Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 341
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyświetla mi się okienko z napisem 'Click into your window, please' klikam na metka tamte okienko znika i dupa, nic się nie dzieje..

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Witam. Mam problem. Gram na globalu i ten fishbot wykrywa mi gre itp. Ale nie łowi, po prostu. Mam czekać na ustawianie kamery itp i dupa blada. Nic wiecej. "czekam na branie..." A wedka nawet nie zarzucona ;/ Moze ktos mi z tym pomoc?

Opublikowano

ludzie patrzycie na daty ? jest to dość stary fishbot i nie aktualizowany pod najnowszego metina i raczej nie będzie prawidłowo działał ;/

Opublikowano

włańczam tak jak jest wszystko tutaj napisane i pisze,że przygotowuję kamera,później pisze gotowe....... a nic nie robi(ustawione robaki papka i um łowienia 1-4 f1-f4

Opublikowano

Bot niby wszystko w nim działa załączam go ustawia kamerke, bierze przynete, zarzuca, ale jak pojawi sie chmuka z ryba nie wyciaga tylko ciagle pisze "czekam na branie" jak wyskoczy chmurka z ryba jak klikne cos na ekranie po za metkiem pisze dopiero branie i wyciaga dopiero wtedy potem znow zarzuca i znow ta sama sytuacja ze nie chce wylawiac i zarzucac przynety... Da sie cos z tym zrobic?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...