Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moria [Dedyk]

Paciula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Déjà vu nic więcej. :D Czy każdy polski serwer metin2 bd się teraz opierał tylko i wyłącznie na tych zbr/ na tym samym sys ulepszania itp. ?

No proszę was ! Wiecie że na takich serwerach gra po 150-300 osób a padaja w 1 miesiąc.

sygnatura1w.png

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ściągam już clienta. Liczę, że zagości dużo graczy bo serwer godny uwagi. Jak ktoś wyżej napisał: ... przypomina stare czasy medium/hardów ;P

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Jeszcze 1.5h pobierania klienta ;p

Swoja droga 1gb to troche duzo ale wyczekujcie mnie ;d

Nie latwiej pobrac latke 8mb? Poki sie client nie sciagnie?

Opublikowano

Łatka jest tylko do clienta, bez niego nie ruszy.

Teraz sie skapnalem dopiero , myslalem ze to cos typu launchera , sciagam i zobacze serwer.

Opublikowano

Jak dla mnie nic specialnego a osob tyle ze na ch1 w m1, nikogo nie ma.

Ciebie sie nie pytalem bo ty od samego poczatku hejtujesz po za tym ludzie expia po co maja stac w m1 jak kolki?

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

Ciebie sie nie pytalem bo ty od samego poczatku hejtujesz po za tym ludzie expia po co maja stac w m1 jak kolki?

Ty zes hejt widzial typeczku, ludzie expia ale tez dodaja bony pamietam dobre serwery gdzie na starcie po 100 osob stalo , zmieniajac bony , kupujac itemy itp , wiec nie pisz nic jak masz pisac bez sensu.

Opublikowano

Jest ponad 120 osób online i cały czas liczba się zwiększa. Jest naprawdę nieźle.

Paciula podoba mi sie twoja postawa mimo tych 120 graczy cieszysz sie.Widac ze jestes skromny i liczysz sie z kazdym graczem.Miejmy nadzieje ze ludzie to docenia bo inni administratorzy przy tej liczbie online po prostu zamykaja serwer.Pozdrawiam za 10 min dolacze do was

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

Wylogowalo mnie a po chwile pisze twoj login i haslo sa niepoprawne...

Z tego co pisali ludzie na ogolnym nie tylko ja mam taki problem moge zalozyc jeszcze raz konto ale jaka mam pewnosc ze sytuacja sie nie powtorzy?

Dodam tylko ze na stronie loguje sie normalnie ...

Juz wszsytko dziala przepraszam za klopot

Graczy nie jest malo spota w m2 nie mozna znalezc ,polecam gra coraz wiecej ludzi ;)

1361452769-U851550.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...