Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moria [Dedyk]

Paciula

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiec tak .gralem tutaj 2 godziny (zaraz po starcie) zobaczylem ile osob jest to dalem sobie spokoj.Wchodze na serwer po tygodniu i nic sie nie zmienilo no chyba ze na gorsze.Pisze na ogolnym w jinno czy ktos gra odpowiedzialy mi 2 osoby w shinsoo 1 a chunjo nikt ;)

Najwiecej jest osob w jinno na ch1 mozna spotkac czasami 1 sklep i kilku noobkow ...

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

Na naszym forum jest dość istotna dyskusja oraz kilka przemyśleń. Proszę aby każda osoba, która gra albo chciałaby zagrać, przeczytała to i wypowiedziała się. Jest to bardzo ważne dla nas. Chcemy wiedzieć jakie jest wasze zdanie i co powinniśmy zrobić.

Pozdrawiam
Team Moria.

Opublikowano

Wszystko co się dzieje z serwerem jest wyjaśnione na forum.

Bardzo Was przepraszamy za zaistniałą sytuację, mam nadzieję, że nas zrozumiecie. Chcemy dla Was jak najlepiej, a nie dla samych siebie.

Nie tak miało wszystko wyglądać.

Pozdrawiam

Team Moria.

Opublikowano

czemu serwer off

Reset postaci, poprawiają serwer będzie z niego lepsze medium: - bojowiec na start itp. wejdź na forum tam wszystko pisze.

Opublikowano

Na serwerze będzie reset postaci. Jeszcze z administracją pracujemy nad dobrą reklamą serwera, aby na starcie grało jak najwięcej osób!

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Opublikowano

wiadomo coś kiedy serwer on?

Nic ale administracja siedzi na forum to coś może więcej się dowiemy..

Opublikowano

Moria fajny serwer takie fajne mediumy/hard są bardzo fajne. Troche się meczysz a trochę nie.

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...