Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opinia na temat rapu? Muzyka brudasów, robiona przez nie do końca rozwinięte umysłowo jednostki, które na przykład spiewają sobie ze są bogiem a potem popełniają samobójstwo. Cóż, podobno ten kawałek był kiedys dobry

:)

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Chyba singiel z Ezoteryki, ale nie jestem pewien tak w sumie. :P

Taa to z nowego tejpu Ezoteryka Mixtape. Swoją drogą rozkurw, z resztą jak zwykle.

Opinia na temat rapu? Muzyka brudasów, robiona przez nie do końca rozwinięte umysłowo jednostki, które na przykład spiewają sobie ze są bogiem a potem popełniają samobójstwo. Cóż, podobno ten kawałek był kiedys dobry

chyba cie pojebaobao albo to prowo albo chujowe info masz.

+warn

Opublikowano

wyjmij chuja z uszów

@

co do wicia, to wiciu na propsie, ale jebać popkillera

g0Tef.jpg

Opublikowano

kuban czwartym wilkiem, chyba najgorsza edycja jak narazie hahaahahah

szybki post, kogo następnego obstawiasz?

Nie wiem czemu ale mam przeczucie że Golin w tym roku będzie.

Typ na ślizgu:

#Kalkulator icon_bowdown.gif Gorzej juz kurwa byc nie moze

Opublikowano

Więc tak. Niewielu trzyma poziom, na razie - Bisz, Małpa, Miuosh, Zeus, O.S.T.R i kilku innych, których teraz nie pamiętam podtrzymują tą scenę.

Reszta to chujnia, bo 99% "raperów" ma taki sam głos ( lub bardzo podobny ), kurwa jego mać, rozumiem rap, ulica itd. ale pierdolenie z głosem jak 12 latek ( b.r.o'sy i inne gówna :) ) lub z głosem jak ivona ( tylko, że w delikatnie wyższej tonacji ) jest żenujące i chuj.

Jak krytykować - to należy dodać kilku raperów do tej zgrai -

Te-Tris - podpierdala rymy ( np. od bisza ), zresztą nie tylko on...

Inne gówna typu MDM i Bezimienni... pierdoleni pozerzy z rymami na poziomie podstawówki

Przy nich nawet Onar jest bogiem rapu...

Najgorsze jest pierdolenie kotów, że mają źle, radio nie przyjmuje ich tracków itd... tylko, że nic ich nie wyróżnia i na ich miejsce w każdej chwili może wejść 3049024390 osób z tym samym, a słuchacz nie kapnie się, że podmienili osoby :).

Ci debile siedzą w tym syfie już nawet po kilka lat, a nadal napierdalają bity 150% głośniej od tekstu. Do tego truskulowych bicików jest niewiele w podziemiu ( Jaki jest ich efekt? Jak ktoś słuchał Małpy to wie ), a jak już są to ktoś je kaleczy. Miuosh mówił prawdę : "Wygra ten, kto wyżej dupy da i za więcej się sprzeda"

Do tego dochodzi m.in mówienie, że donatan to raper i ma fajne kawałki ( debilizm? ) mówienie, że równonoc jest lepsza od wilka czy też prosto przed siebie, mówienie, że w większości raperzy są oryginalni itd... Każdy czeka by coś zapierdolić od kogoś kto się namęczył nad pisaniem ( jak trafi się jakiś typ z podziemia z talentem to zaraz ktoś mu wersy zapierdala ... )

Czekam na rapera z zajebistym wokalem i tekstami.

Prawdopodobnie Nie myśl o mnie źle, a. byłoby rozpierdolem na scenie hh, gdyby nie to, że ma 5,6 zajebistych tracków, a reszta jest taka sobie.

Pjona

Opublikowano

icon_bowdown.gif

kurwa no, medium props, ale ziomek nie robi postepu od czasu pierwszej plyty, tam cos troche eksperymentuje z flow ale no kurde, monotonnosc...

jestem ciekaw jakby on wygladal na takiej swoistej braggowej plycie na newschoolowych bitach cos typu gedz, ja pierdole :D

Opublikowano

Mi polski rap nie przeszkadza, ale ma jedną wadę. Ilość wulgaryzmów, która jest ogromna. Brakuje na polskim rynku muzycznym rapu, który nie zawiera bluźnierstw, a przynajmniej nie tak dużej ilości.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Mi polski rap nie przeszkadza, ale ma jedną wadę. Ilość wulgaryzmów, która jest ogromna. Brakuje na polskim rynku muzycznym rapu, który nie zawiera bluźnierstw, a przynajmniej nie tak dużej ilości.

Nie masz pojęcia o rapie.

@TOP

Dobrze obstawiłem. To może teraz Eno (on chyba nie deklarował że nie ma zamiaru brać udziału w tego tupu akcjach).

Opublikowano

A ja obstawiam Mam na imię Aleksander :O

@up

twoja sygnatura przypomina mi męskie krocze :s

haahahha, no niezle

co do dalszego obstawiania to ogolnie pewnie i tak beda jakies nol nejmy xD

Opublikowano

Przecież kuban to propsiwo jest ziomeczku... :c

Co prawda trochę głupio że nagrywa z jakimiś gównami typu whitekrst czy jak mu tam , ale ogółem jest w miarę kotem.

Tak wgl to kuban ziomek mojego ziomka który ma ziomka xD.

tak btw to mi trochę beefów brakuje w tym polskim rapie

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...