Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ofiara skilli xDD no k***a jak można nawet tak napisać przecież to tak c**jowo brzmi.

Jak ja trzy lata temu rzucałem punche i hasze na forum to nie ogarnialiście o c**j chodzi xDD  w tym jebanym fanarcie, od zawsze na zawsze udzielały się jakieś pizdy wystarczy tam spojrzeć także wypierdalaj tam bo pasujesz 

23d5997a573e9.jpg

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ofiara skilli xDD no k***a jak można nawet tak napisać przecież to tak c**jowo brzmi.

Jak ja trzy lata temu rzucałem punche i hasze na forum to nie ogarnialiście o c**j chodzi xDD w tym jebanym fanarcie, od zawsze na zawsze udzielały się jakieś pizdy wystarczy tam spojrzeć także wypierdalaj tam bo pasujesz

moje walki cieszyły się największym fejmem :)

nie wspomne już o walce z Endymionem gdzie było ponad 100 komentarzy. Walki innych userów to granica 15 komentarzów.

es3igrek?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

"15 komentarzów"  xD

nie, mówiłem c**j w walki na tym forum jak tu lecą wersy typu "jade na bicie, a ty jestes zjebem"

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

"15 komentarzów"  xD

nie, mówiłem c**j w walki na tym forum jak tu lecą wersy typu "jade na bicie, a ty jestes zjebem"

rzeczywiście 15 komentarzów brzmi śmiesznie :) łap lajkena za rozśmieszenie mnie

ARAB wkręcił gimbów że nie pali ziela to zaczęli go hejtować xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Moj nick powstal w dziale z pojedynkami dzieki wspomnianemu es3igrekowi, ale przeciez historia zwiazana z dzieckiem przy mmo jest lepsza xD Z tymi 15 komentarzami chodzilo mu chyba o odmiane tego wyrazu, nadal utwierdzasz w przekonaniu, ze jestes idiota. Twoje walki cieszyly sie fejmem? Kazdy ogarniety czlowiek z dzialu pojedynkow na pewno pamieta Cie jako scierwo ktore nie potrafilo zlozyc sensownego wersu, nie mowiac o 16 xD

Opublikowano

penero nie masz prawa glosu jestem za aborcja do 16 roku zycia zebys nie chodzil po tej planecie przynosisz wstyd ewolucji

tu zawsze byl jest bedzie syf bo ludzie sluchaja chady i sa debilami

dalej sluchajcie jestem bogiem i jestem albatrosem to skonczycie na kasie w podrzednej zabce na waszej zarosnietej pokrzywami wsi

bonson co zwrotka ogolnie fajny projekt mega lirycznie poskladane polecam sprawdzic bo ludzie nie znaja

PENERO JESTES KLODA I PRZEGRYWEM GDYBY ZNALI CIE NA UCZUCIO BYLOBY O TOBIE 100000000X PAST

Opublikowano

Dawaj "Tu-Pak", jebnij punch jakis, posmiejemy sie xD Zero przekmin w wersach, ale przeciez byly dobrze poskladane, beka. Wracam do zakonczonych pojedynkow sie posmiac

Co do chujowych raperów, chwila, weź to obczaj

Masz majk, potrzymaj, muszę się odlać

I nie próbuj nawijać zanim wrócę z WC

Chyba, że lubisz jak publika zaczyna buczeć

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Minimalny progres w drugiej dwojce ale nadal ssiesz xD

ssiesz to Ty mojego karła

Twój poziom jest tak niski że musisz stawać na palcach by wziąć go do gardła xD

po raz kolejny wygrałem z Tobą krUlu hasztagUF. °#°

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

ssiesz to Ty mojego karła

Twój poziom jest tak niski że musisz stawać na palcach by wziąć go do gardła xD

po raz kolejny wygrałem z Tobą krUlu hasztagUF. °#°

Też tak macie że jak przeczytacie jakiś c*****y pancz to robi się wam głupio chociaż to nie wy go napisaliście/nawinaliście ? 

no po prostu czuje się tak z*********e zażenowany ....

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

penero k***o sluchasz jestem bogiem jestes jak fundamenty cale zycie pod blokiem

kocham moja matke twoja cie nawet nie zna c**j ci w dupe k***a antytalencie bez krzty rozumu

jak ty sluchasz kciuka czy innych lamusow nikt cie tu nie szanuje i nie bedzie nawet jak nauczysz sie tanczyc fokstrota czy cokolwiek

jebac cie umrzyj j****a dziwko bez zebow

Opublikowano

To ogarnij sobie jego hasztag ze sprzataniem lasu xD

http://www.mpcforum.pl/topic/1390429-diss-tenzhasztagiem-vs-penero/#entry11824112

Ta masz racje, napisalem zebys napisal swoj c*****y punch dla beki, ty jak piesek sie posluchales. Prawdziwy zwyziezca xD

odpisałem dla beki? xD

#SPRZĄTANIE_LASU to hit sezonu

tyle lat minęło, a Wy nadal się jaracie moimi skillami :D

Jak myślicie syn Peji będzie raperem?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...