Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jebie jakimi sm? To jest nowy server tylko na plikach graysta..

HAhahahah 30 stron spamu...

Srakimi sm, wypierdalaj jak ci sie cos nie podoba.

SM maja oddać, inaczej tu nie zagoszcze bo tylko po to tutaj zostaje. :D

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

I tak wam nie oddadzą SM :D

Nie zdziw się.

Klient będzie jutro rano, TS i strona może jeszcze dziś.

logoopm.png

Opublikowano

Ktoś cie tutaj wgl zna frajerze ? Pierwszy raz widzę twój nick na oczy co wiąże się z tym że jesteś zerem ;c

Podaj nick z gry a napewno się spotkamy..

Tylko nie płacz potem na forum jak ci pomożemy expić w 7 osobowym PT :)

Tylko on ma rację :) "szybko łatwo i przyjemnie" w 1 dzień. Nie przesadzaj kurwa z tymi propozycjami bo jak to zobaczyłem to parskąnłem ze śmiechu. Najlepiej żeby ze szkat dropiły 100 % bronie 75 stalki i inne duperele. Boze co za debil

Opublikowano

Nie zdziw się.

W chuja sobie lecisz? Na grayst.pl przynajmniej jak coś powiedzieli to tak było. Pierw client i strona w środę potem, że dzisiaj, a teraz że jutro. Powiedz mi kurwa jak mam ściągnąć clienta rano będąc w szkole?

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Tja. Ci co mają ferie mają fajrant, bo sobie elegancko ściągną, a Ci w szkole tym bardziej jeszcze Ci o słabszym internecie co mają powiedzieć? Administracja sobie w chuja leci nie dotrzymują słowa.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

HAhahah tak mnie ciekawi kto wam taki kit wciska że będziecie mieli SM?? To nie serw Lourta tylko Burna... To nie jest grayst v3 tylko Revolition serv na plikach graysta, Nie wiem kto wam coś o sm wmówił beka ;d

Opublikowano

Burn co wam to przeszkadza czy dacie klienta dzisiaj, wiele osob by sobie przez noc sciagnelo, nie kazdy ma neta 20mb..

Back to BF3...

Opublikowano

Tja. Ci co mają ferie mają fajrant, bo sobie elegancko ściągną, a Ci w szkole tym bardziej jeszcze Ci o słabszym internecie co mają powiedzieć? Administracja sobie w chuja leci nie dotrzymują słowa.

Jakiego masz neta 100 kbps?

Jak wrócisz ze szkoły to spokojnie pobierzesz bo start pewnie pozniej jak 18

HAhahah tak mnie ciekawi kto wam taki kit wciska że będziecie mieli SM?? To nie serw Lourta tylko Burna... To nie jest grayst v3 tylko Revolition serv na plikach graysta, Nie wiem kto wam coś o sm wmówił beka ;d

Oddadzą na takiej zasadzie , że sponsor serwera jest ten sam co na grayst i mając historie przelewów spokojnie mogą jeszcze raz załadować sm tym co zakupili.
Opublikowano

Tylko on ma rację :) "szybko łatwo i przyjemnie" w 1 dzień. Nie przesadzaj kurwa z tymi propozycjami bo jak to zobaczyłem to parskąnłem ze śmiechu. Najlepiej żeby ze szkat dropiły 100 % bronie 75 stalki i inne duperele. Boze co za debil

To są tylko propozycje imbecylu to że ty masz wszystko w dupie mnie chu*a obchodzi także WYPIERDALAJ.

@Po 2 nie do tego się doczepiłem ubeku, naucz się czytać ze zrozumieniem.

After Life.

Opublikowano

Jakiego masz neta 100 kbps?

Jak wrócisz ze szkoły to spokojnie pobierzesz bo start pewnie pozniej jak 18

Oddadzą na takiej zasadzie , że sponsor serwera jest ten sam co na grayst i mając historie przelewów spokojnie mogą jeszcze raz załadować sm tym co zakupili.

Pożyjemy zobaczymy :)
Opublikowano

Mam neta 8 mb/s ściąga mi mniej więcej do 1mb/s. Jeżeli dadzą clienta rano, a ze szkoły wrócę o 15 zapewne większość hostingów będzie "wyczerpana" i pozostanie turbobit i inne szity na, których transfer będzie do 50 max 70 kb/s :)

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Mam neta 8 mb/s ściąga mi mniej więcej do 1mb/s. Jeżeli dadzą clienta rano, a ze szkoły wrócę o 15 zapewne większość hostingów będzie "wyczerpana" i pozostanie turbobit i inne szity na, których transfer będzie do 50 max 70 kb/s :)

z turbobit to pol biedy, bo piszesz poprostu gturbobit i sciaga Ci jak z premki, ale ludzie maja neta na limity, albo jak ja wolnego ze bede klienta sciagal ze 4h..

Back to BF3...

Opublikowano

Burn co wam to przeszkadza czy dacie klienta dzisiaj, wiele osob by sobie przez noc sciagnelo, nie kazdy ma neta 20mb..

Zgadzam się w 100%... pisaliście że dzisiaj client! jak dzisiaj to powinniście wywiązać się z tego!!!!!

Np. jak jutro wrócę o 16, a client będzie pobierał się z 2h, to..

Dajcie tego clienta dzisiaj! Jutro nie wszyscy pobiorą go!

Licząc że będzie powiedzmy 600 osób pobierać go to ciekawe jaki transfer będzie..

Opublikowano

@UP

Dokładnie... Pierw gadają, a potem nie dotrzymują słowa. Na grayście przynajmniej jak powiedzieli, że client będzie w ten gdzień o takiej i takiej godzinie to tak było. Jak ze wszystkim zresztą...

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Pieprzycie bzdury. Administracja mówiła, że w środę będzie forum i strona. Jak widać forum już jest, ze stroną się nie wywiązali, a co do clienta to mówili wyraźnie że będzie do piątku. To, że jakiś spamer puścił famę, że klient ma być w środę i poszło jak przez głuchy telefon to nie wina administracji. Żebyście się czasem nie posrali jak zaczniecie pół godziny później grać niż ruszy serwer

Opublikowano

Pieprzycie bzdury. Administracja mówiła, że w środę będzie forum i strona. Jak widać forum już jest, ze stroną się nie wywiązali, a co do clienta to mówili wyraźnie że będzie do piątku. To, że jakiś spamer puścił famę, że klient ma być w środę i poszło jak przez głuchy telefon to nie wina administracji. Żebyście się czasem nie posrali jak zaczniecie pół godziny później grać niż ruszy serwer

O kliencie mówili że będzie jutro, czyli dzisiaj, juz omijam to że miał być 2 dni wcześniej, strona nie działa, forum w połowie dopiero zrobili, niby jest ale nie działa jak powinna. Ty się nie posraj jak wcale jutro nie będziesz grał, połowa graczy pewnie jutro nie zdąży pobrać klienta. Jak administracja mówiła tak to powinni dotrzymać słowa, a jak nie są pewni to w ogóle nic nie pisac!

Opublikowano

Nie zdziw się.

Czekam na ts:)

W chuja sobie lecisz? Na grayst.pl przynajmniej jak coś powiedzieli to tak było. Pierw client i strona w środę potem, że dzisiaj, a teraz że jutro. Powiedz mi kurwa jak mam ściągnąć clienta rano będąc w szkole?

Mozesz po szkole pobrać lol

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Nie widzę godziny startu serwera.

Poda ktoś ? ;)

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...