Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bo jest podobny ale niema się co zastanawiać o xerowanie bo V 5 lat temu rapował w takim stylu (tylko gorzej to robił), raczej zbieg okoliczności

wiem przeciez, ale uderzajaco podobny :)

Opublikowano

Nwm dlaczego ale rap jest fajny, szczególnie wykonawcy : 1. South Blunt system (rap + reagae (nwm jak się pisze)), 2. Buka Ma te teksty, która wciągają. 3. Zeus Dobry raper. 4. B.R.O Czasami nawet jest dobry ;D oraz 5. Ravi Dobry raper teraz poprawił głos itp. i nawet fajnie się go słucha. (kawałek : Najnowszy godny uwagi (starsze gorsze ale też niczego sobie) Spoiler

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Nwm dlaczego ale rap jest fajny, szczególnie wykonawcy : 1. South Blunt system (rap + reagae (nwm jak się pisze)), 2. Buka Ma te teksty, która wciągają. 3. Zeus Dobry raper. 4. B.R.O Czasami nawet jest dobry ;D oraz 5. Ravi Dobry raper teraz poprawił głos itp. i nawet fajnie się go słucha. (kawałek : Najnowszy godny uwagi (starsze gorsze ale też niczego sobie) Spoiler

5c711063d671.gif

Opublikowano

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?

5c711063d671.gif

nie smiej sie z kolegi, lubi zeusa to tylko wystarczy naprowadzic go na odpowiednia droge

Opublikowano

lepszy wywiad z v, budzet klipu do obiecaj mi to 10k, calkiem sporo ;-)

Prosto... Sokół wie jak robić biznes więc też wie że jak obróci te 10k to zarobi w chuj.

Tego wywiadu jeszcze nie widziałem, zaraz ogarnę.

Opublikowano

Prosto... Sokół wie jak robić biznes więc też wie że jak obróci te 10k to zarobi w chuj.

Tego wywiadu jeszcze nie widziałem, zaraz ogarnę.

no sokol ma ta smykalke do monopolu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...