Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moria [Dedyk]

Paciula

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobicie licznik graczy online na stronie głównej? Na wołaczu w grze wiele osób o tym pisało więc postanowiłem wam to przekazać tutaj. ;)

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Zrobicie licznik graczy online na stronie głównej? Na wołaczu w grze wiele osób o tym pisało więc postanowiłem wam to przekazać tutaj. ;)

Tak, zrobimy taki licznik ale chcemy, żeby działał w 100% więc udostępnimy go kiedy wszystko będzie działało.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Już klient się pobiera, jestem zmęczony dziś bardzo, ale no zagram. Zapewne będzie nocka.

#antywarn - jak dobrze, że dropią Walentynkowe Szkatułki, mam nadzieję że lipnego dropu nie ma, znaczy mało ich nie dropi.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Powiem tak rozczarowałem się. Zamiast medium wyszedł hard gdzie na 30 lv, który wbijałem 25 minut mam 2kk kupiłem kilka dodań i zmianek aby zrobić eq na 2k pż i nawet na fms nie zostało..

I zamiast tych 300 online jest 100...

Opublikowano

Biedny serwer, a te metale u handlary są tylko na screenie, w grze ich nie ma. Paciula albo popraw screena, albo dodaj metale, bo robisz ludzi w chuja.

Opublikowano

Powiem tak rozczarowałem się. Zamiast medium wyszedł hard gdzie na 30 lv, który wbijałem 25 minut mam 2kk kupiłem kilka dodań i zmianek aby zrobić eq na 2k pż i nawet na fms nie zostało..

I zamiast tych 300 online jest 100...

Jak się robi mediuma to niektóre elementy są trudniejsze, a niektóre łatwiejsze. W sumie to nikt się nie skarżył, że drop yang jest za słaby. Na którym hardzie prawie na starcie dostajesz skille na G? :)

Biedny serwer, a te metale u handlary są tylko na screenie, w grze ich nie ma. Paciula albo popraw screena, albo dodaj metale, bo robisz ludzi w chuja.

Fakt, metali nie ma w sklepie. Kiedy robiliśmy tą grafikę jeszcze były ale zrezygnowaliśmy i są wprowadzone do gry w inny sposób.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Witam,

O godz. 23:30 odbędzie się krótka kilku minutowa przerwa techniczna mająca na celu wyeliminowanie błędów gry i usprawnienie funkcjonowania serwera.

Za utrudnienia przepraszamy.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich którzy się zastanawiają nad grą!

Serwer godny uwagi, a jeszcze dropią szkatułki walentynkowe, a z nich drop jest wyśmienity, najpierw dropiły mi autopoty po 3kk hp, 300k mp, a tu nagle z 4x szkaty wyleciały 2 pdeki. *.*

uluq.png

Just give me a reason,

Opublikowano

A mi z tej szkaty nawet Autopot nie poleciał tylko sam syf nic nie warty . 30 lvl wbiłem skończył się zwierzak na 1h i teraz bij metki z buta bo 5 lvl konia :D Ale damy radę jakoś ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

A mi z tej szkaty nawet Autopot nie poleciał tylko sam syf nic nie warty . 30 lvl wbiłem skończył się zwierzak na 1h i teraz bij metki z buta bo 5 lvl konia :D Ale damy radę jakoś ;)

Ajj, to zależy od szczęścia.

Ja bym dał tańszy AntyExp, muszę szybko tak to 2.5kk dropić by zdąrzyć przed końcem eventu. *.*

uluq.png

Just give me a reason,

Opublikowano

Serwer godny uwagi ale niech zrobią coś z cziterami siedzącymi na małpach.

Jest pewna nieścisłość która powoduję frustrację.

Otóż do 10 poziomu konia wbijamy ZWYKLYMI MEDALAMI KONNYMI natomiast aby posiadać Bojowca musimy już posiadać MEDAL KONNY CZERWONY ... i tu zaczynają się schody.

Okazuję się że można go dropnąć tylko w jeden sposób - zabijając bossa małp który był nie zlokalizowany bo administracji umknęło aby napisać że lochy są nie aktywne a boss znajduję się w określonych miejscach.

Problem w tym że obsiada go masa cziterów jeżdżąca na wh itd.

Zwykli gracze którzy chcieliby chociaż uzyskać BOJOWCA są bez silni.

A tam Ci uparcie biją aby jak najszybciej zdobyć militara.

Trzeba rozwiązać to jakoś - największa jak na razie wada tego serwera.

Administracja usprawiedliwia się że ma być trudno - okej ale przypominam ze to serwer Medium i wypadałoby w jakiś DOSTĘPNIEJSZY sposób udostępnić graczą zdobycie danego przedmiotu.

Bo droga przez walkę z cziterami nie prowadzi do niczego - bo my jesteśmy bezsilni.

PROPONUJĘ DWA ROZWIĄZANIA TEGO PROBLEMU!

Zmniejszyć resp bossów - ale to nie rozwiązuje problemu wręcz spowoduję że te "mendy" jeszcze szybciej zdobędą upragnionego militara.

Druga opcja najbardziej odpowiednia - 11 POZIOM RÓWNIEŻ WBIJAMY ZWYKŁYM MEDALEM.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Strona serwera strasznie jest brzydka, wrecz odstrasza, ciekawe jak bedzie z rozgrywka. Jak na razie jest za pozno na sciaganie clienta, widzimy sie jutro! ; ))

Opublikowano

Stroną się nie sugeruj - choć napisze Ci że strona jest bardzo świecka tak samo jak konserwatywne podejście administracji ale porównując ich z innymi serwerami ten jest - ŚWIETNY.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak widać jest już po dzisiejszej przerwie tzn. 14.02.2012 godz. 23:30.

Co zostało zmienione:

* Naprawione w pełni śluby, działają poprawnie. Śluby można brać tylko na CH1.

* Poprawiony drop ogólny + drop nowych medali z bossów małp.

* Usunięte żółwie + ich przywołania.

* Przedmiotami typu PD, Kamień Bogów itp. można już handlować.

* Nie będzie wyrzucało już CH i nie da się bugować kamyków.
Kamyków duchowych nie można sprzedać, przekładać ani dawać do dozorcy.
Będzie opcja na wymianę KD na przedmiot do handlu i odwrotnie.
Tak samo tęczowy kamień.

* Poprawiono kilka rzeczy tekstowych oraz błędów językowych.

Pozdrawiamy,
Team Moria.

Opublikowano

Wiele osób narzeka tu na mały drop medali z metinów i ogólnie, ale co Wy tak narzekacie? Lepiej powalczyć o bojowca czy militara, a nie mieć go w pół godziny, przecież to by było śmieszne.

Ten serwer jest idealny, tylko nie gra tu zbytnio dużo osób, ale no co poradzimy, trzeba reklamować, reklamować i jeszcze raz reklamować!

Tutaj teraz bardzo fajnie dropią szkatułki amora różowe z mobów i niebieskie z metinów, ale to już dużo mniej bo tylko 2x miałem. A różowe bardzo ładnie dropią. Wystarczy kupić AntyEXP i dropić je, a z nich drop wyśmienity!

uluq.png

Just give me a reason,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...