Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moria [Dedyk]

Paciula

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Typ serwera :Medium | to mnie rozbawilo jak zobaczyłem co jest u handlarzy ... to jest serwer 4fun jeżeli u handlarzy dostaniemy wszystko kolego . Więc po co bajera że to medium a już miałem ochotę wpaść z ludzmi ,ale przeraził nas gameplay po którym widać co gdzie jest . Więc nasuwa się pytanie co tu dropić ? tylko bronie na 75 + a mniejsze lvl zero przyjemności z gry

Opublikowano

Typ serwera :Medium | to mnie rozbawilo jak zobaczyłem co jest u handlarzy ... to jest serwer 4fun jeżeli u handlarzy dostaniemy wszystko kolego . Więc po co bajera że to medium a już miałem ochotę wpaść z ludzmi ,ale przeraził nas gameplay po którym widać co gdzie jest . Więc nasuwa się pytanie co tu dropić ? tylko bronie na 75 + a mniejsze lvl zero przyjemności z gry

Człowieku ty 4fun na oczy widziałeś? U npc są itemy takie jak na każdym privie typu medium/hard widać właśnie twoją wiedzę. Bronie 75/pd/ulepki/rękawice/stalki/bronie 65 i wiele wiele innych rzeczy się na medium dropi -,-. I widać masz ogarniętą ekipe jeżeli przyznają ci racje... I powiedz mi co jest takiego u npc??? Eq od 1-42 lv +9 ?? Potki zielone i fioletowe? Śmieszne i żałosne

Opublikowano

Up@ sugerujesz ze na plu nie dropia truty w atlantydzie?

Zasysam klienta bo spodobal mi sie ten typ serwera ale ten gameplay odstrasza np "zara" itp ma sie wrazenie ze tworza go dzieciaki ale mam nadzieje ze to tylko pozory ;)

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

Czy zarejestrować się można tylko wtedy, kiedy ma się konto na waszej serwerowni?

+ Czy jak się zarejestruje będę mógł wejść? (widzę że 2 kanały są online)

EDIT:

Wbiłem do gry, rozumiem że to nadal beta? :P

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Up@ sugerujesz ze na plu nie dropia truty w atlantydzie?

Zasysam klienta bo spodobal mi sie ten typ serwera ale ten gameplay odstrasza np "zara" itp ma sie wrazenie ze tworza go dzieciaki ale mam nadzieje ze to tylko pozory ;)

Priv servy to nie pl. Wskaż mi priv, na którym dropiły truty w av1... Słowo oldschool odnosi się do privów nie do pl.Ręce opadają.

Opublikowano

Nie trzeba miec konta na serwerowni, samo sie zaklada przy rejestracji konta i tak bedziesz mogl wejsc do gry ;)

Opublikowano

ja macie startowac to ja bym proponowal po poludniu ;)

z reguly moze i osob bedzie rano duzo ale wiecej bedzie po poludniu a jesli serw ruszy rano i ludzie zajrza po poludniu to czesc sie zniecheci ;P bo zobaczy juz lvle wysokie ;p

Wasz wybor mi tam rybka ;p

Najlepszą porą są piątki gdy inne serwery nie startują koło 18-20.

Opublikowano

Priv servy to nie pl. Wskaż mi priv, na którym dropiły truty w av1... Słowo oldschool odnosi się do privów nie do pl.Ręce opadają.

oj dlugo by wymieniac.Chodzi mi o to zeby nie robic z tego serwera harda tylko ciekawego mediumka bo na chwile obecna nie ma takiego no moze av....v2 ale tam gra 5 osob ;p Mozna by zminimalizowac drop zbroi na 61lvl z ripa lub zlikwidowac calkowicie )

Najlepszą porą są piątki gdy inne serwery nie startują koło 18-20.

Pozwol ze administracja podejmie decyzje.Duzo osob ma teraz ferie wiec to bez roznicy a jezeli wszsytko jest juz gotowe tzn dopiete na ostatni guzik to nie ma co czekac ;p

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

oj dlugo by wymieniac.Chodzi mi o to zeby nie robic z tego serwera harda tylko ciekawego mediumka bo na chwile obecna nie ma takiego no moze av....v2 ale tam gra 5 osob ;p Mozna by zminimalizowac drop zbroi na 61lvl z ripa lub zlikwidowac calkowicie )

To nie easy że ze szkat ripa będą same bronie 75 leciały... Od ponad roku nie spotkałem się z szanującym się privem, na którym lecą truty z mobów w av1... Jeżeli nie dysponujesz wystarczającą wiedza na dany temat nie wdawaj się w dyskusje...

To nie easy że ze szkat ripa będą same bronie 75 leciały... Od ponad roku nie spotkałem się z szanującym się privem, na którym lecą truty z mobów w av1... Jeżeli nie dysponujesz wystarczającą wiedza na dany temat nie wdawaj się w dyskusje...

Beznadzieja poco stawiać taki serwer , postoi 2 dni i padnie bo to syf.

Po czym wnioskujesz że syf?? Nie każdy serv to 4 fun dla dzieciaów takich jak ty :)

Opublikowano

Beznadzieja poco stawiać taki serwer , postoi 2 dni i padnie bo to syf.

twoj nick jest adekwatny do twojej wypowiedzi.

Tutaj masz doczynienia z profesjonalna serwerownia planet-game ;)

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

Paciula, to jak zrobicie start dzisiaj? Chyba wystarczająco dużo argumentów już wymieniłem. Pozostało mi czekać na odpowiedź. ^_^

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Każdy ma prawo do własnego zdania, tylko nie podoba mi się to jak ktoś ocenia innych, chociaż kompletnie nie wiem kim są.
@pacan33,
Możesz mi powiedzieć na jakiej podstawie tak mówisz?

Opublikowano

Ja jestem za tym aby start się odbył w Piątek najlepiej wieczorem o godzinie 20:00.

Dlaczego? Kto wytrwały będzie siedział całą noc i expił a kto nie pójdzie spać.

Dzięki temu osoby które spóźnią się lub dopiero zobaczą start tego serwera będą mogły sobie zagrać.

Jutrzejszy dzień jest beznadziejny ponieważ to jeszcze środek tygodnia.

Może nie dla wszystkich bo wielu z Was ma ferie ale są też inni którzy muszą zasuwać w tygodniu. :)

P.S.

Póki co trzeba zastanowić się co zrobić z cziterami.

Na dzisiejszym testowym Zuo kilka osób korzystało z nielegalnego oprogramowania.

Ale to już zmartwienie administracji.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chciałem zobaczyć co tam macie, no ale niestety na stronie nie widzę rejestracji -,-

hg4yvu.jpg

Gratulacji dla osoby która robiła stronę,

Pozdrawiam i nie polecam właśnie przez to że nawet nie da się zarejestrować ;<

Jeszcze ten silnik php fusion, nie no teraz to mnie dobiliście ;)

derin.png

Opublikowano

Chciałem zobaczyć co tam macie, no ale niestety na stronie nie widzę rejestracji -,-

hg4yvu.jpg

Gratulacji dla osoby która robiła stronę,

Pozdrawiam i nie polecam właśnie przez to że nawet nie da się zarejestrować ;<

Jeszcze ten silnik php fusion, nie no teraz to mnie dobiliście ;)

Zamiast krytykować zobacz to.

1qc63d.jpg

Mam nadzieję że teraz już rozumiesz co nie tak ze stroną...

P.S.

DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO!

http://planet-game.pl/metin/moria/rejestracja.php

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zamiast krytykować zobacz to.

1qc63d.jpg

Mam nadzieję że teraz już rozumiesz co nie tak ze stroną...

P.S.

DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO!

http://planet-game.pl/metin/moria/rejestracja.php

Pozdrawiam.

cos twoj link nie dziala :)

Opublikowano

Rejestracja jest tylko narazie nie widać, bo strona jest w przebudowie i będzie wyglądała bardzo inaczej.
Pytasz dlaczego silnik strony jest taki a nie inny? Już Ci mówię, jesteśmy serwerownią, która nie prowadzi tylko jednego serwera, dzięki takiemu silnikowi bardzo łatwo jest nam przemieszczań się po stronie z panelu admina i moderować całą stronę w kilka sekund + o wiele łatwiej pisze się skrypt, który ma działać na kilka serwerów, np. na serwerze tworzy się główne konto PG do którego można przypisać 4 konta gry. Dlaczego tak? A no dlatego, że potem gracze będą mogli sprzedawać konta bez zmiany passów na nie czy zmiany e-mail, bo będą mogli automatycznie konto przerzucić na innego użytkownika Planet-Game. Po za tym każdy skrypt na stronie i każda opcja jest robiona całkiem od zera, nie ma tam nawet małego śladu jakiegokolwiek gotowca.

Co do samego serwera, strona będzie skończona mniej więcej o 1 w nocy, nie chcemy startować dzisiaj a tym bardziej w nocy. Serwer ok. 2 w nocy zostanie wyłączony, przeprowadzona zostanie modernizacja wszystkiego co nam pozostało a jest tego bardzo mało, prawie nic i wyczyszczone zostanie wszystko + nagrodzone zostaną osoby uczestniczące w beta testach i jutro z rana między godz. 9:00 a godz. 12:00 będzie oficjalne otwarcie serwera i będziecie mogli już spokojnie grać.

Opublikowano

Piszesz "dzieci placza na mpc" a najlepsze jest to ze 90% nastolatkow tak pisze a sami sa dziecmi

Po 2 cos twoj link nie dziala :)

Wywody na temat dzieci zachowaj dla siebie - nie mam zamiaru z Tobą się sprzeczać. :)

Jeżeli link nie działa to trzeba poczekać aż strona zostanie przebudowana.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Łatki wgrywa się do folderu pack ;)
Po za tym jutro przed startem będzie jedna większa łatka o małej wadze, ale ze wszystkim w jednym pliku ;)

Opublikowano

Paciula stronka dalej nie jest zrobiona tak wiesz zajebiście :) Ale widzę, że topki nie ma czyli już zamierzacie się do startu nic tylko czekać :) Pozdro

A co do ziomka, któremu nie pasowali handlarze, że niby za duża zawartość to ci powiem jak na początku uzbierasz na to troszku musisz bić mobki.

Opublikowano

Na taki serwer czekałem , mam nadzieję że uda wam się dzisiaj wystartować .Chociaż myślę że poleci tyle DDOS że wystartuje pewnie w weekend .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...