Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moria [Dedyk]

Paciula

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No kurde serwer ciekawy, ale mam pare pytan i uwag.

Lipną stronke macie, nie zachęca wcale dog ry, rpezka lepsza ;x.

Malo dzialow dot. serwera na forum, dodalabym pare.

Btw.

Teraz pytania.

Czy na serwerze są wgrane nowe kostiumy oraz fryzurki? Jesli tak, to jak je zdobyc?

Czy na serwerze są mounty i system petow? ;3

Ile ludzi gra, w jakim krolestwie najwiecej?

Zastanawiam sie czy nie wbic, szukam w miare stabilnego, ciekawego serwera, by pociągnąć dluzsza serie filmow na kanale...

Ale widze nic nowego i fajnego nie ma ;c. Na tyle, zeby mnie zainteresowac.

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Opublikowano

W screenach, ostatnia zbroja sury jest zamieniona z woja. Ma być na odwrót :) poprawcie :)

Serwer ok, ale wejdę jak łącze będzie 1gb/s, chodź chwała administracji, że napisali 200 jak maja 200, a nie ze maja 100 a napisza 6gb/s :)

Mi wszystko gra :)

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Mam pytankko ile ludzi gra na serwerze jest ciekawy ale nie wiem czy pobrac :>

Jak pobierzesz to będzie grała 1 więcej i może kogoś to jeszcze zmotywuje i będzie Was 2 ;D

No kurde serwer ciekawy, ale mam pare pytan i uwag.

Lipną stronke macie, nie zachęca wcale dog ry, rpezka lepsza ;x.

Malo dzialow dot. serwera na forum, dodalabym pare.

Btw.

Teraz pytania.

Czy na serwerze są wgrane nowe kostiumy oraz fryzurki? Jesli tak, to jak je zdobyc?

Czy na serwerze są mounty i system petow? ;3

Ile ludzi gra, w jakim krolestwie najwiecej?

Zastanawiam sie czy nie wbic, szukam w miare stabilnego, ciekawego serwera, by pociągnąć dluzsza serie filmow na kanale...

Ale widze nic nowego i fajnego nie ma ;c. Na tyle, zeby mnie zainteresowac.

Nad stroną pracujemy, dziś zapowiada się długa noc przy tworzeniu stylu. Efekty będzie już widać niebawem. Miała być wczoraj wieczorem ale niestaty obowiązki nie pozwoliły za co serdecznie przepraszam. Mam nadzieję, że wybaczycie.

Tak, są. Aktualnie można je mieć z IS ale w grze będą dostępne (najtrudniejsze bossy itd)

Mounty są, system petów będzie, ponieważ nie jest na obecną chwilę w pełni odbugowany. Jak wiadomo nie dodajemy nic czego nie jesteśmy pewni, że będzie działało.

Przede wszystkim jest to serwer na dłużej, wcale nie jest tak łatwo ale są też miłe momenty ;) Więc serdecznie zapraszam wszystkich.

W screenach, ostatnia zbroja sury jest zamieniona z woja. Ma być na odwrót :) poprawcie :)

Serwer ok, ale wejdę jak łącze będzie 1gb/s, chodź chwała administracji, że napisali 200 jak maja 200, a nie ze maja 100 a napisza 6gb/s :)

Mi wszystko gra :)

SS'y poprawimy jak będzie chwila wolnego czasu. Na razie najważniejsza jest strona serwera. Pomimo takiego łącza żaden gracz nie narzekał jeszcze na jakiegokolwiek laga. Śmiało możesz pobierać i grać ;)

Dajcie misje na początek bo to masakra. Kasy mało na nic nie stać :f

Misje pojawią się w najbliższej przyszłości.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Serwer na prawdę na najwyższym poziomie. Chłopaki z administracji dają radę i nie robią jakichś niezapowiedzianych restartów, a jak już robią to tylko po to, żeby wprowadzić masę nowych rzeczy na serwer. Szkoda, że nie gra tyle osób co na Almantii czy innym serwerze co dobrze wystartował. Nie wierzyłem w ten serwer na początku, ale teraz jestem pewien, że jeszcze sporo czasu postoi. Zapraszam do Jinno.

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Opublikowano

sewer pierwsza klasa , medium jakich mało .. gra się tak przyjemnie że pałka mięknie ;) ludziska wbijac kazdy z was ma szanse sie wybic tylko trzeba myśleć

Opublikowano

Topki jeszcze nikt nie osiągnął (założyłem się z Altair'em że nie wbije pierwszy) więc macie bardzo dużą szansę na to, że i Wy będziecie w top 10!

0RMbv6e.png

Opublikowano

Od dnia dzisiejszego na naszym forum będą codziennie opisywane nowości i zmiany na serwerze. Powstał już specjalny temat do tego. Dodatkowo stworzę kilka poradników co z czego dropi, jak co się wykonuje, bo zauważyłem, że wiele osób ma z tym problem, więc bez zbędnego spamu na forum czy w grze dodam specjalnie dla was kilka poradników i dowiecie się ciekawych rzeczy ;).
Już niedługo jakiś rajd ciekawy napewno i w przygotowaniu mamy kilka misji, ale o tym kiedy indziej w najbliższej przyszłości.
Zapraszam serdecznie wszystkich, którzy jeszcze nie zaczęli swojej przygody na naszym serwerze.

PS. Dodatkowo dziś pojawi się nowa szata graficzna strony głównej + rozbudowany ranking i profil postaci oraz system wyświetlania banów itp. Możliwe że tak update strony pojawi się dopiero w nocy, ale to się okaże jeszcze ;).

Pozdrawiam
Team Moria

Opublikowano

Serwer bardzo dobry. :) Zamiast narzekać na małą ilość lecącej kasy po prostu pograjcie 2/3 dni, a nie 10-30 min. ;/ Dziennie z 100kk wyciągam grając sobie 4fun. :) Polecam :)

Opublikowano

Do dupy, że medium. Po co lepszy resp podstawowych metków jak nie potrzeba KU na których najlepsza kasa itd.

Jak na mediuma dupy nie urywa ale coś w sobie ma.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

lol ale teraz mi lagujee ;x

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

ddosy pewnie : PO

Niestety ale w serwerowni są jakieś problemy. Aktualnie pozostaje czekać.

0RMbv6e.png

Opublikowano

Serwer jest już w pełni sprawny. Nie była to nasza wina, nie mogliśmy tak naprawdę nic zrobić.
Padły, a raczej zostały wyłączone wszystkie nasze maszyny, nie byliśmy tym zachwyceni, ale konsekwencje wobec naszej serwerowni, która dzierżawi nam maszyny zostaną wyciągnięte.

Wszystko jest wyjaśnione na naszym forum.

Od rana zostaną włączone raty w ramach przeprosin od nas.

Pozdrawiam
Team Moria.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...