Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 341
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam taki oto problem : bot działa włącza się wszystko jest okej do momentu kiedy ma założyć przynętę i łowić i nagle wyskakuje mi że nie mam przynęty ani robaka ani papki choć mam zaznaczony pierwszy slot i prawie pół eq robaków i papek . To samo jak zmienię na 2 slot i wszystko przerzucę . CO robić ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kucze hack wydaje się być fajny ale u mnie nie działa :( znaczy kamerkę ustawia, zakłada przynęty ale nie zarzuca wędki ani jej nie wyjmuje, ciągle tylko przynęty używa. Ustawiałem łowienie na każdym miejscu na pasku i nic, nawet tam myszka nie zjeżdża. Jak to ustawić?

Opublikowano

Zmieniłem nazwę process nazywa się METIN2 lub metin2 (obie sprawdzałem) i dalej prosi o uruchomienie gry, co zrobić?

22353ci7.gif

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to wgl nie działa pisze ze mam uruchomic gre jak gra jest uruchomiona. czytalem ze trzeba cos tam zmienic gdybym jeszcze wiedzial co i gdzie .

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie trzeba zmienić nazwę procesu na METIN2. W wersji v0.2, która wyjdzie niedługo HardFish sam przeczyta gdzie ma działać i nie będzie już takiego problemu. Teraz to kwestia czasu.

zmieniłem i nadal nie działa. :(

Opublikowano

Dziekuje za bota - mnie dziala teraz perfekcyjnie :)  ale nie dzial na poczatku

1. Bral 2x papke i nie zarzucal - (trzeba wrzucic umiejetnosc lowienia na f1)

2. Pozniej zarzucal ale nie wyciagal (przesunalem okno z metinem do lewej strony ekranu i zaczal wreszcie wyciagac) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...