Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalam priva s2.lastivia.eu jako administrator, następnie włączam fisha i wyskakuje mi "Przed otworzeniem Hardfish 0.1 uruchom gre" a przecież odpaliłem grę, ma ktoś podobny problem?

• Odpowiedzi 341
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy na SG też działa?

Odpalam priva s2.lastivia.eu jako administrator, następnie włączam fisha i wyskakuje mi "Przed otworzeniem Hardfish 0.1 uruchom gre" a przecież odpaliłem grę, ma ktoś podobny problem?

mam tak samo jak ty! ;)

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wchodzę na link z downloadu i wyskakuje że nie odnaleziono pliku. Z mojej winy czy zotsał on usunięty?

Link do pobrania już działa.

636451494245979649038.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem z  tym fishbotem otóż ustawiam wszystko jak ja screenie klikam insert bot sie uruchamia ustawia aytomatycznie kamere kurso zjezdza na przynete i zaklada ją 2 razy i pisze ze czeka na branie chociaz nie zarzucil wedki. dodam ze mam umiejetnosc lowienia na 1-4 f1-4 sprawdzalem juz na kazdym slocie i nic. dodam tez ze dzieje sie tak tylko u mnie na laptopie, u kolegi na komputerze smiga dobrze na tym samym koncie i na tym samym systemie operacyjnym. prosze o pomoc

Opublikowano

Witam mam problem z  tym fishbotem otóż ustawiam wszystko jak ja screenie klikam insert bot sie uruchamia ustawia aytomatycznie kamere kurso zjezdza na przynete i zaklada ją 2 razy i pisze ze czeka na branie chociaz nie zarzucil wedki. dodam ze mam umiejetnosc lowienia na 1-4 f1-4 sprawdzalem juz na kazdym slocie i nic. dodam tez ze dzieje sie tak tylko u mnie na laptopie, u kolegi na komputerze smiga dobrze na tym samym koncie i na tym samym systemie operacyjnym. prosze o pomoc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem z  tym fishbotem otóż ustawiam wszystko jak ja screenie klikam insert bot sie uruchamia ustawia aytomatycznie kamere kurso zjezdza na przynete i zaklada ją 2 razy i pisze ze czeka na branie chociaz nie zarzucil wedki. dodam ze mam umiejetnosc lowienia na 1-4 f1-4 sprawdzalem juz na kazdym slocie i nic. dodam tez ze dzieje sie tak tylko u mnie na laptopie, u kolegi na komputerze smiga dobrze na tym samym koncie i na tym samym systemie operacyjnym. prosze o pomoc

a uruchomiłeś jako administator? 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, czy taki fishbot jest bezpieczny? Nie wykryje go hackshield i nie poleci banik za niego nawet jeśli nie zostanie się przyłapanym przez GM?
Może to jakieś głupie pytanie, ale ja jestem kompletnym lajkonikiem :P
Z góry dziękuje :*

Opublikowano

Witam, czy taki fishbot jest bezpieczny? Nie wykryje go hackshield i nie poleci banik za niego nawet jeśli nie zostanie się przyłapanym przez GM?

Może to jakieś głupie pytanie, ale ja jestem kompletnym lajkonikiem :P

Z góry dziękuje :*

Każdy cheat jest wykrywalny, jeżeli nie zostaniesz przyłapany masz małą szanse na bana.

image.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...