Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moria [Dedyk]

Paciula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer niby medium a konia trzeba medalami robic ktore z metkow dropia a metki ksuja noby innych krolestw pozdro

Zbieram +

packiecopy.png

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka nowych informacji:

Pracujemy nad reklamą serwera, bardzo dobrą i dość dużą reklamą serwera. Już niedługo serwer bardzo mocno zakwitnie.

Dodatkowo dziś tzn. 15.02.2012r. o godz. 23:30 odbyła się krótka 3 minutowa przerwa techniczna:
* Polepszony został drop przedmiotów do biologa, głównie KS Klątw.
* Zmniejszony drop śmieci z moobów.
* Śluby proszę brać tylko na CH1!
* Wprowadzono dwa nowe przedmioty, odmiany handlowe - kamienia duchowego i tęczowego kamienia. Wymiana odbywa się u NPC "Jadźka"
* Kilka drobnych poprawek językowych oraz dodane kilka opisów przedmiotów.

+
ŁATKA na widoczność wszystkich przedmiotów z ich opisami.

http://www46.zippyshare.com/v/73137121/file.html

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/b4b75c828ea22ae60609d395e012a408fb7cad4251740277421006dc54c5925a/analysis/1360967810/
Opublikowano

W tym miejscu pragnę wszystkich graczy pożegnać. Serwer nie jest najgorszy, no ale trzeba w niego naprawdę sporo czasu zainwestować. Mam ferie, i nie chce ich spędzić cały dzień siedząc przed metinem. Dziękuję wszystkim za grę (chociaż nie było was za dużo nie było najgorzej). Pozdrawiam Smilee. (75 lv, Jinno)

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Serwer byłby dobry ale serwer nie ma nic do zaoferowania dla nowych graczy poza frustracją i zbędnymi nerwami.

Z głównej prezentacji wszystko zapowiadało się super teraz po czasie widzę że to co miało być to tylko mit.

Co więcej łatki dotyczą pierdółek - do tej pory nie doczekałem się wprowadzenia informacji o biciu bossów.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zróbcie dobra reklame zeby gralo wiecej ludzi to bedzie spoko,bo serwer fajny jak narazie mam 36lvl ;d

Jak dla mnie tutaj żadna reklama nie pomoże.

Jak gra tu teraz około 50 osób dziennie o 12:00, to nie dojdzie to nawet do 200.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

serwer naprawdę godny uwagi, nie mamy wszystkiego podanego na talerzu jak w innych projektach. Trzeba się trochę pomęczyć a tym samym przyjemność mamy na dłużej niż na parę dni

1360869126-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

serwer naprawdę godny uwagi, nie mamy wszystkiego podanego na talerzu jak w innych projektach. Trzeba się trochę pomęczyć a tym samym przyjemność mamy na dłużej niż na parę dni

Jest godny uwagi, ale spójrz jak mało osób tu gra.

Mam na oddanie wp'eka 41 + rękawica z is.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Jest godny uwagi, ale spójrz jak mało osób tu gra.

Mam na oddanie wp'eka 41 + rękawica z is.

Przeczytaj pw :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Proszę wszystkich o przeczytanie strony głównej naszego serwera o dzisiejszych zmianach, które nad ranem zostały wprowadzone.
Pojawiło się wiele istotnych zmian, które bardzo wpłyną na przyjemność gry na naszym serwerze.

Opublikowano

Grałem tam chwile. Serwer ciekawy, administracja się stara, lecz strasznie mało osób. Powodzenia życzę.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Serwer bez żadnego szału, poukładane w miarę w jedną kupę, lagów jako tako nie ma administracja ciekawa no ale ludzi niestety też nie ma, serwer polecam ale nie zagram dłużej i z powodu ludzi, i że poprostu typowy gotowiec jakich teraz wiele.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Serwer bez żadnego szału, poukładane w miarę w jedną kupę, lagów jako tako nie ma administracja ciekawa no ale ludzi niestety też nie ma, serwer polecam ale nie zagram dłużej i z powodu ludzi, i że poprostu typowy gotowiec jakich teraz wiele.

Z tym gotowcem to pojechałeś. Pliki były robione dosłownie od 0. Tam było pusto, nawet handlarzy nie było zrobionych więc nie wypowiadaj się, jeśli nie było Cię podczas tworzenia serwera.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Zostały włączone bonusy rat 50% na okres 12 godzin. Zapraszamy do gry wszystkie osoby, które jeszcze do nas nie zawitały.

Pracujemy dodatkowo nad reklamą naszego serwera.

@Co do Pana, który oskarża mnie o gotowce, proszę podać mi link do tak gotowych plików jakie posiada nasz serwer.
Proszę pokazać mi gdzie coś takiego jest, link możesz wysłać na PW, bardzo chętnie zobaczę to.

Opublikowano

Cóż. Szkoda mi rękawicy złodzieja, zwłaszcza że serwer jest cudowny, niczego mu nie mogę zarzucić.

Odechciewa mi się grać z powodu niskiej liczby graczy, no ale cóż, jeszcze wbiję. ;)

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Cóż. Szkoda mi rękawicy złodzieja, zwłaszcza że serwer jest cudowny, niczego mu nie mogę zarzucić.

Odechciewa mi się grać z powodu niskiej liczby graczy, no ale cóż, jeszcze wbiję. ;)

Pomóż nam go reklamować, to będziesz miał dobry uczynek i będzie więcej graczy :)

0RMbv6e.png

Opublikowano

Dziękuję za tak liczną obecność na evencie. Jutro / dziś w nocy będziecie mogli zobaczyć film relacjonujący przebieg zabawy :)

0RMbv6e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...