Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może ktoś chce kupić płyte OSTR- TDD? By się przydało wymienić to na kilka lepszych, jak coś to pw

nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1. Każdy kiedyś zaczynał, większość od chujówki jakiejś. Czy podczas swojej kariery bałeś się kiedyś, że wylądujesz na portalach typu RapBeka bądź w temacie 'Beka z loklnych raperów'? 

Eripe: Nie miałem nigdy podstaw żeby się tego bać.

2. Co sądzisz o ruchaniu groupies? Fajne? Uprawiałeś taką formę interakcji z fanami? A może propsujesz to, ale masz stałą superpannę? 

Eripe: Moja dziewczyna będzie to czytać, więc wszystko co napiszę może zostać użyte przeciwko mnie. A tak całkiem serio to: PRZECIWKO KURESTWU I UPADKOWI ZASAD.

3. Kiedy pierwszy raz zawstydziłeś się, że jesteś hiphopowcem? 

Eripe: Jechałem tramwajem i dziewczynka (na oko z 15 lat) puszczała koleżance mój numer. Miałem jeszcze parę przystanków, wyjebałem na pierwszym.

4. Teraz czas na skończenie tej pedałówy wzajemnej adoracji w polskim rapie i kilka słów gorzkiej prawdy. Z którym producentem/raperem nigdy byś nie współpracował i dlaczego? 

Eripe: Jeśli chodzi o producentów to raczej takich nie ma, może z wyjątkiem Donatana. Lista raperów będzie nieco dłuższa. Na pierwszy ogień noskille, dodatkowo robiący dzieciakom wodę z mozgów – Onar, Miuosh, Tede, Diox; sympatyczni ale słabi – Buczer, Kobra, Borixon, Kajman; wszyscy ci one hit wonderzy, którzy ominęli podziemie a chuja potrafią: Zbuku, Sulin, Bro, Sbs; dobrzy raperzy, którzy z niewiadomych mi powodów robią chujnie: Tetris, Wena, Małpa. O kimś pewnie zapomniałem, no i nie wiedziałem gdzie umieścić Hucza i Tymina (niechęć w chuj).

5. Co uważasz za najbardziej żenujące/śmieszne w polskim rapie? 

Eripe: Musiałem się chwilę zastanowić, czy raperzy czy słuchacze, ale ostatecznie gdyby gówno się nie sprzedawało, to przestałoby być opłacalne. 

6. Jaki masz stosunek do tlumaczenia wersow raperow z usa? Propsy czy nie? Dużo takich akcji wyświrowałeś?

Eripe: W jednym z pierwszych tekstów zajebałem wers Jus Allaha, ale ziomek rozkminił, że to z JMT i był wstyd w chuj, powiedziałem sobie – nigdy więcej. Fajne follow-upy jak najbardziej, ale dosłowne tłumaczenia i palenie janusza, że przypadek to jebać (chyba, że faktycznie przypadek haha).

7. Jaka jest twoja największa porażka w dotychczasowej karierze? 

Eripe: Czasem obserwując, co się dzieje na scenie, wydaje mi się, że sam pomysł, by zacząć rapować był największą porażką. Ale generalnie jebać to, staram się nie wczuwać i dobrze przy tym bawić, więc póki co jest nieźle.

8. Czy jesteś zadwolony ze swojego fanbase'u czy chciałbyś coś w nim zmienić? 

Eripe: Mój fanbase? 50% do odjebania, z 40% może coś w przyszłości będzie, na razie gram dla 10%.

9. Którą płytą ze swojej osobistej kolekcji najchętniej zagrałbyś w frisbee? 

Eripe: Każdy nietrafiony zakup sprzedawałem, więc chyba takiej nie ma.

10. Wolałbyś uprawiać seks z najbrzydszą kobietą na świecie czy z najprzystoiniejszym mężczyzną?

Eripe: Jebać pedalstwo.

No i kurwa bonus musi być:

564063_629096920480617_1844091943_n.jpg

7m9a.png

Opublikowano

No właśnie, podróba Bisza. Spoko ta edycja nawet (poza 2stym, Olkiem i Praktisem). Liczę na Klebana.

e: Rip co odjebał hipokryzje to ja nie. Nagrać track ze słoniem, pihem i kaenem-mówić, że Tdf robi dziecią wodę z mózgu.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

No właśnie, podróba Bisza. Spoko ta edycja nawet (poza 2stym, Olkiem i Praktisem). Liczę na Klebana.

e: Rip co odjebał hipokryzje to ja nie. Nagrać track ze słoniem, pihem i kaenem-mówić, że Tdf robi dziecią wodę z mózgu.

Z tym TDFem to przesadził...

Po za tym byłoby zajebiście z Klebanem.

Dorzucam do obstawek JNRa (musiałby być cud, ale może pyknie) i B.A.D.

Opublikowano

jakos nigdy nie lubilem rapu tdfa, ale jest zajebisty na jakies melanze czy tak po prostu, fajnie bangla i w ogóle, rip dojebal, bo tez ma taka zjebana ideologie ze rap to przekaz i jak najwiecej hejtu na wszystko co ci sie nie podoba :v ja osobiscie szanuje tdfa za bawienie sie rapem i totalną wyjebke

Weteran
Opublikowano

Ten eripe to jakas pizda szacunek do niego umiera .. jest jebaną pizda i zaraz mu zhejtuję na fejsie.

No i to jest odpowiedź na poziomie, poparta argumentami, na dodatek podejmujesz natychmiastowe działanie, dziękuje.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Beka z ripa. Niech się ogarnie i puści płytę z quebą, bo coraz gorzej.

Cj twoje posty są pedalskie. Wgl po tworzeniu tematów o jakichś łakach nie powinieneś tu pisać.

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...