Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam beke z Was, Wy ze mnie xD więc w czym problem?

jeśli chodzi o tego hasztaga to pozwól że zacytuje urywek z tego "dissu"

".. bo nie mam czasu,

mam inne zajęcie w porównaniu do Ciebie #SPRZĄTANIE_LASU"

rozkmiń to jak można sprzątać las? :)

w tym wersie chodzi o to że jesteś dałnem bo sprzątasz las xD

otóż cała filozofia.. i kto z kogo ma beke? <3

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

ostatnio znalazłem, njuskul czy jak wy tam to nazywacie, lata mi to koło c***a. ale ja lubie słuchać takich kawałków.

Opublikowano

Myslalem, ze jestes glupszy niz myslalem, ale jednak jeszcze bardziej xD Nie kumasz hasztagow to na c**j uzywasz? Koniec rozmowy bo nie ma sensu.

Najc**jowsze bangry jakie slyszalem, a Bezczel jedyny byl sluchalny ze stepu xD

http://m.youtube.com/watch?v=MSdeI9yjfMQ

Zaraz bonus rpk, zdr i inni ulicznicy na trap się przerzucą. Ale mnie to w*****a to już nie jest progres w muzyce, tylko komercją z którą tak mocno walczą. Najbardziej w*****a mnie nieprawdziwość w rapie. C**j dobrze że przerzuciłem się na underground bo bym był chyba już stałym pacjentem na onkologi bo te nowości przyprawiają mnie o raka

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

Zaraz bonus rpk, zdr i inni ulicznicy na trap się przerzucą. Ale mnie to w*****a to już nie jest progres w muzyce, tylko komercją z którą tak mocno walczą. Najbardziej w*****a mnie nieprawdziwość w rapie. C**j dobrze że przerzuciłem się na underground bo bym był chyba już stałym pacjentem na onkologi bo te nowości przyprawiają mnie o raka

No odkrycie underu po tym jak od dzieciaka sluchalo sie ulicznikow, a potem mainstrimu jest dobre. Dla nielicznych z tamtych czasow szacunek

Opublikowano

sarcast propsy mimo że nie rap

filipek łak i c**j

Dobry łeb ma do składania punchy na bitwach, ale niunie robią się nudne już i słabo płynie ogólnie. Flow Czeskiego na wolno + jego punche i wbw wpierdolone jak aspirato w beefie xD Tak czy tak raczej teraz wygra. Co do pisanek, nawet jeśli to i tak widać na bitwach, że odpowiedziami też niszczy. Co do wbw to jak obstawiacie teraz 8?

Opublikowano

Dobry łeb ma do składania punchy na bitwach, ale niunie robią się nudne już i słabo płynie ogólnie. Flow Czeskiego na wolno + jego punche i wbw wpierdolone jak aspirato w beefie xD Tak czy tak raczej teraz wygra. Co do pisanek, nawet jeśli to i tak widać na bitwach, że odpowiedziami też niszczy. Co do wbw to jak obstawiacie teraz 8?

JANUSZ TRAMWAJ 3000 FAWORYTEM DO TYTUŁU MISTRZA xD

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=2NojSYhvfZk

ŁakRecords ale narazie jeszcze nie spadamy ay?

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

pelikany średniawka (imo mocno c*****a), w ogóle guzior asłuchalny od W.SAMO.SERCE, potem jedynie spoko clint eastwood

LE01E2H.png

Opublikowano

Filipek, Pejter, GML, Pueblos, Ziutek. No może jeszcze stylóweczka ale c**j wie bo ostatnio to się wkurwił na werdykty. xD

Z Theodora beka, bo tam sapał potem do Filipa coś po walce z tego co widziałem.

wiksa

Opublikowano

Filipek, Pejter, GML, Pueblos, Ziutek. No może jeszcze stylóweczka ale c**j wie bo ostatnio to się wkurwił na werdykty. xD

Z Theodora beka, bo tam sapał potem do Filipa coś po walce z tego co widziałem.

wiksa

No Ziutek ładnie jechał w bitwie o Pitos, ale każdy nowicjusz który trafi na Filipa tak czy tak przejebie. A Oset niech sie w*****a, samą stylóweczką nie wygra bitwy z dobrym punchlinowcem :D Jędrzej może też być, największa anomalia wbw jaka była te jego drugie miejsce rok temu 

A Pelikany siedzą ładnie, Kartky też propsy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...