Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 341
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie v0.2 jest już gotowa, ale za nim ją wydamy musimy poprawić kilka błędów i sprawdzić cały szkielet pod względem bugów w grze. Powiem, że bot zmienił się nie do poznania. ;-) Kiedy go udostępnimy? Nie chcę zapeszyć, dlatego oficjalnej daty podać nie mogę.

Opublikowano

Siemka mam problem a mianowicie to , że jak wlaczam metin2 i fb to wszystko dziala bierze przynete i lowi pozniej zaciaga i nic stoi w miejscu nie powtarza tej czynosci drugi raz . co mam zrobic?

Opublikowano

Proszę mi wyjaśnić albo wytłumaczyć dlaczego i jak to naprawić żeby po kilku minutach hackshield nie wyłączał gry gdy łowię na niniejszym hardfish v0.1!!!

Opublikowano

CZEMU PISZE CIĄGLE ZE .... BRAK PAPKI W EQ .... ale przeciez ją mam przy sobie ....

Włóż ją na pasek zadań, tak samo umiejętność łowienia i nie ruszaj kamerą w grze.

Siemka mam problem a mianowicie to , że jak wlaczam metin2 i fb to wszystko dziala bierze przynete i lowi pozniej zaciaga i nic stoi w miejscu nie powtarza tej czynosci drugi raz . co mam zrobic?

Daj mu po prostu pracować, jest to zaawansowany bot dla osób, które nie chcą zostać zbanowane, dlatego poleca się zostawić okno metina włączone oraz nie ruszanie myszką.

Proszę mi wyjaśnić albo wytłumaczyć dlaczego i jak to naprawić żeby po kilku minutach hackshield nie wyłączał gry gdy łowię na niniejszym hardfish v0.1!!!

To jakieś nowe zabezpieczenie po ostatnich aktualizacjach - spróbuj zrobić obejście patchera oraz zostaw postać gdzieś w tłumie.

Opublikowano

Czym się hard fish różni od tradycyjnego fishbota?

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Bot po wielu kłopotach zaczoł działać :P Czekam na hard expbot ;P

Edit.

Dlaczego hs mi ciągle po 10 min wyłancza metina ??

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

Bot po wielu kłopotach zaczoł działać :P Czekam na hard expbot ;P

Edit.

Dlaczego hs mi ciągle po 10 min wyłancza metina ??

Może wyrzucać HardFisha, ponieważ HackShield prawdopodobnie coś wykrywa i tym samym unikasz blokady konta.

Kiedy będzie wersja 2.0?

Do v2.0 jeszcze trochę, na razie pracujemy nad ulepszoną v0.2 - napisaliśmy cały kod od nowa i praktycznie będzie to nowy FB, jednak kiedy zostanie wydany, tego nie wiemy.

Opublikowano

Bot na globalu nie działa:P

Działa, tylko na niezaktualizowanym kliencie i Windowsie będzie Cię wyrzucać po 10 minutach (oznacza to też, że bot się broni przed blokadą). Chyba, że mówisz o innym błędzie, który mógłbyś dodać na screenie - może zła konfiguracja m.in w config? ;-)

Opublikowano

Jak tam ida prace nad v0.2? :D

Prace zostały na razie zatrzymane - jeszcze nie wiemy czy w ogóle wydamy v0.2, przykro mi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...