Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Tak ;) w godzinach popoludniowych

Jakoś to forum nie jest do końca dopracowane. Wchodząc do tematów jest okej, jak chce coś napisać 1 min się ładuje, avatara nie mogę ustawić wg

Jakoś to forum nie jest do końca dopracowane. Wchodząc do tematów jest okej, jak chce coś napisać 1 min się ładuje, avatara nie mogę ustawić wg

Mi sie udało ustawic avka tylko ze moj ma 2kb to wiesz :D

1365698635-U816738.jpg

Opublikowano

Od jakiego lvl można zakładać gildię? Myślę, że dobrze byłoby klasycznie od 40 :> wszystkie gildie które mają plan wejść na serwer będą mogły wejść szybko, bez obaw, że ktoś zajmie im nazwę, czy coś podobnego. Oczywiście przy jednoczesnym połączeniu się ze znajomymi w całość, bo jak wielu z wypowiadających się tutaj, nie ukrywam, że będziemy grać ze swoją stałą grupą i nie chcielibyśmy by ktoś zajął nam nazwę pod którą się podpisujemy :>

Opublikowano

Niria to królestwo Shinsoo, tak?;d

Od jakiego lvl można zakładać gildię? Myślę, że dobrze byłoby klasycznie od 40 :> wszystkie gildie które mają plan wejść na serwer będą mogły wejść szybko, bez obaw, że ktoś zajmie im nazwę, czy coś podobnego. Oczywiście przy jednoczesnym połączeniu się ze znajomymi w całość, bo jak wielu z wypowiadających się tutaj, nie ukrywam, że będziemy grać ze swoją stałą grupą i nie chcielibyśmy by ktoś zajął nam nazwę pod którą się podpisujemy :>

Gildie będzie można żałożyć od poziomu 90. Wbić ten poziom to kwestia 3 godzin, być może troszkę więcej. Nie martw się nikt na pewno nazwy gildii Ci nie zabierze.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Gildie będzie można żałożyć od poziomu 90. Wbić ten poziom to kwestia 3 godzin, być może troszkę więcej. Nie martw się nikt na pewno nazwy gildii Ci nie zabierze.

Ja się nie martwię, bo jeszcze nie wiem czy wbijemy gdzieś czy robić będziemy swoją :D Ale skoro mówisz, że 90 to kwestia 3h to bm zajmie mi to pewnie max 5 :P
Opublikowano

ForGame, odnośnie tego:

"Burn (admin Revolution który ukradł mu pliki) miał zabezpieczyc baze Lourtowi a nie ustawił hasła do bazy przez co padł Grayts."

Co ty człowieku wiesz? Parę stron wcześniej, jest screen z bazy z przed startu Graysta V2, potem Burn nie miał już dostępu do serwera. Nie widzę tam nic, co nie byłoby ohasłowane, a wręcz wszystko wydaje się ok. Tylko pytanie, kto miał passy do MySQL ? Cóż, to nie do nas pytanie, tylko do Lourta aka Raven.

Ogólnie wydaje mi się, że nie powinieneś się w tym temacie udzielać, bo cała twoja wiedza na temat tej sprawy pochodzi od Lourta.

Ja również nie powinienem, ale rzygać mi się już chce tym całym hejtem w tym temacie...

Nie ważne, co się stało z Grayst v1, Grayst v2, Tilianem czy co tam jeszcze przytaczaliście. Czy to Lourt ufał złym osobom, czy sam lubi stawiać nowe serwery, czy to sponsor go wykiwał, żadna z tych spraw nie dotyczy startu Revolution, który na pewno się odbędzie. Myślę, że każdy wyrobi sobie swoją opinię, po starcie obu serwerów. Który jest lepszy ? Nie potrafię powiedzieć, wiem, że to Gracze zdecydują.

Pozdro, Tushi.

Możesz podać przykłady stron jakie stworzyłeś? Jestem ciekawy co potrafisz ;)

Opublikowano

Owszem, i postaram się, aby stała się sprawiedliwość. Tylko coś Globalni Moderatorzy oraz niektórzy Moderatorzy (jeden mi odpisał - ten, co zamknął mój temat ;d), mają w nosie swoje obowiązki. Zobaczymy dzisiaj, jeżeli nie uzyskam odpowiedzi na nic (napisałam PW do kilku osó B) to piszę do głównym Administratorów, bo to jest kpina.

Nie chcę, aby Waszą prezentację zamknęli, ale po prostu nie rozumiem dlaczego zamknął ktoś prezentację Almantii, nie podając powodu, ani nie przyznając się do tego, czyżby któryś z Moderatorów faworyzował Revolution? Po prostu - została zamknięta, wtf? :]

Co do Revolution, ciekawa jestem startu oraz oddania SM.

Życzę Wam powodzenia z tym, bo pewno będzie masa osób, dobijająca się do Administracji na PW, postach, tematach (jak już Wasze forum będzie ON, chyba, że już jest) ;p

Powodzenia! :)

Reniu, a ja Ci powiem ze podali powod dla ktorego zamkneli prezentacje. Powodem bylo to iz Osoba ktora zalozyla prezentacje Almantii dostala Bana permanentnego za Multi-konta, a co za tym idzie, automatyczna Kasacja tematu Almantia ;).

Pozdrawiam JuicyPussy.

Opublikowano

Taki spam o takie coś. ? ^^ To ten serwer z zajebanymi plikami graysta xD. ?

Oo Burn w teamie. ? Pamiętam jego 1 miesięczne serwery. ;D

Ale powo.

sygnatura1w.png

Opublikowano

Taki spam o takie coś. ? ^^ To ten serwer z zajebanymi plikami graysta xD. ?

Oo Burn w teamie. ? Pamiętam jego 1 miesięczne serwery. ;D

Ale powo.

Wyjdź :D

Kiedy będzie dostępny klient?

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Wyjdź :D

Kiedy będzie dostępny klient?

Człowieku ochłoń !!! Co drugi post się pytasz kiedy strona i klient... Weź parę wdechów albo pobiegaj wkoło bloku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...