Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bialas pruhlo przy Sliwce? xD Sb maffie wypromowalo gimnazjum? Te rapery na legalu typu Zbuku maja wiecej fanow z gimnazjow niz sb, bo nie zaprzecze ze kazdy raper ma. Gdyby nie peja to bys o tej sliwce pewnie nawet nie uslyszal, a bez chady twoj drugi idol rowniez by siedzial w podziemiu bez uznania od graczy na wyzszym poziomie czyli wlasnie z underu. Co do kaena, nawet on by wpierdolil sliwke w beefie

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rap, jest to gatunek muzyki :) w tym gatunku występują wulgaryzmy typu spier/kur/ i itp.

Większość ludzi słucha tego by:

- pokazać się

- poczuć się docenianym

- by odnaleść sens życia

Ten post nie ma na celu obrazić kogoś lecz dać do świadomości ci to rap

Opublikowano

Rap, jest to gatunek muzyki :) w tym gatunku występują wulgaryzmy typu spier/kur/ i itp.

Większość ludzi słucha tego by:

- pokazać się

- poczuć się docenianym

- by odnaleść sens życia

Ten post nie ma na celu obrazić kogoś lecz dać do świadomości ci to rap

a może lepiej idź "odnaleść" słownik? :v

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Deys to 0

SB Maffija to 0

nie rozumie na c**j ta spina

Śliwa już dawno pogrzebał SBków

Jak to nie jest prowo to wychodzę xD

Deys>SB

Laik>Solar

Enson>TOMB

Czy SB wygrało jakiś beef poza Śliwą?

Opublikowano

Prawdziwego polskiego rapu, jest coraz mniej. Bogate dzieciaki, itd. Ale szacunek, dla chłopaków którzy zaczynali z niczym i się wybili, nie mogę słuchać, jak ktoś do takiego powie ,że się sprzedał. Przecież , on też musi jakoś zarabiać. Mam takie wrażenie, że ludzie teraz, nie wsłuchują się w teksty i przekaz w nich zawarty. Słucha się tego, co jest modne. Nic dodać nic ująć.

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Opublikowano

Deys>SB

Laik>Solar

Enson>TOMB

TO PRZEMEK TYLE W RAPIE I WYDAJE MIXTAPE KTÓREGO NAWET JEGO ZIOMKI NIE SPRAWDZAJĄ BO JEST SŁABY?

ENSON JEST DOBRY NIE WĄTPIĘ ALE GDZIE PŁYTA I PROGRESS? NIC NIE ROBI WIĘC ELO

MAR WIADOMO KOT CHOCIAŻ SOLAR GO OŚMIESZYŁ TYLKO ŻE LAIK GO DOJECHAŁ

ASPIRANTO TO SIĘ POGRĄŻYŁO TĄ AKCJĄ GDZIE BANDURA SRAŁ POD SIEBIE JAK BIAŁAS MÓWIŁ MU PROSTO W OCZY ŻE JEST K***A NIKIM TAK JAK ŚLIWA I TE INNE OWOCE

DEYS P**** xD

Opublikowano

TO PRZEMEK TYLE W RAPIE I WYDAJE MIXTAPE KTÓREGO NAWET JEGO ZIOMKI NIE SPRAWDZAJĄ BO JEST SŁABY?

ENSON JEST DOBRY NIE WĄTPIĘ ALE GDZIE PŁYTA I PROGRESS? NIC NIE ROBI WIĘC ELO

To jak mówienie, że VNM wygrał beef z Jimsonem, bo VNM teraz coś robi xD

Opublikowano

Deys>SB

Laik>Solar

Enson>TOMB

Kolejny przyjeb z youtube?

Deys jest w chuju i taka prawda że dzięki sb ktoś o nim usłyszał, hashashins ssa pałe tak, że nie mogłem uwierzyć że deys takie coś wypuścił(lubie go jako rapera)

Nie kumam jaranka laikiem, też nic specjalnego, wręcz przeciwnie, pierdolenie "na złość" solarowi.

Tutaj to wystarczy popatrzeć co robi Tomb i Enson, nie trzeba nic więcej mówić.

Opublikowano

@TeNzHasztagiem

Pamiętasz nasze bitwy jak leciałeś po pierwszych 2 wersach na kolana? To były czasy dobrego hip hopu xD

Gdyby nie Chada nie byłoby ZBUKA? beka.. ZBUKU ma najlepszą oglądalność na Step Records

o Śliwce słyszałem zanim zaczął promować go Peja więc o czym Ty pierdolish?

pamiętaj że SB Maffija to jest gówno nie rap :D w ogóle jak się nazwali <bekson> SB = Skill Brak

łapcie gimby bo pewnie nawet nie wiecie że takie coś istnieje..

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Widzę, że argumenty również z youtuba XDDD

Właśnie twoje argumenty są jak u typowego sajko sb z youtube. Tomb wygrał z Ensonem bo teraz zrobił większy progres i więcej ogólnie robi. Laik oczywiście nie mógł wygrać, każdy tak mówi by zdenerwować solara.

Argumentem przeciwko deysowi jest to, że... SB go wypromowało. XDD

Ciekawe, czy Minuta peerzeta była c*****a i przejebał z SB.

https://www.youtube.com/watch?v=FPHHudm0NTY&list=PLB33572ECE4635CE5&index=8

ktoś jeszcze o nim pamięta?

Opublikowano

XDDD

luźny track od 2na

byłem na dwóch sławach w warszawie (na supporcie 2na) i wszyscy mieli bekę niech się nauczy grać koncerty bo był mega c*****y gdyby nie to że byłem najebany to nawet bym nie słuchał

Hopsin propsiki za nie bycie pizda w rapie i posiadanie własnego zdania (całe FV propsy)

To jak mówienie, że VNM wygrał beef z Jimsonem, bo VNM teraz coś robi xD

Jimson rozjebał venoma przecie wiadomka xdddd przeczytaj uważnie co napisałem tam nie ma że tomb wygrał bo teraz jest lepszy, nie rób ze mnie idioty bo ja nie mam 16 lat i konta na yt z kodowaną ksywką typu Jvnusz Dzbvnxk więc sorkiiiii

VIXAGEDON > 2PAC

Opublikowano

ALE HADA ZBÓKU DIOXY I INNE PIERDOŁY NAJLEPSIEJSI PEPSI KONTRAFANTA KIWI KIWI KIWI

P******** SADBOJÓW I RAPERÓW CO NIE MAJĄ POMYSŁU NA SIEBIE TYLKO W KÓŁKO TO SAMO

Opublikowano

Penero, nie urzekles mnie wtedy zadnym swoim wersem, a umiem docenic jak przeciwnik jest dobry. W twoim przypadku mialem tylko beke z tych wypocin i ego opartego c**j wie na czym xD Swoim jakims tam hasztagiem przebiles ten slynny hasz malolata, ogolnie jestes slaby ;) Nie bede Ci juz odpisywal, moje zdanie jest takie:

Sb>aspiratio

Sb>deys

Laik>solar

Przemek>sb

Tomb i Enson nie oceniam bo slyszalem tylko 1 diss z tego.

Opublikowano

Właśnie twoje argumenty są jak u typowego sajko sb z youtube. Tomb wygrał z Ensonem bo teraz zrobił większy progres i więcej ogólnie robi. Laik oczywiście nie mógł wygrać, każdy tak mówi by zdenerwować solara.

Argumentem przeciwko deysowi jest to, że... SB go wypromowało. XDD

Ciekawe, czy Minuta peerzeta była c*****a i przejebał z SB.

https://www.youtube.com/watch?v=FPHHudm0NTY&list=PLB33572ECE4635CE5&index=8

ktoś jeszcze o nim pamięta?

Enson jest w chuju daleko więc ...? Lepiej na tym wypadł Tomb.

Tego, że Laik wygrał z Solarem nie rozumiem, wyjaśnij mi, może się czegoś dowiem, nie jestem wszystkowiedzący, imo. to laik to totalna średniawka.

Deys wyciągał takie same argumenty jak SB czyli żadne, no ale któryś napisał że deys>sb i poszła fala, tak samo jak przy wypadającym tombie..

Nie jestem sajko, wystarczy na to popatrzeć z boku że ci z którymi SB rzekomo przegrało są daleko w chuju, według mnie to się liczy, jeśli się myle popraw mnie prosze ;)

Opublikowano

Enson jest w chuju daleko więc ...? Lepiej na tym wypadł Tomb.

Tego, że Laik wygrał z Solarem nie rozumiem, wyjaśnij mi, może się czegoś dowiem, nie jestem wszystkowiedzący, imo. to laik to totalna średniawka.

Deys wyciągał takie same argumenty jak SB czyli żadne, no ale któryś napisał że deys>sb i poszła fala, tak samo jak przy wypadającym tombie..

Nie jestem sajko, wystarczy na to popatrzeć z boku że ci z którymi SB rzekomo przegrało są daleko w chuju, według mnie to się liczy, jeśli się myle popraw mnie prosze ;)

NIE ROZUMIEM JAK MOŻNA LAIKA ŚREDNIAWKĄ JAK MASZ TAKĄ MIARĘ TO TY MASZ CIPE NIE C***A

PRZESŁUCHAJ MILCZMENA BYBZI BYBZI NIE WIEM K***A IDŹ NA BADANIE SŁUCHU

DLACZEGO WYGRAŁ LAIK?

1

STARCZY NO NIE?

Opublikowano

Przesłuchałem, przemyślałem, ogarnałem na rapgenius i nadal nic specjalnego, zwykła średniawka, w dodatku ten typ nawija jakby miał płakać za chwile, serio mi nie siada, może faktycznie jestem niedojebany.

Opublikowano

Nie no bo myślałem że aż taki głupi jestem i wgl. to sprawdziłem :/

Ale jak widać typowy śmieć z yt napisze że mam c***a w uszach, odbije w najdurniejszy sposób piłeczke i wyzwie, typowe.

Nauczcie się k***a argumentować to co mówicie, skoro według ciebie moje argumenty są c*****e to je przebij, udowodnij że sie myle k***a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...