Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież typ prowo walnął a ty mu jeszcze odpowiadasz XDDDD

Kuba to jedyny raper co go bez przypału idzie słuchać

Taco lepiej leci po angielsku niż po polsku ale fejmik mu wpadł niezły

a co z biszem

z nim tez jest przypal?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co z biszem

z nim tez jest przypal?

jak będziesz przyciszać zanim rzuci jakiś hasztag bo zwyczajnie nie umie ich składać

Opublikowano

kto dla was gorszy fani jakiś słoni, biszów, vixenów w zadużych koszulkach wyzywających wszystko co jest "nowe" albo ich idol tego nie lubi czy rycerze newschoolu co słuchają czifkilfa alc od miesiąca i mówią do kolegów nygga, krzyczą swag kupując ubrania w croppie i nie mając pengi na szlugi ?

bo mam tęgą rozkmine 

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

kto dla was gorszy fani jakiś słoni, biszów, vixenów w zadużych koszulkach wyzywających wszystko co jest "nowe" albo ich idol tego nie lubi czy rycerze newschoolu co słuchają czifkilfa alc od miesiąca i mówią do kolegów nygga, krzyczą swag kupując ubrania w croppie i nie mając pengi na szlugi ?

bo mam tęgą rozkmine 

RYCERZ NJUSKULU BEKA OPÓR JAK ZGRYWA GANGSTERA A JESTEŚ CIPĄ

SŁONIOWI SA ZWYCZAJNIE MŁODZI PRZEZ CO EKSTREMALNIE SPIERDOLENI UMYSŁOWO

WSZYSTKIE TE FANY SULINÓW/HADANÓW/ZBUKUF/BRO/KOBRY/PIHA DO ODJEBANIA

BYCIE PRAWDZIWYM > SŁĘGI I JAKIEŚ INNE PIERDOŁY

PS. JAK WIDZĘ POLSKIE RAP DUPECZKI TO CHCĘ ODZYSKAĆ ŻEBRO

Opublikowano

bo mam tęgą rozkmine 

jeszcze gorsi są tacy jak ten typ

RYCERZ NJUSKULU BEKA OPÓR JAK ZGRYWA GANGSTERA A JESTEŚ CIPĄ

SŁONIOWI SA ZWYCZAJNIE MŁODZI PRZEZ CO EKSTREMALNIE SPIERDOLENI UMYSŁOWO

WSZYSTKIE TE FANY SULINÓW/HADANÓW/ZBUKUF/BRO/KOBRY/PIHA DO ODJEBANIA

BYCIE PRAWDZIWYM > SŁĘGI I JAKIEŚ INNE PIERDOŁY

PS. JAK WIDZĘ POLSKIE RAP DUPECZKI TO CHCĘ ODZYSKAĆ ŻEBRO

co udaje, że coś wie, a nie wie nic.

ps.pisanie z capslockiem skończyło się już dawno temu ;/

Opublikowano

JAK TO JEST PISAĆ O SOBIE? XDDDDDDD

Opublikowano

ale najlepszego fristajlera tsowego to ty szanuj. ps bez wazelinki

23d5997a573e9.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taka rozkmina na temat Bialasa. Caly konflikt z Deysem powstal dlatego, ze glownie Bialasowi nie podobal sie Deysa ubior, a w Street Credit nawinal, ze o gustach sie nie rozmawia. Numer dobry, rozjebanie fundamentow sceny to przesada ale jednak sprawdza sie to co chyba Tede powiedzial w jakims wywiadzie jak sie nie myle - raperzy w kawalkach sami sobie zaprzeczaja.

Opublikowano

Taka rozkmina na temat Bialasa. Caly konflikt z Deysem powstal dlatego, ze glownie Bialasowi nie podobal sie Deysa ubior, a w Street Credit nawinal, ze o gustach sie nie rozmawia. Numer dobry, rozjebanie fundamentow sceny to przesada ale jednak sprawdza sie to co chyba Tede powiedzial w jakims wywiadzie jak sie nie myle - raperzy w kawalkach sami sobie zaprzeczaja.

Deys to 0

SB Maffija to 0

nie rozumie na c**j ta spina

Śliwa już dawno pogrzebał SBków

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Taka rozkmina na temat Bialasa. Caly konflikt z Deysem powstal dlatego, ze glownie Bialasowi nie podobal sie Deysa ubior, a w Street Credit nawinal, ze o gustach sie nie rozmawia. Numer dobry, rozjebanie fundamentow sceny to przesada ale jednak sprawdza sie to co chyba Tede powiedzial w jakims wywiadzie jak sie nie myle - raperzy w kawalkach sami sobie zaprzecza

Cały wers brzmi "Wożenie się jest płytkie ale to nie twoja sprawa bo mi się podoba to a o gustach się nie rozmawia"

jakbym chciał to i laika nazwałbym hipokrytą wyciągając różne wersy :v (mar szacunek)

To najzwyklejsza gra słów a deysem ani trochę się nie jaram chociaż dla mnie beef był fajny remis jak dla mnie

SB > aspiranto bo byłem na tym warsaw challenge i śliwa stał obsrany jakby mu przyłożyli klamę do głowy a bandura kręcił głową gadając z białasem a przyszli tam nie w dwudziestu tylko w 8 osób :)

Opublikowano

Deys to 0

SB Maffija to 0

nie rozumie na c**j ta spina

Śliwa już dawno pogrzebał SBków

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dobre prowo. Przecież Sb zjadło śliwe i jego aspirato.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

To nie prowo tylko idiota. Co do tego beefu i Deysowi i Sb maffi wyszlo raczej na dobre bo troche fejmu. Ze sliwki beka, uliczniki nie maja szans teraz w beefie z taka ekipa, kiedys hejtowalem, ale progresuja. Goldynol, mimo tego dla mnie nadal to jest zaprzeczanie samemu sobie

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dobre prowo. Przecież Sb zjadło śliwe i jego aspirato.

HAHAHAHHAHA xD

stwierdzasz to po łapkach pod filmem? fani śliwy 18+, fani SB 12-16

fani śliwy nie bawią się w łapkowanie, dla dzieciaków od SBków to hobby hehe mają wspolnych fanów z KaeNem chyba^^

żaden cwaniak z SB nie chciał startować solo do Śliwy bo jak takie pruhło pokroju Solara czy Białasa wyglądałoby na tle Śliwy

Co tu w ogóle porównywać przecież Śliwa i ZBUKU to najlepsi MC młodego pokolenia w PL

te gówna z SB odpadają w WBW na jakiś no name, a mają się za pro elo freestylowców <beka>

tylko margines internetowy uważa że SBki wygrali

panczlajn typu ''prawa ręka Rycha''  ''ZBUKU cię wyciągną z grobu na 5 minut'' to jakaś żenada

kawałek ze zbukiem ma prawie 20 mln wyświetleń i Śliwa poleciał tam najlepiej

Śliwe wypromował Peja, Zbuka Chada, SB Maffija gimnazjum

mogą mu co nawyżej pozazdrościć talentu :)

@Edit Śliwie potrzebny był tylko rozgłos, a kolejne kawałki były sprawdzane automatycznie bo na każdym jest rozpierdol.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

sądze tak po chujowych panczach synusia peji. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...