Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobic zeby nie bylo bledu jak sie loguje failed to download ? jak to naprawic

MateuszMesiu_eune_238_1_logo.png

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Czy ten bot jest wykrywalny? O ile mi wiadomo to LOL ma coś takiego jak PunkBuster , ale tu się zwie Pandoo czy coś takiego...

ExodusMt2.pl

Opublikowano

ściągnąłem skrypt do ryze'a. zrobiłem tak jak w temacie i teraz co mam zrobić żeby te combo szlo same? jaki klawisz czy co? :P

Opublikowano

Witam. Po kilku minutach gry wyskakuje mi okienko z napisem :

"Got BugSplat with script Unknow at function OnWndMag"

Mam uruchomione tylko :

"Zoom Hack"

"Extra Awareness"

"Skin Hack"

"Inject Bol" - "Latest"

Wie ktoś o co może chodzić ?

Opublikowano

Mam Problem. Nic mi nie działa. wgrywam własne skrypty i nic mi nie działa. W grze nie ładuje mi się żaden skrypt .Pomoże mi ktoś?

Opublikowano

Mówić jak do tępaków.

OFICJALNIE OGŁASZAM, ŻE BOT DLA PIJAWEK AKA DARMOWYCH UŻYTKOWNIKÓW NIE DZIAŁA AŻ DO NAJBLIŻSZEGO WTORU

Howgh

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

dzieki :)

24790528697226300755.png

Opublikowano

Siemka, chciałbym kupić VIPa tylko nwm co wybrać.

http://scr.hu/1tl/ikstt

Paypal standard czy Paypal no subscription? Czym się to różni?

Subs, to tak jakbyś zgodził się, żeby co miesiąc BoL automatycznie pobierał Ci z konta 10 dolców i sam przedłużał sobie VIPa.

f.png

Opublikowano

Yo BoL działa już na tym patchu?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

" Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważnie znaleziono MSVCP100.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może narapwić ten problem"

Prosze o podanie mi tej biblioteki, z "google" nie dzialaja.

http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=5555

Pomogło ^^.

Rejestracja jest płatna? Bo wejsc do BoLa bez konta na forum nie moge. A jest platna z tego co widze.

Opublikowano

@up. miał byc o 11;00 a ten koles sie obija i nie wlacza dla free userów :P ale bynajmniej jest dla na za FREE więc sie cieszcie ze wogóle mozecie kozystac ^^^

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...