Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mnie filipek w*****a xD

dajcie jakieś podśpiewywane rapsy w stylu yelawolfa, igrekzeta, 2na czy chociażby kartky'ego lub the weeknd

LE01E2H.png

Opublikowano

@golddynol dzięki :)

tak w ogóle to co myślicie o weeknd? nie widziałem tutaj nic o nim, może jestem ślepy, mi siada mimo, że to nie jest hibhob

Chyba sobie sam odpowiedziałeś :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Guzior vs Zioło? Narazie tylko typowe przepychanki f2f. 8)­

"Dzisiaj beefy rozwiązuje się, facebook to facebook"

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Guzior vs Zioło? Narazie tylko typowe przepychanki f2f. 8)­

"Dzisiaj beefy rozwiązuje się, facebook to facebook"

Ciekawe jakby wyglądał taki diss Guziora, jak on prawie wszystko nawija takim zamulonym flow. Chociaż teksty też ma dobre, a ten Zioło jest słaby xD

Opublikowano

Ciekawe jakby wyglądał taki diss Guziora, jak on prawie wszystko nawija takim zamulonym flow. Chociaż teksty też ma dobre, a ten Zioło jest słaby xD

Pierdyliard lirycznych zabojcow o stukaniu czyjejs panny rzucane przez flow Guziora - masz racje, to mogloby byc komiczne :D.

No ale okaze sie jak to bedzie, zawsze sobie Mati troche fejmu nachapie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zioło słaby nie jest a beefu nie bedzie bo guzik prawda ta cała sytuacja pewnie xD

Opublikowano

Guzior to śmieć, który uważa się za jakiegoś Boga. Propsowałem go od bardzo długiego czasu, ale to co ostatnio pierdoli jest żałosne

LE01E2H.png

Opublikowano

Tak se rozkminiałem że ci raperzy w polsce to żadnych darmowych mixtape'ów nie wrzucaja (wyjatek tedzik) a tylko robią hajs

wiadomo ze robienie pieniędzy zawsze props ale w skoro tak wszyscy gonią ameryczkę a zapominają o robieniu muzyki

spójrzcie na dyskografie lil wayne'a i zrozumiecie ocb

Opublikowano

Bagietka, to też dobre, ale nie o to mi chodziło. Może to złe określenie, ale coś takiego w "mrocznym" klimacie nie wiem jak to opisać.

A Filipek nie siedzi tak jak Żyletki, ale też propsy

Opublikowano

penero ty to wystartowales do noworodka walnales mu highkicka on wstal i powiedzial damskie nie wchodza przegrywie

pikers > rap

Opublikowano

Nie ma nic lepszego niz wstać rano, zapodać browarka i włączyć Nowe rzeczy. Co by sie nie działo, dla mnie najlepsza płyta w tym roku, moge to przesłuchać 100 razy i znowu wrócić do tego materiału. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...