Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecej skilla? :P Zawsze myslalem, ze jestes idiota, ale teraz wydaje mi sie, ze prowo. On wgl umie zlozyc trojke bez kwadratu z sensem? Wgl ten caly przekaz, po co Ci on? Jezeli szukasz przekazu to czytaj ksiazki, bo 20 latek z osiedla, wypromowany przez jakas wytwornie dla lakow bedzie slabym mentorem zyciowym ;)

nie wierzę w to co czytam :)

skoro twierdzisz że wolisz rap bez przekazu to nie mamy o czym rozmawiać

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZBUKU jest moim zdaniem ch*m raperem takie jego przekazy są gówno warte i nie wiem co w w nim widzicie.

Ja słucham Kali, DUDEK RPK AK-47 czasami jak są fajne kwałki to chady i Brożasa.

XDDDDDDDDDDDD

sluchal ktos? chujnia czy spk? nie chce mi sie sluchac

Opublikowano

ZBUKU jest moim zdaniem ch*m raperem takie jego przekazy są g****o warte i nie wiem co w w nim widzicie.

Ja słucham Kali, DUDEK RPK AK-47 czasami jak są fajne kwałki to chady i Brożasa.

w "rapie" który slychasz nie ma w ogóle przekazu :)

RPK dzieci ulicy

Chada ciągle o tym samym czyli o niczym

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

I zamknijcie dupy z polskim gównem :)

ja p******e, nie zesraj się z tym 2pacem. PS Beka, serio potrzebowałeś pl napisów?

wie ktoś gdzie kupie cd pound syndrome hopsina? w polsce, bez wysyłki z zagranicy

Opublikowano

ja p******e, nie zesraj się z tym 2pacem. PS Beka, serio potrzebowałeś pl napisów?

wie ktoś gdzie kupie cd pound syndrome hopsina? w polsce, bez wysyłki z zagranicy

95zł na preorderze XDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Endymion daj plyte jakiemus znajomemu zeby Ci wrzucil na hosting.

Co sadzicie o tym Smiechu z under draft? Mi jakos nie lezy, ale Hase na propsie. Stuprocentowa definicja mlodego kota z podziemia

Opublikowano

podobno 2Pac wrócił z Kuby i nagrywa płytę z Eminemem

Łał. Dzisiaj dzień cudów. Podobno Magik wrócił i będzie nagrywać z Jimsonem!

Opublikowano

ALE MNIE WKURWIACIE !!!!!!!!
japierdole słucham rapu już długo to "zjebanie mózgowe" czyli jaranie się alcmdz,mhm i innymi przechodziłem k***a 2 lata temu. Tak mnie wkurwiają
trap pedały że c**j no skakał bym im po głowach, mimo że taki sam byłem k***a IDENTYCZNY też wyzywałem od truskulu i pisałem jaki te ze mnie swagger xD
"Ile z was nie ma na szlugi, a nawija jaki swag jest przejebany"
A pozatym nieodłączne u wszyskich słuchaczy rapu jest jakieś przekonanie niedojebane że ich muzyka jest k***a NAJLEPSZA i c**j, bo ma technike a ten z kolei ma flow i inne pierdolenie
jak wam się nie podoba do piszecie c**jowe, a nie wojujecie jakby to k***a kogoś obchodziło 

a u mnie leci

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

ALE MNIE WKURWIACIE !!!!!!!!

japierdole słucham rapu już długo to "zjebanie mózgowe" czyli jaranie się alcmdz,mhm i innymi przechodziłem k***a 2 lata temu. Tak mnie wkurwiają

trap pedały że c**j no skakał bym im po głowach, mimo że taki sam byłem k***a IDENTYCZNY też wyzywałem od truskulu i pisałem jaki te ze mnie swagger xD

"Ile z was nie ma na szlugi, a nawija jaki swag jest przejebany"

A pozatym nieodłączne u wszyskich słuchaczy rapu jest jakieś przekonanie niedojebane że ich muzyka jest k***a NAJLEPSZA i c**j, bo ma technike a ten z kolei ma flow i inne pierdolenie

jak wam się nie podoba do piszecie c**jowe, a nie wojujecie jakby to k***a kogoś obchodziło 

a u mnie leci

xD jedne z najlepszych prowo które tutaj widziałem, ale następnym razem wybierz jakiegoś pihuja czy chade a nie pro8l3ma :)

Opublikowano

ale mnie ten fejz w*****a tym spierdolonym akcentowaniem napierdolił bym mu za to 

NIE WIEM CO MU ODPIERDOLIŁO Z TYM REFRENEM xD

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

NIE WIEM CO MU ODPIERDOLIŁO Z TYM REFRENEM xD

odpadłem po płytach jak okładki. filipek nie jest dla mnie, tak samo jak taco

fejz to ten synalek magika?

Opublikowano

tu nie chodzi o to czy step records by o nim usłyszało tylko czy ludzie by o nim słyszeli

Chada tylko przyspieszył proces rozgłosu o nim

zobacz np. na Araba który był no name, a każdy kto usłyszał "30" zaczął szukać kolejnych jego rapsów. Fakt brał udział w "Żywy rap" ale zanim wziął tam udział to kawałek Arab - 30 miał 400 tyś. wyswietleń.

Myślicie że bez promo żaden raper nie ma szans się wybić..

Nie... chodzi o to ze zbuku sam nawinął, że dostał szanse od chadana syna bogdana wiec sie zabral do rapu, tak to pewnie juz dawno zapomnial by o tej zajawce jaką są rapsy, grał by w kosza se czy cosik :D Bez promocji jednak ciężko się wybić, taki kolektyw jak dla mnie spoko nawijają i gdyby nie mieszkali gdzies w mojej okolicy a brat nie przyniosl ich plyty nielegala (k2) to bym o nich nie uslyszal. ;) nawet na yt nie mają porządnej liczby wyświetleń... 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Nie... chodzi o to ze zbuku sam nawinął, że dostał szanse od chadana syna bogdana wiec sie zabral do rapu, tak to pewnie juz dawno zapomnial by o tej zajawce jaką są rapsy, grał by w kosza se czy cosik :D Bez promocji jednak ciężko się wybić, taki kolektyw jak dla mnie spoko nawijają i gdyby nie mieszkali gdzies w mojej okolicy a brat nie przyniosl ich plyty nielegala (k2) to bym o nich nie uslyszal. ;) nawet na yt nie mają porządnej liczby wyświetleń... 

jak ja wchodzę do domu a moja matka mówi żebym sprawdził jej mixtape

gościu w polszy jest za dużo raperów (tych chujowych) ogólnie nasza scena ma mnóstwo pereł ale jak widzę takich ludzi jak @PENERO czy innych z działu metin2

polski hip-stop

Opublikowano

gościu w polszy jest za dużo raperów (tych chujowych) ogólnie nasza scena ma mnóstwo pereł ale jak widzę takich ludzi jak @PENERO czy innych z działu metin2

stary, ciągle o tym penerze pierdzielisz a on beke ciśnie bo ludzie łapią się na prowo xD

wyszło coś ostatnio fajnego, mniej znanego? niekoniecznie polska

Opublikowano

pener to nie prowo, raz go wystalkowałem jak jeszcze miał nick naoku i mnie wkurwiał. Serio jest przyjebany xD

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

pener to nie prowo, raz go wystalkowałem jak jeszcze miał nick naoku i mnie wkurwiał. Serio jest przyjebany xD

Ofiara moich skilli? zdradz swój poprzedni nick xD

widzę że tak smutno w tym temacie to opowiem Wam koledzy historie powstania majne nicku..

Otóż był rok 2009 o ile mnie pamięć nie myli :)

Mama założyła internet, a ja zacząłem skakać z zachwytu.

Pierwsze co wszedłem na strone www metin2 pl i pobrałem tą epicką gre

W panelu wyboru postaci spędziłem około 30 minut ponieważ nie mogłem zdecydować się na żaden nick

Jako że moim idolem BYŁ Rychu Peja dałem sobie nick Pener :)

Okazało się że nick Pener jest zajęty więc siedziałem kolejne 30 minut przed monitorem i myślałem nad nickiem

aż wkońcu dodałem "o" i wyszło Penero

Różnica między mną, a Wami jest taka że mój nick ma swoją historie, a Wy to takie "dzieci z przypadku" xD

Nawiązując do tematu..

uważacie że KeaN powinien nagrac kawałek "rap Bóg"?

papa :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...