Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@SmoKu™ to widac ze nie sluchales dissow ale i tak widac teraz kto ma sukces, rudy p***l wydal plyte i nikt tego nawet nie sprawdzil xD

Sluchalem, strasznie mnie meczyly te pseudo tracki.

deysika nikt nie zauwazyl xD.

To chyba osoby Twojego pokroju

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

nie wiem czemu wy dalej myslicie, ze deys wygral ten beef x D

wydal jeden w c**j slaby diss gdzie kompletnie wypadl z bitu, mastering i mix to jest jaka tragedia, a niedokladne to parodia

drugi diss byl calkiem spoko

sb wydalo 2 dobre pomyslowe dissy, kazdy dobrze polecial i tyle.

ocknijcie sie c00rva

K***A XDDD

kto wam kiedykolwiek powiedzial, ze diss ma sie opierac na argumentach

diss to k***a nawrzucanie na drugiego i pokazanie kto jest lepszym raperem

c**j mnie obchodzi, ze bylo tylko p***l sukienka 3 typow disowalo jednego goscia przez godzine materialu, przeciez nie mogli wyssac panczy z c**ja

deys mogl se zdissowac kogo chcial i jak chcial bo mial do wyboru cala sb maffije

dla mnie rownie dobrze mogli ciskac o gownie, wypadli lepiej skillsowo

koniec

>nawrzucanie na drugiego

>pokazanie kto jest lepszym raperem

wybierz jedno... pancze przecież się opierają w jakimś tam stopniu na obrażaniu, tyle że jak nie potrafisz tego ubrać w fajne słowa i tego przekminić to jako raper jesteś zerem, krótka piłka, każdy ci może powiedzieć, że jesteś kurwą ale nie każdy mówiąc ci to udowodni i właśnie to różni raperów od siebie. jeden to ma, a drugi nie. liczy się to, jak komuś dopierdolisz ale z głową i przy tym nie wrzucając sucharów ze swojej strony. Bo równie dobrze możesz złożyć kilka dobrych wersów, resztę wypełnić sucharami, poziom skacze od plusa do minusa, leszy diss już jest na mniej więcej tym samym poziomie, przynajmniej słuchając się nie wkurwiam.

Przez godzinny diss też będziesz miał w c**j panczy i drugie tyle sucharów. Tak właśnie to wyglądało. Pomijając już to, że po pięciu minutach miałem dosyć jak to Tomb wypierdalał się z beatu, Białas nie dość że powtarzał argumenty poprzednika, to jeszcze poszedł w schemat, Solar poradził sobie najlepiej, miał z nich trzech najwięcej celnych linijek. Na dodatek było kilka auto dissów co już w ogóle ich k***a eliminuje. Ja p*******, jeszcze w kawałku autodiss jak się zdarzy to MOŻE przejdzie (połowa PL rapu tak ma) ale w sytuacji gdzie jako raper masz się wykazać, wrzucasz linie które mogą być skierowane bezpośrednio w ciebie to siara i dyskwalifikacja.

ps myślałem, że Tomb wpierdoli tego filipka i k***a co? sam został wpierdolony samoboj.gif

Opublikowano

Obejrzalem ta bitwe jeszcze raz na chlodno (bylem od poczatku za tombem) stwierdzilem ze filip go rozjebal ale mimo wszystko bylo duzo dobrych wersow (nanotechnologia przykladowo)

ogolnie to beka troche z koldasa ze go rdi zawinal a akcja z blejkiem to jest porazka max znowu wyszedl na jebanego cwaniaka za dwie dychy

Ostatnio to znalazlem i sie zajaralem

Opublikowano

­Jak tylko wyszło na rap geniusa to wziąłem to przeczytałem i wtedy oniemiałem. Film oglądnąłem ale dopiero jak sobie przeczytałem to kilka razy Tomb miał przebłyski, w c**j sucharów i jeszcze te wersy "twoja stara" #aha #vnm, a to jego wolałem bo Filipek w moich oczach to jest gimb nawet przy poprzednio wymienionym. Ten wers z matką Ensona rozjebał na sam koniec.

Opublikowano

Chcesz bitwy? Postaw sporą kabonę, przegraj ją z dumą i odejdź z honorem. xD

Mi tam podoba sie ta bitwa w Szczecinie, pare fajnych panczy było.

Z honorem, hm.

Tomb zachowywał się momentami jak pajac.

//wgl. ktoś wie ocb z Lankiem?

Znaczy podobno, rzucił się na jakiegoś typa z publiczki i Fylypek chce dilejtnąć tracki z lankiem na bicie.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Myśle ze była tam jakaś spina pod emocjami. Filip pisał ze Lanek ma cos do niego, ale Lanek napisał ze oboje spoko bitwa, nie wyglada jakby cos było nie tak. Lanek wariat pewnie najebany był jak wyskoczył do typa z publiki, alkohol dziwne rzeczy wyprawia. :P

Opublikowano

Tomb to łak jakich mało..

nie dość że od ćpania ma dziurawy mózg to jeszcze składa c*****e panczlajny

w ogóle te jego pisane freestyle xD brak słów.. beka z typa

Edzio to najlepszy free w PL

już jako małolat składał z*******e punchline'y

ciekawie zapowiada się plyta Edka i Filipka

eldoka ziomki :)

Opublikowano

twoje zdanie sie pedale nie liczy to ze masz nowe konto nie znaczy ze jestes nowym czlowiekiem

wciaz jestes smieciem do ktorego nic w tym wymiarze nie ma szacunku pedale

zycze ci zeby ktos ci najebal do takiego stopnia ze bedziesz warzywem do konca swojego marnego zywota

@topic

2na najgorszy jest na supporcie przed slawami w wwa to na niego gwizdalem i krzyczalem zeby zszedl bo byl beznadziejny

@Endymion 2011 rok a jakie wersy napierdalał ale fakt ze na bitwie go odjebano xD

Opublikowano

Jak nie kminisz tych panczy to na c**j oceniasz? Edzio dobrze freestyluje, ale żeby wygrać walkę najbardziej jednak pancze się liczą, a są w tym lepsi od niego. Jeszcze co do pisanych freestylów, jedyne co im wychodzi kopiując Amerykę. Z resztą, spierdalaj już z tego tematu

Opublikowano

Laik też ma powypalany mózg, a lirycznie to cudo ay :D

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

@golddynol

podejrzewam że masz jakieś zaburzenia psychiczne albo stary cię chuyem karmił

bo żaden normalny człowiek nie życzy drugiej osobie kalectwa... gardzę takimi jak Ty

@Endymion

Ty masz dziury w mUzgu od urodzenia więc się nie liczy..

@topic

dziwny okres w PL rapie że nie ma czego słuchać :c

same gowna, 0 skilla, 0 przekazu, 0..0..0..

j3bać.

Opublikowano

>MOW ZE MOJ OJCIEC KARMIL MNIE KUTASEM

>MOW ZE NORMALNY CZLOWIEK NIE ZYCZY DRUGIEJ OSOBIE KALCETWA

POWINNI CIE K***O ZAJEBAC ZE TRZY RAZY MINIMALNIE ZA BYCIE:

CWELEM

HIPOKRYTA

K***A BEZ ZASAD

D****A BEZ SZACUNKU

SZMATA Z ROZJEBANYM KUPREM

KURWISZONEM Z PRZESTRZELONA GLOWO

PAJACEM BEZ KRZTY HONORU

PIERDOLCEM WYJEBANYM W DUPE

KURWIAKIEM Z GRZYWO

SZMATA WYJ****A WE WSZYSTKIE OTWORY ZWANA K***A

PEDALEM JEBANYM

FRAJEREM PIERDOLONYM 

KURWISTRZALEM CO NIE UMIE ODDYCHAC

TURBOZJEBEM CO WALI KONIA POD HENTAJCE

PRZESTRZELONYM GORZEJ NIZ BARDACH

ZYCZE CI K***O RAKA, HIVA I DZIECKA W TWOIM SZESNASTOLETNIM ZYWOCIE

ZA TEN POST DOSTANE PERMA ALE DLA TAKIEJ K***Y JAK TY NIE ZALUJE NAWET PRZECINKA ,,,,,,,

J****A CIOTO KIEDYS CIE LUDZE ROZLICZA ZA BYCIE NIKIM K***O J****A

PS. JEBALBYM CI MATKE ALE JESTEM PALLADYNEM WIEC NIE ZNAM SIE NA NEKROMANACJI

PENERO JESTES K***A NAD K***AMI K***O J****A xD

i c**j ci w leb kurwiszonie xD

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...