Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pojebało go do reszty

mowilem, kurwa! pisalem to kilka godzin temu xD

robisz coś chujowego w pizdu?

to lepiej niech to gówno nie opuszcza twardego dysku

ziom, ale nie dowiesz sie, czy to chujowe dopoki komus tego nie pokazesz, ty mozesz wierzyc w swoj material ze jest zajebisty ale ktos ci powie co jest nie tak itd. to mowie akurat dla tych co nie potrafia byc samokrytyczni albo po prostu nie widza dokad ich droga

Kminię o co Ci chodzi i przyznaję że po części masz rację, Oxon przykładowo nawet sam wrzucał swoje chujowe kawałki z początków... Chodzi bardziej o to że wystarczy popatrzeć na takie popmuj rap, na setki wideo z rapem tylko kilka było na dobrym poziomie. Ilu z tych "raperów" będzie tworzyć w przyszłości? 80% odpadnie, a pewnie część już odpadła.

Co do wrzucania swoich rzeczy do neta to moim zdaniem takie osoby powinny być choć trochę samokrytyczne i wrzucać wtedy kiedy przynajmniej nie będzie słychać tego dukania jak na pierwszej Moleście, wtedy zazwyczaj te teksty też nie są tragiczne (niema tylu czasowników) ale ogólnie wtedy można to wrzucać na taki ślizg i można się dowiedzieć co ma się poprawić.

No gdyby taki B.R.O nie wjebał się na legal tylko po Next Lvl, szlifowałby styl i technikę to dzisiaj ta jego epka byłaby dobra, a tak mamy zjebany potencjał bo co z tego że lata po bitach jak reszta nie hula.

dokladnie, browar zjebal potencjal w chuj, jakby zostal w WJ to by go tedzik ustawił, niby w WJ slaba promocja ale przynajmniej nie hejtowalo by go 90% rap sceny i sluchaczy i nie spierdolil by sobie kariery

Opublikowano

mowilem, kurwa! pisalem to kilka godzin temu xD

ziom, ale nie dowiesz sie, czy to chujowe dopoki komus tego nie pokazesz, ty mozesz wierzyc w swoj material ze jest zajebisty ale ktos ci powie co jest nie tak itd. to mowie akurat dla tych co nie potrafia byc samokrytyczni albo po prostu nie widza dokad ich droga

dokladnie, browar zjebal potencjal w chuj, jakby zostal w WJ to by go tedzik ustawił, niby w WJ slaba promocja ale przynajmniej nie hejtowalo by go 90% rap sceny i sluchaczy i nie spierdolil by sobie kariery

Ten gówniany urban go podkupił. W ogóle to niezła aferka się zrobiła między Winim - stopro, a szefem urbanu. Na slg eigus dojebał swoje trzy grosze i ogólnie wychodzi że urban to gówno najgorsze

Opublikowano

Co Ci się nie podoba w Tede? Ostatnia jego płytka była zajebista.

Dalej ludzie żyjecie tymi dissami z Ryśkiem?

Słucham obu, dobrzy raperzy.

D2 rozpierdol totalny, mega zwroty, punche, bity .

Wypierdalaj....

własnie pokazał jakim jest gównem..

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Ten gówniany urban go podkupił. W ogóle to niezła aferka się zrobiła między Winim - stopro, a szefem urbanu. Na slg eigus dojebał swoje trzy grosze i ogólnie wychodzi że urban to gówno najgorsze

wiem, czytalem te od Eigusa, od poczatku urban mial prosty cel, szybko label zalozyli bo kumpel donatuna nie mial hajsu i dunatan go wypromowal i od razu label z takim hajsem zaczal podkupywac grajkow i np. taki sbs tez im hajs robi, jedyny props z urbana to Gedz i wierze, ze nie jest az tak glupi i z tamtad spierdoli

PS. poprosilem makina zeby zmienił nazwe tematu na "Rap - ogólna dyskusja" poniewaz od dawna ten temat zmierza w ogole innym kierunku niz nazwa ;p

Opublikowano

wiem, czytalem te od Eigusa, od poczatku urban mial prosty cel, szybko label zalozyli bo kumpel donatuna nie mial hajsu i dunatan go wypromowal i od razu label z takim hajsem zaczal podkupywac grajkow i np. taki sbs tez im hajs robi, jedyny props z urbana to Gedz i wierze, ze nie jest az tak glupi i z tamtad spierdoli

PS. poprosilem makina zeby zmienił nazwe tematu na "Rap - ogólna dyskusja" poniewaz od dawna ten temat zmierza w ogole innym kierunku niz nazwa ;p

Props za napisanie do makina, ja do niego pw w tej sprawie piszę od maja...

Co go Gedziuli to właśnie też tak myślę że ogarnie i spierdoli, no i żeby to było Prosto.

Opublikowano

Props za napisanie do makina, ja do niego pw w tej sprawie piszę od maja...

Co go Gedziuli to właśnie też tak myślę że ogarnie i spierdoli, no i żeby to było Prosto.

makin to bagieta, dlatego

ja bym widzial gedza w jakies niuskulowej wytworki typu apatun, chociaz do prosto by tez przypasowal, czekam na jego druga plyte

Opublikowano

Dobrze zrozumiałem, że Medium się sprzedał xD?

niee, mediuma popierdoliło do konca i wykorzystuje fejm zrobiony na rapie do jakiegos guwna, w ogole nie wiem co on odkurwia, albo serio jest taki pierdolniety albo ma dobrego w chuj dilera

btw. te memy z fanpejdza rapseł mnei rozpierdalaja, hades najlepszy

1479135_547307028686876_1435481398_n.png

Opublikowano

niee, mediuma popierdoliło do konca i wykorzystuje fejm zrobiony na rapie do jakiegos guwna, w ogole nie wiem co on odkurwia, albo serio jest taki pierdolniety albo ma dobrego w chuj dilera

btw. te memy z fanpejdza rapseł mnei rozpierdalaja, hades najlepszy

1479135_547307028686876_1435481398_n.png

Bóg mu nakazał zmienić ksywę

1386277747-U847602.jpg

Opublikowano

ahahahah kurwa recytator xD

wyjmij głowę z własnej dupy - to nie czapka

na głos

Zawsze wiedziałem, że to marniak.

Kanyeast>tomb

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Nie powiem, potem będę mieć piętno mpcforum.

Czuję się taką nowociotą na ślizgu :(

hehe, ryj świeżak

no siema

memberlist.php?mode=viewprofile&u=12984

Tak się zastanawiam czy nie dograć się do bengera.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Nie powiem, potem będę mieć piętno mpcforum.

hehe, ryj świeżak

no siema

memberlist.php?mode=viewprofile&u=12984

Tak się zastanawiam czy nie dograć się do bengera.

Jakoś się z tym nie kryję. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...