Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja podam zespoły/raperzy moje ulubione Wzgórze ya-pa 3,bolec,paktofonika,kaliber 44,donguralesko,Płomień 81,Klan,52 Dębiec i trochę innych wykonawców

Opublikowano

POLSKI RAP ZOSTAL ROZJEBANY :)

kuuurwa wyprzedzil

tomb od paru kawalkow leci najwyzej

beka z sajko geysa co walili pale pod kazdy jego diss i szkalowali sb, a teraz beezy i teombe pokazuja kto tu rzadzi scena

1350673995-U699261.png

exmod

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngkyr3 to jest ingnorancja serio warto sprawdzic

przesłuchałem. kilka wersów asłuchalnych, kilka wpada w ucho, przesłucham jeszcze raz jak sie wykuruje bo mam problemy ze skupieniem sie. i tak wszystko zjebało to bycie takim cocky chujkiem. nie pękniesz człowieku prowo? z takimi skillami kilku zje cię od środka :)

LE01E2H.png

Opublikowano

­Ma ktoś warmupsy 3 i 4 JNRa, niby nielegal a nie mogę znaleźć

Pexiakk, 23 Wrz 2015 - 21:21, napisał:

kuuurwa wyprzedzil

tomb od paru kawalkow leci najwyzej

beka z sajko geysa co walili pale pod kazdy jego diss i szkalowali sb, a teraz beezy i teombe pokazuja kto tu rzadzi scena

co ma forma danego rapera do tego czy wygrał, czy przejebał beef? to jakby zakładać, że jak już raz nagrasz dobry kawałek to każdy następny będzie lepszy

przejebali beef i tyle, teraz forma spoko, choć nie wiem co ty masz do Deysa, w tym roku wrzucił dwie dobre pozycje i top na pewno będzie.

Opublikowano

ja p******e, oni to niech lepiej nagrywaja csa a nie robia jakies gowna...

wyrzuc to z tego tematu k***a mac

Opublikowano

­Ma ktoś warmupsy 3 i 4 JNRa, niby nielegal a nie mogę znaleźć

co ma forma danego rapera do tego czy wygrał, czy przejebał beef? to jakby zakładać, że jak już raz nagrasz dobry kawałek to każdy następny będzie lepszy

przejebali beef i tyle, teraz forma spoko, choć nie wiem co ty masz do Deysa, w tym roku wrzucił dwie dobre pozycje i top na pewno będzie.

nie wiem czemu wy dalej myslicie, ze deys wygral ten beef x D

wydal jeden w c**j slaby diss gdzie kompletnie wypadl z bitu, mastering i mix to jest jaka tragedia, a niedokladne to parodia

drugi diss byl calkiem spoko

sb wydalo 2 dobre pomyslowe dissy, kazdy dobrze polecial i tyle.

ocknijcie sie c00rva

1350673995-U699261.png

exmod

Opublikowano

wydal jeden w c**j slaby diss gdzie kompletnie wypadl z bitu, mastering i mix to jest jaka tragedia, a niedokladne to parodia

ocknijcie sie c00rva

przeciez sb wypuscilo c*****e dissy, gdzie głównymi punchami była sukienka i bycie gejem, lolz

PS pisze sie k***a*, nie mamy 8 lat, nikogo nie obchodzi ze mama moze to przeczytac i cie ukarac

LE01E2H.png

Opublikowano

ocknijcie sie c00rva

Wypociny 16minutowe uargumentowane sukienkami, pedalami i tymi smiesznymi wrzutami, ze deys im sie wpierdolil na kanal.

Daj spokoj.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

K***A XDDD

kto wam kiedykolwiek powiedzial, ze diss ma sie opierac na argumentach

diss to k***a nawrzucanie na drugiego i pokazanie kto jest lepszym raperem

c**j mnie obchodzi, ze bylo tylko p***l sukienka 3 typow disowalo jednego goscia przez godzine materialu, przeciez nie mogli wyssac panczy z c**ja

deys mogl se zdissowac kogo chcial i jak chcial bo mial do wyboru cala sb maffije

dla mnie rownie dobrze mogli ciskac o gownie, wypadli lepiej skillsowo

koniec

1350673995-U699261.png

exmod

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...