Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 341
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram na PL i mam problem. Ten sam jak wyżej ustawi kamerke zmieni robaka i stoi "czekam na branie..." ale nie zarzuca wedki ani nic.. mam robaki na klawiszach 1-4 i f1-f2 oraz zamkniete okno eq (na otwartym tez nie dziala tylko bierze robaki z okna eq " tego na klawiszu "i" .. juz nie wiem co mam zrobic.. wszystko ustawione potem home i wezmie robaki i stoi.. ani wedki nie zarzuci ani nie łowi nic

Opublikowano

Gram na PL i mam problem. Ten sam jak wyżej ustawi kamerke zmieni robaka i stoi "czekam na branie..." ale nie zarzuca wedki ani nic.. mam robaki na klawiszach 1-4 i f1-f2 oraz zamkniete okno eq (na otwartym tez nie dziala tylko bierze robaki z okna eq " tego na klawiszu "i" .. juz nie wiem co mam zrobic.. wszystko ustawione potem home i wezmie robaki i stoi.. ani wedki nie zarzuci ani nie łowi nic

mam to samo :(

Opublikowano

A ja mam taki problem, że klikam na ikonę hardfisha i włącza się okno startowe na 1s a potem znika :( jak temu zapobiec, wie ktoś ??

Opublikowano

mam to samo :(

Również mam taki problem .. Co za tym idzie bot nie działa na PL'u :} .. Autorom dziękujemy !

Opublikowano

Hmmm no widzę że dobra robota ;)
Fajnie jakby była jeszcze opcja łowienia na ziemi, skałach itp. leci + ;)

Opublikowano

Działa wyśmienicie . !

29894490875723101955.jpg
"Żużel to nie tylko sport. To jest sposób na życie, które uzależnia, kaleczy i zabija"
Dla wielu żużel to bezsensowna jazda w kółko, dla Nas to całe życie

Opublikowano

Jak tego wgl. użyć? Gdzie to wrzucić? Co po kolei zrobić?

Wszystko jest opisane. Nigdzie tego nie wrzucasz, bo to jest aplikacja zewnętrzna, a nie coś, co musisz wstrzyknąć do klienta. :-)

Opublikowano

Jeśli macie ten sam problem co up'y ze bierze papke i nie zarzuca to zrobcie tak:

1.Pod klawiszem 1 dajcie umiejetnosc lowienia (jest przy skilach tam gdzie combo)

2.Eq z przynetami musi byc otwarte

3.Trzymajcie papke na 1 stronie ekwipunku a w fishbocie zaznaczcie slot 1

4.A jeszcze jedno wedlug mnie najlepsze czasy to 2000 i 2500 na tych braly mi wysmienicie ;)

EDIT

A i jeszcze 1 ;) nie polecam na pl wylapalem bana po 2 dniach na miesiac przez HS nie gma :)

9gm1.jpg

Opublikowano

Kiedy v0.2? Z tego co wiem zaczeliście nad ją pracować od lutego, a już mamy maj ;/

Z samego bota jeszcze nie korzystałem bo akurat dzisiaj wróciłem do gry w metina na pl i akutalizje mi się, potem ze względów bezpieczeństwa założę inne konto na którym wbiję 30lvl i zobaczymy jak to działa, ale z tego co piszą inni mam nadzieję, że jest dobry i przyniesie zyski ;d

Opublikowano

Aktualnie trzeba zmienić nazwę procesu na METIN2. W wersji v0.2, która wyjdzie niedługo HardFish sam przeczyta gdzie ma działać i nie będzie już takiego problemu. Teraz to kwestia czasu.

I9D461O.png

Jakiego procesu, napisze ktoś dokładnie co mam zrobić, bo ja mało się znam.

banner1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...