Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revoir.pl

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aaaa o któej beta ;d ?

o 18 byla planowana

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

15 latkowie ? znasz ich ? nie ... ja znam Noreste/hajde i wiem że nie mają 15-stu lat i wiem że potrafią coś zrobić na serwie nie tak jak team tego syfu co masz w sygnie :) tam może pracują 15 latkowie

Forum off chwilowo z tego co wiem (tak pisał admin) tak więc czekamy spokojnie =)

Przepraszam ze obrazilem .. hajda ma moze z 18^^ lat i Noresta to tez jakis gimnazlalista ..

Dajcie tego ts-a to wejde : (

Opublikowano

Przepraszam ze obrazilem .. hajda ma moze z 17 lat i chodzil z ta kornelia xD milosc internetowa ;^ Noresta to tez jakis gimnazlalista ..

Te nozownik ts3.revoir.pl

Jak tam stoicie panowie? Bo sie doczekac nie moge

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Przepraszam ze obrazilem .. hajda ma moze z 17 lat i chodzil z ta kornelia xD milosc internetowa ;^ Noresta to tez jakis gimnazlalista ..

Cwaniak =_= sam pewnie nie jesteś lepszy. Wiek w tworzeniu i pasjom nie przeszkadza chyba że w Twoim przypadku. Nie rozmawiałeś nigdy z Nimi na TS/Skype bądź gdziekolwiek, a już ich oceniasz : ]

Opublikowano

Tak sie sklada ze ich znam .. tylko oni nie wiedza kim jestem . Czekam na tsie : ( mozecie wszyscy wbic sie pospinac

Opublikowano

Gerr a Ty dla mnie jestes dziecko i co? uwazasz sie za doroslego tak? to dlaczego grasz w gre w ktora przecietnie graja osoby nieletnie hmm? dlaczego przegladasz te prezentacje skoro jestes dorosly?. Hmm uwazasz sie za doroslego tak? Ok to powiedz mi czy w ten o to sposob mysli osoba dorosla? Czlowieku oddaj przysluge calemu swiatu i pierdolnij baranka o mur.Bo zachowujesz sie jak 5 letnie dziecko ktore czegos nie dostalo. Prosze Cie nie oceniaj ludzi w ten sposob Ok Ty masz wiecej niz 17 lat dobrze i co szczycisz sie tym? ja mam 22 lata i chcialbym miec znow te 17 lat bo to najpieknejszy wiek, lecz niestety lat nie cofne. Nie masz prawa w ten sposob oceniac ludzi. Nie ma lepszych czy gorszych,starszych czy mlodszych w chwili zagrozenia,zycia zdrowia kazdy jest rowny i kazdy zasluguje na pomoc ze strony szpitala. Tak poza tym nie oceniaj ksiazki po okladce bo nie zawsze starsza znaczy ciekawsza, nie ocenisz ksiazki po okladce, nie dowiesz sie jaka jest o czym jest zanim nie przeczytasz kilku stron. Nie jestes wstanie stwierdzic ile ma lat od wydania zanim nie przeczytasz chociaz by 1 strony. To samo z ludzmi,jesli bedziesz kazdego ocenial z wieku wygladu to nigdy nie bedziesz mial przyjaciol,kolegow, w zyciu realnym bedziesz zwyklym smieciem ktory uwaza sie za najlepszego bo ma te 18+ lat.

Powodzonka chlopaki z tym hejterem.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Gerr wez przestan . Nie jedni 15 latkowie robia lepsze serwery niz ludzie ktorzy maja po 20+ . A ten twoj serwer legion w sygnie to porazka co to za hard gdzie all w sklepie jest? Na hardzie powinno sie dropic all a nie w sklepie ..

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Gerr a Ty dla mnie jestes dziecko i co? uwazasz sie za doroslego tak? to dlaczego grasz w gre w ktora przecietnie graja osoby nieletnie hmm? dlaczego przegladasz te prezentacje skoro jestes dorosly?. Hmm uwazasz sie za doroslego tak? Ok to powiedz mi czy w ten o to sposob mysli osoba dorosla? Czlowieku oddaj przysluge calemu swiatu i pierdolnij baranka o mur.Bo zachowujesz sie jak 5 letnie dziecko ktore czegos nie dostalo. Prosze Cie nie oceniaj ludzi w ten sposob Ok Ty masz wiecej niz 17 lat dobrze i co szczycisz sie tym? ja mam 22 lata i chcialbym miec znow te 17 lat bo to najpieknejszy wiek, lecz niestety lat nie cofne. Nie masz prawa w ten sposob oceniac ludzi. Nie ma lepszych czy gorszych,starszych czy mlodszych w chwili zagrozenia,zycia zdrowia kazdy jest rowny i kazdy zasluguje na pomoc ze strony szpitala. Tak poza tym nie oceniaj ksiazki po okladce bo nie zawsze starsza znaczy ciekawsza, nie ocenisz ksiazki po okladce, nie dowiesz sie jaka jest o czym jest zanim nie przeczytasz kilku stron. Nie jestes wstanie stwierdzic ile ma lat od wydania zanim nie przeczytasz chociaz by 1 strony. To samo z ludzmi,jesli bedziesz kazdego ocenial z wieku wygladu to nigdy nie bedziesz mial przyjaciol,kolegow, w zyciu realnym bedziesz zwyklym smieciem ktory uwaza sie za najlepszego bo ma te 18+ lat.

Powodzonka chlopaki z tym hejterem.

Nikt nie powiedzial ze mam wiecej niz 17 lat : ( nie uwazam sie za doroslego .. tylko wiem jak to sie skonczy niedosc ze nic nie wiedza o metinie o plikach i otworzeniu serwerow .. ( zreszta mozna to zauwazyc po postac escpaeq czy jak mu tam ) .. Bronicie ich na slepo bo ich znacie nie patrzycie na fakty .. fakty sa takie ze ten serwer moze i ruszy bo robia go jakies no nejmy ktore nkomu nie brudzili wiec pewnie obejdzie sie bez ddosow , zainteresowania tez nie maja wielkiego bo to jakis gotowiec przerobiony ..

SERWER OD DZIECI DLA DZIECI - napisalem wam nowe motto serwera ;d

Zreszta zeby nie bylo ze rzucam slowa na wiatr niedlugo moj serwer rusza za jakies 2 tyg.To zobaczymy ktory bedzie lepszy ;p

Opublikowano

Z betą powinniśmy wystartować do godziny 19 ;).

Rejestracja i lanucher 10-15 minut przed startem.

Opublikowano

Rejestracja bedzie przez calą bete czy tylko przed startem, pytam ponieważ clijent bedzie dopiero za 5h i nie wbije na 100% na starcie.

Opublikowano

@up może powiesz dlaczego?

pyt. Czy postacie będą jakoś zróżnicowane ? tnz. czy o wiele trudniej się będzie grało ninją i nie będzie mógł brać spoty a wojem full spoty?

Opublikowano

musicie zrobić sobie obejście z *.bin na *.exe :)

hm.. ciekawe czy na innym klijencie będzie działac :D bo niestety nie mam aktualnego.

// reje do 15 min będzie.

13735324352268179080.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...