Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1359239645-U722918.png

HardFish v0.1

1359239655-U722918.png

1359239802-U722918.jpg

1359239666-U722918.png

TAK, HardFish v0.1 działa na wszystkich serwerach prywatnych oraz globalnych.

1359239900-U722918.png

TAK, HardFish v0.1 jest kompatybilny z każdym innym cheatem oraz modem.

1359239911-U722918.png

http://speedy.sh/MhKVK/HardFish-v0.1.rar

1359240347-U722918.png

https://www.virustotal.com/file/dd812f03b9591acc1beb4c27d7285f20184be74356f4b27a52aee8e66bbb68cb/analysis/1359240370/

Wszystkie 7 zagrożeń to nieszkodliwy kod cheata. Jeśli będą zastrzeżenia to będę mógł opisać każde 'zagrożenie' po kolei, gdyż plik jest w 100% czysty.

1359240024-U722918.png

1359242168-U722918.jpg

1359240030-U722918.png

1359244281-U722918.jpg

• Odpowiedzi 341
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HardFish został stworzony specjalnie dla Was!

Jesteśmy zadowoleni z tego, że możemy Wam pomóc.

Już wkrótce światło dzienne ujrzy również expbota oraz BS :)

Opublikowano

No postaraliście się, bocik łady ale nie wykorzystam.

Działa na x32 i na x64 ?

Tak, działa na systemach 32 i 64 bitowych.

Jeśli chodzi o blokadę HS'a to HardFish ma ją wbudowaną i z jego budowy nie wyjdzie ani jeden log, dzięki czemu szansa na blokadę konta została wyeliminowana do zera. ;-)

Opublikowano

Ale nie dziala na balantia.pl zrobilem wszystko tak samo i pisze ze prosze uruchomic gre :P

Musisz zmienić nazwe procesu na METIN2

Opublikowano

Jak próbuje uruchomić na serwerze Balmora to wyskakuje mi "Przed otwarciem HardFish 0.1 uruchom grę!", a mam ją włączaną :) Po kliknięciu ok wyskakuje mi takie coś

I9D461O.png

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Weteran
Opublikowano

Dobra, ale mi klika dwa razy w papkę i czeka na branie, lecz nie zarzuca, trzeba umiejętność łowienia dać w konkretne miejsce jakieś?

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Cześć , ja mam tak samo jak up , kamerke ustawia , dwa razy przynęte i stoi , a na górze napisane Czekam na branie. Trzeba gdzieś umiejętność łowienia dać ?

@Edit

Jak dacie łowienie na f1 lub gdziekolwiek to wszystko ok bedzie , dajcie sobie robaki na slot1 bo jak bedziecie mieć na slocie 2 to nie bedzie zabijac ryb ani drobnych ryb zakladać , szkoda tylko , że za każdym razem po włączeniu fisha trzeba ustawiać opcje , a nie są zapamiętane , pomyślcie nad tym w następnej wersji ;D Zaraz jeszcze sprawdze odpisywanie na wiadomości.

Opublikowano

Jak próbuje uruchomić na serwerze Balmora to wyskakuje mi "Przed otwarciem HardFish 0.1 uruchom grę!", a mam ją włączaną :) Po kliknięciu ok wyskakuje mi takie coś

I9D461O.png

Aktualnie trzeba zmienić nazwę procesu na METIN2. W wersji v0.2, która wyjdzie niedługo HardFish sam przeczyta gdzie ma działać i nie będzie już takiego problemu. Teraz to kwestia czasu.

Dobra, ale mi klika dwa razy w papkę i czeka na branie, lecz nie zarzuca, trzeba umiejętność łowienia dać w konkretne miejsce jakieś?

Musisz dać ikonkę łowienia na pasek zadań (od 1-4 lub F1-F4).

Cześć , ja mam tak samo jak up , kamerke ustawia , dwa razy przynęte i stoi , a na górze napisane Czekam na branie. Trzeba gdzieś umiejętność łowienia dać ?

Tak jak wyżej. ;-)

Opublikowano

Wszystko działa , odpisywanie też dobrze sie sprawuje , tylko teraz kwestia łowienia , botdeley polecacie na 3500 ? Z tego co widziałem to marnie łowił , jak odpiszesz co z tymi czasami wędek jak najlepiej wam sie łowiło ( napewno próbowaliście ) , to załącze bota na cały dzień i zdam raport wieczorem :)

Opublikowano

Czasy wędek:

+1 ---->  2850
+2 ----> 2800
+3 ----> 2750
+4 ----> 2650
+5 ----> 2650 lub 2900
+6 ----> 2650
+7 ----> 2650
+8 ----> 2600
+9 ----> 2600

W wersji v0.2, która jest teraz na etapie wczesnych testów wprowadziliśmy opcję, że po zaznaczeniu jaką wędką łowisz, bot sam ustawi odpowiedni czas. ;-)

Opublikowano

Chodzi mi o botdeley bo na starcie macie 3500 , a zawsze łowiłem na 4500 , lepiej łowić na 3500 ?

PS. Z niecierpliwością czekam na expbota , dobrze by było jakby był bardziej podobny do m2bob'a niż tego w kamer modzie , może nieco odsłonicie coś o nim ;d ? Kiedy mielibyśmy się go spodziewać ;p ?

Opublikowano

Chodzi mi o botdeley bo na starcie macie 3500 , a zawsze łowiłem na 4500 , lepiej łowić na 3500 ?

PS. Z niecierpliwością czekam na expbota , dobrze by było jakby był bardziej podobny do m2bob'a niż tego w kamer modzie , może nieco odsłonicie coś o nim ;d ? Kiedy mielibyśmy się go spodziewać ;p ?

HardExp 0.1 ujrzy światło dzienne między 15-20 lutego.

Opublikowano

Aktualnie trzeba zmienić nazwę procesu na METIN2. W wersji v0.2, która wyjdzie niedługo HardFish sam przeczyta gdzie ma działać i nie będzie już takiego problemu. Teraz to kwestia czasu.

Musisz dać ikonkę łowienia na pasek zadań (od 1-4 lub F1-F4).

Tak jak wyżej. ;-)

Mam ten sam problem co kolega. Można wiedzieć kiedy będzie aktualizacja lub kiedy zostanie to naprawione?

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Mam ten sam problem co kolega. Można wiedzieć kiedy będzie aktualizacja lub kiedy zostanie to naprawione?

HardFish 0.2 zostanie wydany 2 lutego

Opublikowano

Do wersji v0.2 proponuję dodać:

-opcje żeby po naciśnięciu drugi raz home bot stopował , bo teraz bota można tylko wyłączyć a nie zastopować

-opcje zapisywania poprzednich ustawień bota , ponieważ teraz za każdym razem po włączeniu trzeba wszystko ustawiać na nowo

-opcje osobnego wywalania farb , ponieważ nie wszyscy chcą wywalać martwe ryby , a farby tak ( w tym ja )

-opcje o której już wspominaliście , czyli wybierasz +ile masz wędkę i czas się ustawia

-na koniec dwie opcje które raczej są nieosiągalne przy tym rodzaju bota , czyli łowienie na zminimalizowanym oknie , jak i łowienie na kilku postaciach.

Nie wiem czy to przypadek , ale ustawiłem bota na 2h i miałem tylko kilka martwych ryb , jeszcze nie raz go przetestuje i na pewno zdam relacje z botowania ;> , expbota też będę testować , bo akurat ferie mi się zaczynają , wtedy jak exbota wrzucicie :)

Opublikowano

Ale nie dziala na balantia.pl zrobilem wszystko tak samo i pisze ze prosze uruchomic gre :P

Wersja 0.2 będzie na wszystkie serwery metin2

Weteran
Opublikowano

Bardzo przydatne byłoby tworzenie raportu, na każdy koniec połowu. Wyłączanie metina i systemu o określonej godzinie lub po upływie konkretnego czasu. Przydatne mogłoby się okazać coś w stylu "refreshu" całego skryptu, aby się nie zacinał przy jakimś lagu gry.

Ogólnie ciekawy i duże pochwały dla obu autorów :)

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...