Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 341
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Weteran
Opublikowano

Przecież daronian napisał, że pracy zostały wstrzymane, więc czego się czepiasz?

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Mam ustawione robale na 1 a umiejętność łowienie na F1. Używa 2x robali i pisze, że zarzucił wędkę czeka na branie.

Gdy zmieniam ich położenie (2,3,4,F2,F3,F4) jest to samo.

Proszę o szybką pomoc dam Lubię ;)

Opublikowano

Mam ustawione robale na 1 a umiejętność łowienie na F1. Używa 2x robali i pisze, że zarzucił wędkę czeka na branie.

Gdy zmieniam ich położenie (2,3,4,F2,F3,F4) jest to samo.

Proszę o szybką pomoc dam Lubię ;)

Włóż robaki do ekwipunku na kartę 1 i ustaw 'Szukanie 1.' Nie ruszaj kamery i daj botowi pracować.

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, postaraliście się, aczkolwiek mam jedną wątpliwość. Mianowicie : Czy HardFish będzie mógł łowić na kilka kont ?

Nie. Niestety nie. Tak jak pisałem, to jest inteligentny bot, który działa tak jak Ty sam byś łowił i może się crashować na kilku kontach.

Do dupy to jest wszystko ladnie zarzuca ale nie wyciaga potem...

Umiejętność łowienia umieść na pasku zadań (tam gdzie masz skille, poty, itd).

Opublikowano

Witam. Po jakim czasie Banują konto ? Czy po prostu chodzi sobie 24/7 przez 2 tygodnie i dalej będzie stać, czy po 10h dostanie bana ?

Nie dostaniesz bana za HS'a na tym bocie, więc o to się nie martw. Na Metin2.pl banują, jeżeli nikogo nie będzie na koncie, a np. Twoja postać będzie łowić, dlatego masz tutaj wylogowanie gdy pojawi się GM lub odpisanie na szept. :-)

Opublikowano

U mnie jedynym problemem jest opóźnienie. Ustawiłem odpowiednie opóźnienie do poziomu mojej wędki, ale nie ważne co wpiszę zawsze wyciąga mi po 7 sekundach! Co mam zrobić? ;<

Opublikowano

Niestety, u mnie jest taki problem, że ani w opcje nie mogę kliknąć, ani w wyjście, ani nie mogę wystartować bota. Mogę tylko go przenosoć z miejsca na miejsce :(. Pozdrawiam. Czekam na szybką odpowiedź.

Opublikowano

Witam mam problem gdyż gdy pobieram to wyskakuje mi to jako wirus.Gdy wyłącze antywira i wszystko sobię ściągnę to jak włączę to i tak usuwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...