Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moria [Dedyk]

Paciula

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te ostatnie zbroje z systemu ulepszeń nie wyszły YMIR'owi tylko ta dla sury jest a miarę ok. Serwer ładnie się zapowiada bo już nikt nie robi mediumów z lvlem 105/127 jak to było kiedyś.

Opublikowano

Czy rejestracja na stronie serwera Moria, to prawidłowa rejestracja do gry?

Niby pisze tam o kodzie usunięcia postaci itp, tylko nie jestem teraz pewien, skoro zmieniacie stronke czy coś tam. ^_^

Czekam na odpowiedź :)

EDIT: Odpowie mi ktoś? Bo na team chyba nie mam co liczyć. <_<

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Więcej obrażaj, napewno na tym zyskasz.
Polecam się na przyszłość.
Co do strony to rejestracja działa prawidłowo można spokojnie tworzyć konta. Pracujemy cały czas nad całą resztą. Start będzie prawdopodobnie jutro z samego rana bo w nocy nie ma sensu startować.

Opublikowano

Więcej obrażaj, napewno na tym zyskasz.

Polecam się na przyszłość.

Co do strony to rejestracja działa prawidłowo można spokojnie tworzyć konta. Pracujemy cały czas nad całą resztą. Start będzie prawdopodobnie jutro z samego rana bo w nocy nie ma sensu startować.

Jest sens. Wiele osób ma czas wolny ferie/urlop i z chęcią sobie pogra. Co to za różnica czy zrobicie start z samego rana czy w nocy? Ostatnio jest sporo serwerów które startowały w nocy (na wielu takich startach byłem) no i prawda jest taka że mało graczy nie było. :) Mam nadzieje że wystartujecie jeszcze dzisiaj.. ~ Smilee

EDIT: Ci co chodzą do szkoły/pracy no to i tak rano nie będą mogli zagrać prawda? Jeżeli start się odbędzie jeszcze dzisiaj, jest większa szansa na ich przybycie. ^_^

Tak, lubię kolory.

~ Cirkays

Opublikowano

Nie lepiej startować w południe gdzie każdy jest w domu?

Każdy może i będzie w domu. Lecz wtedy górę biorą obowiązki domowe, zadanie domowe, przygotowywania do następnego dnia itp.

A teraz wieczorem? Wszyscy już pewnie są po kolacji, przygotowani do kolejnego dnia i się relaksują. :)

Czy start dzisiaj nie jest zdecydowanie lepszym pomysłem niż jutro? o.O

Tak, lubię kolory.

~ Cirkays

Opublikowano

ja macie startowac to ja bym proponowal po poludniu ;)

z reguly moze i osob bedzie rano duzo ale wiecej bedzie po poludniu a jesli serw ruszy rano i ludzie zajrza po poludniu to czesc sie zniecheci ;P bo zobaczy juz lvle wysokie ;p

Wasz wybor mi tam rybka ;p

Opublikowano

Każdy może i będzie w domu. Lecz wtedy górę biorą obowiązki domowe, zadanie domowe, przygotowywania do następnego dnia itp.

A teraz wieczorem? Wszyscy już pewnie są po kolacji, przygotowani do kolejnego dnia i się relaksują. :)

Czy start dzisiaj nie jest zdecydowanie lepszym pomysłem niż jutro? o.O

Raczej też nie każdy lubi zarywać nocki dla Metina i wieczorem ludzie mają czas i się relaksują :)

Opublikowano

ja macie startowac to ja bym proponowal po poludniu ;)

z reguly moze i osob bedzie rano duzo ale wiecej bedzie po poludniu a jesli serw ruszy rano i ludzie zajrza po poludniu to czesc sie zniecheci ;P bo zobaczy juz lvle wysokie ;p

Wasz wybor mi tam rybka ;p

Z twojego punktu widzenia.. To ludzie którzy będą grać, to będą osoby które będą na starcie? Poza tym przez 5h serwera jakiś niewiadomych lvl'i się nie wbije. (czytaj prezentacje). Pierwszy raz słyszę że na serwerze grają tylko osoby które były na nim od początku.. o.O Istnieją jeszcze użytkownicy nie noł lajfiący o topkę.

EDIT: Decyzja zależy od Teamu, kończę już tą dyskusję bo zaraz jeszcze warny polecą..

Tak, lubię kolory.

~ Cirkays

Opublikowano

chodzi o to ze jak bedzie start rano beda osoby te co ruszyly by rano a te co im sie gonic nie chce nie wbija

a jesli po poludniu beda i te i te sam kiedys tak gralem ze znajomymi wiec wiem o czym mowie ;P

jesztes madrzejszy niech bedzie ;p

Opublikowano

Jest wielu maniaków ale czy myślisz że niektórzy będą lecieć do topki i innych doganiać? Wbiją odpowiedni lvl staną na chwile zrobią eq do expa i dopiero później, jak ktoś jest maniakiem to bedzie expil a mniejszych lvl to nie powinno ruszyć

:)

Opublikowano

"Topka odstrasza" pojawią się wtedy takie komantarze..

Owszem, takie komentarze się pojawiają, ale nie po max 10h istnienia serwera (tylko po tygodniu, dwóch tygodniach). :)

Jeśli masz tak mało czasu aby grać, to po co w ogóle tutaj się spierasz?

"Maksymalny poziom wbije się w minimum tydzień". Poza tym skoro masz wolny czas tylko po południu, to nie masz nawet co marzyć o topce więc nie wiem po co się tak bulwersujesz. Start dzisiaj jest tak samo dobrym pomysłem jak start rano, tylko że po co mamy czekać do rana skoro możemy już dzisiaj zacząć zabawę. ~ Smilee

Tak, lubię kolory.

~ Cirkays

Opublikowano

Wystartujcie jutro rano tak do godzinki 12;00.Nie ma co czekac ;p

Mam pytanko mianowicie w prezce nie ma informacji co z broniami na 75+? Tylko riper?

Jezeli tak to podziekuje bo dosyc mam juz siedzenia calymi dniami na dt..

A jezeli dropia np z moobow w av1 to ciekawy old school sie szykuje

1361452769-U851550.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...