Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 341
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedynym sposobem na pobranie tego FB jest podanie nr telefonu?

nie podawaj numeru telefonu bo podpiszesz umowe i bedzie ci ciagnac z konta kupe kasy ;) mi bocik nie chodzi ustawilem kamere i klikam wszystko a i tak lipa 

Opublikowano

Jak uruchamiam fb pisze mi "czekam na branie" o co chodzi ? Co mam z tym zrobić ? Nie zarzuca mi robaka ani nic, niech ktoś da jakas instrukcje.

Opublikowano

Ogarnie to ktos ? Mam ustawione robaki na 1, a to zarzucanie na f1, włączam fishbota klikam zeby sie wlaczyl no i niby działą ale nie zarzuca wętki, co robić ?

Opublikowano

Mam kurcze pytanie panowie bo mam tego bota ale mam problem ponieważ gdy ustawiam wszystko zgodnie z zaleceniami to zarzucam wędke ale nie wyciągam po pojawieniu się obrazka ryby  czekam do samego konca kiedy wędka sama wychodzi nie wiem co z tym zrobić pomocy!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak ustawić ms fish delay i msbot delay?

tumblr_msrnt2YueT1qf3tseo1_250.gif

Opublikowano

Niby jak mam włączyć tego bota? wypakowałem wszystko do folderu z Metinem 2 po czym zmieniłem dobrze ustawienia, następnie włączyłem tego bota i pojawiło sie jakieś zj*bane okienko na którym nic nie można zrobić i nic kliknąć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...