Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moria [Dedyk]

Paciula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinni zwiększyć drop szkatułek niebieskich z metków, bo na całe 3 godziny niecałe mam 3x. =.=

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@rim18 w pizdzie na wygwyzdzie .Umiesz czytać? W LOCHU MAŁP. Ja osobiscie nie wejde. Po co mam sie męczyć z jakimś durnym koniem...mało ludzi

Opublikowano

@rim18 w pizdzie na wygwyzdzie .Umiesz czytać? W LOCHU MAŁP. Ja osobiscie nie wejde. Po co mam sie męczyć z jakimś durnym koniem...mało ludzi

Ty też najwyrażniej nie umiesz czytać, bo nie w lochu, a z metinów. Medal na bojowca dropi z bossa małp na pustyni.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Osób kilkanaście nie gra, liczba graczy oscyluje między 100 a 300 graczy online, zależy od pory.

@
Medale lecą z każdego metina oraz dwóch bossów na pustyni. Opisane jest na forum gdzie się respią itp.

@
Serwer nie padnie tak szybko jak wam się wydaje, jak możecie zauważyć na serwerze nie ma żadnych lagów, gra jest bardzo płynna i non stop dodawane są i zmieniane nowe rzeczy.

Kończymy teraz sklep z przedmiotami, został dodany system banowania (kilka rzeczy automatycznie), będzie zakładka na stronie.
Narazie to tyle chyba ode mnie.

Pozdrawiam i zycze milej gry.

Opublikowano

@

Medale lecą z każdego metina oraz dwóch bossów na pustyni. Opisane jest na forum gdzie się respią itp.

z każdego metina to ciekawe . Rozwaliłem już kilkanaście i żaden medal nie poleciał

serwer off ?

dobra juz on

Opublikowano

Szybka i treściwa informacja:

Nasz sklep z przedmiotami na stronie, działa już w 100%. Osoby, które są nim zainteresowane mogą bez żadnych obaw z niego korzystać.
Nie zostały jeszcze dodane wszystkie przedmioty, będzie to uzupełniane na bieżąco.

PS. Dziś na serwerze pojawi się kilka ciekawy zmian oraz udogodnień dla was.

Opublikowano

No a gdzie lecą medale to się nie dowiem . Bo z metinów to one nie lecą chyba że jest strasznie mała szansa

Opublikowano

No a gdzie lecą medale to się nie dowiem . Bo z metinów to one nie lecą chyba że jest strasznie mała szansa

Lecą z metinów (wszystkich - mniejsza lub większa szansa zależnie od levela metina) i z bossów.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Serwer polecam! Gram od początku (byłem nawet przez chwilę na becie) jest cudownie, nie idzie się nudzić, zawsze jest co porobić, wszystko jest dopasowane nie wiem dlaczego niektórzy piszą inaczej. Zapraszam do Jinno. ^_^ ~ Smilee

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Nie opłaca się chyba grać, ja tak bronię serwera, ale tu nawet 50 osób online nie ma.

uluq.png

Just give me a reason,

Opublikowano

Serwer przypadł mi do gustu. Nie zał łatwo i nie za trudno. Dla mnie w sam raz. Polecam i zapraszam!

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Opublikowano

Serwer przypadł mi do gustu. Nie zał łatwo i nie za trudno. Dla mnie w sam raz. Polecam i zapraszam!

Tylko, że max 20 osób tu gra. ;x

uluq.png

Just give me a reason,

Opublikowano

@Up

Coś ci się pomyliło,graczy jest z 200 na pewno.

Gdzie Ty widzisz 200 graczy?

Na chacie nikt nic nie pisze, czasem z 5 osób i to zawsze Ci sami.

W miastach pustki.

uluq.png

Just give me a reason,

Opublikowano

Gdzie Ty widzisz 200 graczy?

Na chacie nikt nic nie pisze, czasem z 5 osób i to zawsze Ci sami.

W miastach pustki.

Zgadzam się... :) Te 200 osób online to bujda.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zgadzam się... :) Te 200 osób online to bujda.

Pozdrawiam.

Nie ma co. W tej chwili od jakichś ponad 30 minut nikt się nie udziela na wołaczu. Nie jest to wina expienia bo na serwerach typu ravia lub balmora cały czas na wolaczu sie sypią wiadomości. No ale gram, zobaczymy jak to będzie.

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...