Mavex promotor osiedlowych ddosów i wyjebek na serwerze.Ciekawe ile jeszcze takich wyjebek będzie? :) czuje że żadnej co dalej ... fejm kiedyś wygaśnie i dalej będziesz tylko nędznym graczem nędznego serwera.

Próbuj szukaj kolegów którzy booterami spróbują hajkerować serwery albo inaczej spamuj i próbuj wcisnąć że masz dostęp do bazy na serwerze może ktoś ci uwierzy i zostaniesz jego bohaterem.

Pewnie wiem kto ty ale po co pisać ?;-)

http://scr.hu/0k66/gre2w <-- full ogar team który straszy graczy ? OK

dalej.. pisałem już coś na temat gray..t + jest filmik pozdro dla ciebie B ;)

zanim doszli ci shaders i reszta serw był spoko lecz teraz już tak nie sądze i raczej tutaj nie zagram ..

Opublikowano

zanim doszli ci shaders i reszta serw był spoko lecz teraz już tak nie sądze i raczej tutaj nie zagram ..

Przepraszam bardzo czy ja Ciebie straszyłem ? Zostałem ładnie poproszony przez 4m4zinga czy mogę Ci napisać prywatną wiadomość ponieważ on chciał Ci coś wytłumaczyć ponieważ piszesz takie głupoty nie mając żadnego pojęcia a dany temat . A jeżeli mnie poprosił to to zrobiłem bo kultura tego wymaga człowieku . Nie zagrasz na serwerze bo chciałem być miły dla niego ? Przykro mi że oceniasz ludzi w taki sposób . pozdrawiam :)

bez gif.

Opublikowano

Sie kurwa nie zesraj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...