Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ERIPE ZOSTAŁ ZJEDZONY DUPĄ. TAK, PANIE I PANOWIE. WUES COŚ TAM GO ZJADŁ. DZIĘKUJĘ, DOBRANOC.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

95% świeżaków do odstrzału. Najgorsza rejestracja od początku czytania slizgu.

Wywiad z Junesem dla RapBeki

1. Każdy kiedyś zaczynał, większość od chujówki jakiejś. Czy podczas swojej kariery bałeś się kiedyś, że wylądujesz na portalach typu RapBeka bądź w temacie 'Beka z loklnych raperów'?

Junes: Full takich rzeczy ogarniałem, w tym tak jak nawijałem demo na bitach z e-jaya pchnięte do Asfaltu, byłem chyba typowym przypałowcem w chuj ale czasy były inne, zresztą to demo kiedyś udostępnie czy coś dla beki

2. Co sądzisz o ruchaniu groupies? Fajne? Uprawiałeś taką formę interakcji z fanami? A może propsujesz to, ale masz stałą superpannę?

Junes: Jeżeli robi to Trybson to propsuję max, to jest prawdziwy dzik. W każdym innym wypadku nie popieram.

3. Kiedy pierwszy raz zawstydziłeś się, że jesteś hiphopowcem?

Junes: No pewnie jak rodzice nakryli mnie na rapowaniu czy tam fristajlowaniu, w chuj wstyd, ale cały czas się wstydzę dlatego udaję przed światem, że nie rapuję.

4. Teraz czas na skończenie tej pedałówy wzajemnej adoracji w polskim rapie i kilka słów gorzkiej prawdy. Z którym producentem/raperem nigdy byś nie współpracował i dlaczego?

Junes: Z producentów to Esente bo mam z niego bekę full, Lanek za notoryczne bóle dupy odnośnie Soulpete'a, Święty bo sprzedaje bity na kollabo.pl i nie tylko za to. Z raperów to standardowo Kaen, Onar, HuczuHucz, Tymin, Solar, Tomb, B.R.O., Mam na imię Bisz (pozdro Biszu swoją drogą) i pewnie full więcej ale nie pamiętam.

5. Co uważasz za najbardziej żenujące/śmieszne w polskim rapie?

Junes: No beka jest z tego, że jak masz więcej lajków to jesteś lepszy, wojna na wyświetlenia - DZIE TWOJE ZŁOTE PŁYTY JAK MASZ SETKI TYSIĘCY WYŚWIETLEŃ I SIĘ WOZISZ, PANIE RAPER.

6. Jaki masz stosunek do tlumaczenia wersow raperow z usa? Propsy czy nie? Dużo takich akcji wyświrowałeś?

Junes: Parę, ale raczej na zasadzie follow upów, dla mnie to jest spoko.

7. Jaka jest twoja największa porażka w dotychczasowej karierze?

Junes: To, że przestałem rapować.

8. Czy jesteś zadwolony ze swojego fanbase'u czy chciałbyś coś w nim zmienić?

Junes: Jestem, nic nie zmieniamy, jest fajnie.

9. Którą płytą ze swojej osobistej kolekcji najchętniej zagrałbyś w frisbee?

Junes: Guru - 7.0 - całem szacunkiem dla świętej pamięci Guru - tragedia

10. Wolałbyś uprawiać seks z najbrzydszą kobietą na świecie czy z najprzystoiniejszym mężczyzną?

Junes: Samobójstwo #emorap

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

95% świeżaków do odstrzału. Najgorsza rejestracja od początku czytania slizgu.

Wywiad z Junesem dla RapBeki

1. Każdy kiedyś zaczynał, większość od chujówki jakiejś. Czy podczas swojej kariery bałeś się kiedyś, że wylądujesz na portalach typu RapBeka bądź w temacie 'Beka z loklnych raperów'?

Junes: Full takich rzeczy ogarniałem, w tym tak jak nawijałem demo na bitach z e-jaya pchnięte do Asfaltu, byłem chyba typowym przypałowcem w chuj ale czasy były inne, zresztą to demo kiedyś udostępnie czy coś dla beki

2. Co sądzisz o ruchaniu groupies? Fajne? Uprawiałeś taką formę interakcji z fanami? A może propsujesz to, ale masz stałą superpannę?

Junes: Jeżeli robi to Trybson to propsuję max, to jest prawdziwy dzik. W każdym innym wypadku nie popieram.

3. Kiedy pierwszy raz zawstydziłeś się, że jesteś hiphopowcem?

Junes: No pewnie jak rodzice nakryli mnie na rapowaniu czy tam fristajlowaniu, w chuj wstyd, ale cały czas się wstydzę dlatego udaję przed światem, że nie rapuję.

4. Teraz czas na skończenie tej pedałówy wzajemnej adoracji w polskim rapie i kilka słów gorzkiej prawdy. Z którym producentem/raperem nigdy byś nie współpracował i dlaczego?

Junes: Z producentów to Esente bo mam z niego bekę full, Lanek za notoryczne bóle dupy odnośnie Soulpete'a, Święty bo sprzedaje bity na kollabo.pl i nie tylko za to. Z raperów to standardowo Kaen, Onar, HuczuHucz, Tymin, Solar, Tomb, B.R.O., Mam na imię Bisz (pozdro Biszu swoją drogą) i pewnie full więcej ale nie pamiętam.

5. Co uważasz za najbardziej żenujące/śmieszne w polskim rapie?

Junes: No beka jest z tego, że jak masz więcej lajków to jesteś lepszy, wojna na wyświetlenia - DZIE TWOJE ZŁOTE PŁYTY JAK MASZ SETKI TYSIĘCY WYŚWIETLEŃ I SIĘ WOZISZ, PANIE RAPER.

6. Jaki masz stosunek do tlumaczenia wersow raperow z usa? Propsy czy nie? Dużo takich akcji wyświrowałeś?

Junes: Parę, ale raczej na zasadzie follow upów, dla mnie to jest spoko.

7. Jaka jest twoja największa porażka w dotychczasowej karierze?

Junes: To, że przestałem rapować.

8. Czy jesteś zadwolony ze swojego fanbase'u czy chciałbyś coś w nim zmienić?

Junes: Jestem, nic nie zmieniamy, jest fajnie.

9. Którą płytą ze swojej osobistej kolekcji najchętniej zagrałbyś w frisbee?

Junes: Guru - 7.0 - całem szacunkiem dla świętej pamięci Guru - tragedia

10. Wolałbyś uprawiać seks z najbrzydszą kobietą na świecie czy z najprzystoiniejszym mężczyzną?

Junes: Samobójstwo #emorap

Ten wkoncumamkonto to jakiś kurwa alc sajko, wytępić trzeba typa.

Opublikowano

Jak mnie bawi gdy grudzien'12 albo wczesne 13 typu marzec spinaja się na nowocioty. xD Napisalbym parę postów, ale będzie 'świeżak, nie wpierdalaj się' :v

Opublikowano

Tylko w minecrafcie co poniektórzy wiedzą, że na forach jest opcja "Edytuj post" :mellow:

moderowałem tam rok, powiem ci, ze chuja wiesz o tym dziale xD minecraft = slizg

Opublikowano

moderowałem tam rok, powiem ci, ze chuja wiesz o tym dziale xD minecraft = slizg

może z wyjątkiem jednej rzeczy, slizg nie jest o kwadratach xD

Co sądzicie o aktualnej formie Teta?

Opublikowano

rano sprawdziłem, podbijam, a Kaabi dał 8/10 #radio pezet.

nie czytalem recki kaabiego ale sam dam 9/10, taki kurwa niechlujny styl, te wypadanie z bitu i niedopasowywanie sie, cos zajebistego

Opublikowano

Siema. Zakładam pierwszy temat w naszym nowym subforumku. Co sądzicie o rapie w polsce? Myślę, że każdy kiedyś się spotkał z przykładem rapu. Jacy są wasi ulubieni raperzy? Co sądzicie o stylu i słuchaczach?

Lubie

Opublikowano

JEBAC PATO PATO

KAPTURNIK DAJE OGIEN

KULA W MLODYCH WILKACH ZAMIAST GONIX POTWIERDZONE INFO.

oLqzgYC.png

Opublikowano

JEBAC PATO PATO

KULA W MLODYCH WILKACH ZAMIAST GONIX POTWIERDZONE INFO.

No i to jest podsumowanie całego tego tematu i tych ludzi którzy nadal twierdzą że HH łączy a nie dzieli itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...