Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety czytałem. Wśród całej fali hejtów na zbuka (myślałem, że będzie atak gimbów wspierających z komentarzami typu "zbuku go wpierdala chrząknięciem", a tu taka miła niespodzianka). Najlepsze są komentarze o tym, jaki to zbuku zajebisty, a jak najedziesz na kolesia, to D2 jako tło...

7m9a.png

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Weteran
Opublikowano

Skoro Eripe zjada polską scenę dupą niech spróbuje dissów z takimi graczami jak JWP czy 3w to się skończy ta era waszego "króla"

xD

Chyba Eripe zaczyna robic szum wokol siebie. I przede wszystkim zapomnial ze hip hop ma łączyć a nie dzielic.

"Rap ma łączyć a nie dzielić, niech uważają na słowa

bo mój rap ich tak połączy, że wyjdzie ludzka stonoga"

Eripe nagrał coś ze Słoniem i gwiazdorzy

Beka D:

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Niestety czytałem. Wśród całej fali hejtów na zbuka (myślałem, że będzie atak gimbów wspierających z komentarzami typu "zbuku go wpierdala chrząknięciem", a tu taka miła niespodzianka). Najlepsze są komentarze o tym, jaki to zbuku zajebisty, a jak najedziesz na kolesia, to D2 jako tło...

gdyby chujowy gust muzyczny był karany to byłbym kurwa mordercą...

Widzę że RIP ostatnio niezły hejt... Co nie do końca jest zrozumiałe. Ogólnie to dobrze napisał, chodzi o aktualną pozycję na scenie, Onar, Miuosh, Diogz, są do odjebania, za marnowanie potencjału, bo każdy z nich choć raz samemu czy z zespołem nagrał dobrą płytę i to co się widzi to jest kurwa straszne, po za tym każdy z nich radzi jak mają żyć ich słuchacze, co jest smutne max - ten temat był przerabiany setki razy. Z TDFem pewnie większość zapomniała ale też woda była robiona, choć ostatnia płyta dobra to nawet Kaaban wrzucał nie raz jego wywiady w których mówił co innego, a co innego nagrywał i nic nie było wyciągane z kontekstu, tylko tyle że Tedzik no skillem nie jest.

Jeśli chodzi o nagrywkę ze Słoniem to przecież wielokrotnie podkreślał że daleko mu z nim do beefu, kilka razy wrzucał foto swoich płyt i były Chore Melodie i D666, po za tym nawet na SLG D666 miała trochę propsów. Słoń też wielokrotnie mówił (przed D2), że nie chce aby jarali się nim w gimbazie, a raczej bardziej ogarnięci (co po D2 śmiesznie brzmi) no i wtedy nikomu nie robił wody z mózgu tylko przeciętny horrorcore, z słabym flow i dobrymi bitami. Dlatego też RIP na podstawie tego się dogrywał, bo nie wydaje mi się żeby znał materiał.

Co do tego że był najebany na koncercie to hejt ogromny, no ale przecież to jest kurwa klasyk w rapie, to jest szósty element HH - najebany raper na koncercie, Pezet, Laig, RIP i chuj wie kto jeszcze, wkurwiające to jest no i brak szacunku dla słuchacza ale w naszych realiach można się tego spodziewać.

Tombek kolejnym wilkiem:

Przecież jest tylu lepszych od niego...

e: nowy VNM

Opublikowano

Ja tam się TomB-em nawet jaram nawet mógłbym powiedzieć że od czasu beefu z Ensonem który przejebał jak chuj to zrobił chyba największy progres widzialny.. Śmiałem mu się w twarz jak wrzucał te swoje dissy ale te jego ciachy to czasem rozkurw. Tylko po chuj on tam jak jest w stopro ?

Wczoraj jakaś zajaweczka wróciła na freestyle battle :

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Co to było na tym koncercie?

Swoją drogą zobaczyłbym jakiś dobry diss, bo Rip się opierdala, ale odpowiadać "Torreadorowi bitów" xD?

Opublikowano

Ja tam się TomB-em nawet jaram nawet mógłbym powiedzieć że od czasu beefu z Ensonem który przejebał jak chuj to zrobił chyba największy progres widzialny.. Śmiałem mu się w twarz jak wrzucał te swoje dissy ale te jego ciachy to czasem rozkurw. Tylko po chuj on tam jak jest w stopro ?

He, powiem uprzejmie tak: CHUJOWE, nie znam się na rapie ale freestyle raczej opiera się na jak najlepszym dobraniu słów a tamci kolesie używają 'kurwa' jako przecinku, żeby mieli więcej czasu na przemyslenie tekstu.

Beka :).

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Co to było na tym koncercie?

Swoją drogą zobaczyłbym jakiś dobry diss, bo Rip się opierdala, ale odpowiadać "Torreadorowi bitów" xD?

Chyba chodzi o ten:

Ogólnie czekanko na VNM'a. Ktoś zamawiał już z PROSTO i wie, ile to leci?

He, powiem uprzejmie tak: CHUJOWE, nie znam się na rapie ale freestyle raczej opiera się na jak najlepszym dobraniu słów a tamci kolesie używają 'kurwa' jako przecinku, żeby mieli więcej czasu na przemyslenie tekstu.

Tu powinieneś skończyć ten post.

7m9a.png

Opublikowano

Lepsza jakość

Najebał się jak Kaaban.

icon_bag.gif

Żeby nie było, to do Tomba nic nie mam, sam nawet czasem słucham. Bardziej chodziło mi o to że on czy Ci co mają kontrakty się nie nadają do takiego "programu", a ich miejsce mogliby zastąpić np. Kamel czy Kleban obaj startowali w kilku konkursach, wpierdolili konkurencję ale nic z tego nie dostali, a spoko byłoby gdyby zaliczyli trochę fejmu.

Opublikowano

Lepsza jakość

Najebał się jak Kaaban.

icon_bag.gif

Żeby nie było, to do Tomba nic nie mam, sam nawet czasem słucham. Bardziej chodziło mi o to że on czy Ci co mają kontrakty się nie nadają do takiego "programu", a ich miejsce mogliby zastąpić np. Kamel czy Kleban obaj startowali w kilku konkursach, wpierdolili konkurencję ale nic z tego nie dostali, a spoko byłoby gdyby zaliczyli trochę fejmu.

No tak Kleban jest spoko swego czasu to na fejsie dużo spinał nie wiem jak jest teraz bo nie przesiaduje na fb zbyt dużo ale ogółem jego rapsy mi nawet leża.

Wiadomka że w podziemiu jest dużo kotow co chcą fejmu nic nie poradzimy koty chca fejmu wytwornie chca hajsu i wolą brać jakiś kurwa BRO który odjebie jakiś kawałek jak go zdradziła dupa wyjebie 5mln wystwietlen i sprzeda 25tys koszulek.

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Płyty roku nie będzie, ciekawe czy to prowo, czy mówią poważnie

@down

Bober już kilka dni temu podawał tę informację

Opublikowano

gonix 11stym wilkiem, smiech :D

e no co chcesz, Gonix na tle innych raperek wypada bardzo dobrze, tym bardziej że to nie chujowa guova, wiadomo do Lilu czy Wdowy jej brakuje ale jest przepaść między nią, a tymi ulicznymi twardymi dziewczynkami...

Opublikowano

Jebać te gonixy i tomby. Hejt. Co do całych młodych wilków to na serwer był wrzucane obrazki z linkiem xxx_ksywa rapera_xxx i ktoś pisał, że wystarczy prosty skrypt żeby się dowiedzieć kto będzie.

Co do płyty roku, to na 99% prowo przecież.

@up

tyle, że Laik nie nagrywał ze Słoniem. Kurwa, nawet jak on go szanuje, to jechanie po łakach i nagrywanie z nimi to hipokryzja.

A no, jeszcze koncert. Ludzie pisali, że przed Słoniem grała Patokalipsa i zagrali elegancko, a Słoń wziął najebanego ripa do kawałka w którym jest jego zwrota, więc nic takiego się nie wydarzyło. Nawed props za olanie gimbów.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

e no co chcesz, Gonix na tle innych raperek wypada bardzo dobrze, tym bardziej że to nie chujowa guova, wiadomo do Lilu czy Wdowy jej brakuje ale jest przepaść między nią, a tymi ulicznymi twardymi dziewczynkami...

nie, wkurwia mnie to, ze do mlodych biora tych, co juz maja legal, do tego w jednej z najwiekszych wytworni :f

Opublikowano

nie, wkurwia mnie to, ze do mlodych biora tych, co juz maja legal, do tego w jednej z najwiekszych wytworni :f

owszem to i mnie ale jakby mieli wygrać jakąś chujową raperkę to wiesz...

rip co prowokuje ;o

kobra i zboku lepiej

Opublikowano

iu-kfelssbhqheeiijhouzv.jpg

no i w końcu zamiecione, jeszcze czekam aż jakiś urażony cwaniaczek z tej chałastry diss na nich jebnie to będzie beka z chujowych panczy i hashtagów

ps ładnie podsumował, jakby "słuchacze" jego linijek nie znali, w kawałkach już setki razy podsumowywał scenę i zaczepiał raperów, dopiero jak w wywiadzie wymienił to się pospinali nawet na ślizgu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...