Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 341
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego mi nie działa? Mam wszystko ustawione tak jak na screenach i kiedy klikam "Home" nic się nie dzieje. O co chodzi?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uruchom jako Admin i działa ;)

A ja mam problem taki że rzuca raz wędkę nie złowi nic i potem pisze czekam na branie ale wędki nie zarzucił ... :(

@Edit: Już problem naprawiony wystarczyło nie ruszać kursorem ;)

A teraz mam kolejny. Otóż po włączeniu fb wszystko ok zarzuca ładuje przynętę i wyciąga ale nie może złapać ani jednej ryby... w piewsze okno z czasem wpisałem 2850 bo łowię na wędce +1 tego drugiego okna nie ruszałem... Także nie wiem w czym problem ... :(

Opublikowano

Kurde, ustawiłem wszystko jak potrzeba, umiejętność łowienia slot 2 robaki slot 1 a bot mi ustawia kamerke, zakłada przynęte i pisze że czeka na branie a nie zarzuca wędki... poradzicie coś?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ten v0.1 dzila prawie na pl ale prawie bo wszystko elegancko prawie jest tylko ze bot nie powtarza czynnosci chyba ze wcisniemy znow HOME to znow powtorzy czynnosc ale tylko raz znalazl ktos na to rozwiazanie ???

co do braku robaka czy papki ktos nie dopisal ze musi byc otwarte EQ lub nie doczytalem i jesli wlaczymy bot jako admin a metin bedzie odpalony jak na screenach to dzila tylko tak jak mowie poroblem z powtarzaniem czynnosci :) pozdrawiam moze ktos znalazl jakies rozwiazanie ktoro pomoze :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Założyciel tematu zapewniał , że zmniejsza ryzyko bana do zera. Mimo to po jakiejsc godzinie łowienia dostałem bana.

Hack działa jak nalezy ale na nowyh HS logi wysyła chyba

Opublikowano

Siema, mam problem, wszystko jest git ale jak już zarzuci to czeka na branie, jest branie i dalej czeka, wszystko jest zrobione jak należy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

bot ok, ale czy idzie zrobic tak aby nie przelaczal ciagle na metina?Chodzi mi o to, ze jak kilka przynete czy wedkowanie to sie z np. innego programu(np.internet) przelacza na metina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...