Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moria [Dedyk]

Paciula

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chwilowy restart naprawiający bug z wywalaniem, widać, że admini coś robią na serwerze. W grze jak i na TSie jest miła atmosfera zapraszam na niego serdecznie. Serwer naprawdę fajny, a ludzi jest z 300 online, czyli nie świeci pustkami.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

myslalem ze beda wieksze tlumy a tu pustki ;d dziwnie sie czuje na serwerze gdy tak malo osob gra

Opublikowano

Serwer zajebisty ! Grałem na Almantii, ale mimo dennego expienia i dropienia kasy znudził mi się szybko.

Szukałem nowego i o to znalazłem ! W grze pod nickiem Bibix123 serdecznie POLECAM !

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Chwilowy restart naprawiający bug z wywalaniem, widać, że admini coś robią na serwerze. W grze jak i na TSie jest miła atmosfera zapraszam na niego serdecznie. Serwer naprawdę fajny, a ludzi jest z 300 online, czyli nie świeci pustkami.

Staramy się eliminować wszystko co przeszkadza w rozgrywce. Na TS3 zapraszam serdecznie wszystkich którzy chcą pogadać jak i tych, którzy mają jakiś problem, z chęcią pomożemy.

myslalem ze beda wieksze tlumy a tu pustki ;d dziwnie sie czuje na serwerze gdy tak malo osob gra

Chcesz temu zaradzić? Graj, ściągnij przyjaciół i z dnia na dzień serwer będzie miał coraz więcej graczy. Jeśli każdy będzie miał podobny tok myślenia to za kilka dni ludzie się przekonają, że na prawdę warto u nas zagrać i to nie będzie strata czasu!

Nie moge wejsc na stronke jest on ?

Tak, działa. Wszystko z nią w porządku.

Szkoda ze nie ma launchera ani patcher zagrał bym se mam słabe internet i nie sciagne

Nad patcherem myślimy, launchera raczej nie będzie.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Szkoda że nikogo z teamu nie ma teraz na ts :P

Bo mam takie pytanie : mam 10 lvl konia, i nie moge czytac medalu na 11 czyli boja. wiem że muszę zdobyć jakiś bojowy medal czy takie coś, tylko pytanie....z czego on dropi(podobno z bossa małp na pustyni) w takim razie gdzie takowy boss się respi bo latam po pustyni 2h i nic ;(

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Szkoda że nikogo z teamu nie ma teraz na ts :P

Bo mam takie pytanie : mam 10 lvl konia, i nie moge czytac medalu na 11 czyli boja. wiem że muszę zdobyć jakiś bojowy medal czy takie coś, tylko pytanie....z czego on dropi(podobno z bossa małp na pustyni) w takim razie gdzie takowy boss się respi bo latam po pustyni 2h i nic ;(

Już Ci odpowiedziałem na GG.

Serwer OFF ? bo nie działa -.-....

Działa. Sprawdź czy pobrałeś łatkę i dobrze ją wkleiłeś.

0RMbv6e.png

Opublikowano

ok pobieram clienta i za jakieś 30 min wbijam ;)

jest dziś jakiś event? bo ktoś na górze pisał o jakiś szkatach :D

Opublikowano

ok pobieram clienta i za jakieś 30 min wbijam ;)

jest dziś jakiś event? bo ktoś na górze pisał o jakiś szkatach :D

Tak, jest event trwający do 17 lutego. Dropią walentynkowe szkatułki ;)

0RMbv6e.png

Opublikowano

Tak, jest event trwający do 17 lutego. Dropią walentynkowe szkatułki ;)

o to super ;)

a co z nich wypada?

Opublikowano

o to super ;)

a co z nich wypada?

Sprawdź sam lub wejdź na nasze forum tam jest wszystko dokładnie opisane.

Wieczorem będzie chwilowo przerwa, która będzie trwała max 2 minuty. Dodam kilka usprawnień do gry i będzie można handlować normalnie kamieniami duchowymi już.

Opublikowano

mozesz napisac tutaj gdzie sie respi?

Dokładnego miejsca Wam nie napiszę ale to pustynia na każdym CH i respią się co 1,5 h :)

Beznadziejny serwer. 5/10

Prezka 7/10

A grałeś chociaż?

o to super ;)

a co z nich wypada?

Najróżniejsze rzeczy. Od autopotów po perły, inne ulepszacze i pieczęcie tygrysów bengalskich. Wszystko dokładnie masz opisane na naszym forum.

0RMbv6e.png

Opublikowano

Paciula gdzie na pustyni respi się boss małp ? wiem że jest kilka miejsc ale ktoś zabije i nawet nie wiem czy sie opłaca go szukać, już szukałem 2h na marne :(

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

kurcze mam problem, pobrałem clienta oraz łatkę, i gdy klikam w ikonkę ,,Moria'' nic się nie dzieje ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...