Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W takim razie lepiej kupić skina a nie bota do skinów których nikt nie widzi

Opublikowano

A u Mnie ciągle bugsplaty wyskakują i nie wiem co z tym zrobić dopiero dzisiaj zacząłem korzystać z BOLa a tu już problemy;/ Wie ktoś jak temu zaradzić albo czy ktoś ma też cos podobnego??

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć od kiedy i jak często używa BOLa , i jakie subskrypcje używacie bo czytałem że, posypią się bany i trochę cykam się go używać ...

Opublikowano

mam problem gdy chcę włączyć wyskakuje mi " you are missing direct x redist june 2010"

coś takiego gdy zainstaluje ten program nic nie daje i to samo pomocy.

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Mam problem, gdy tworzę customa, aby sprawdzić combo itd. wszystko ładnie działa. A gdy odpalam rankeda to działa mi tylko skrypt do last hitów. Btw. combo działają na rankedach ? używam combo do kha zixa.

sygna7.jpg

Gram w :
-
League of Legends

Opublikowano

@Up

Musisz spełnić 3 warunki
-Odpalić wyszukiwarkę meczu dokładnie o godzinie 3:33 w dzień poprzedzający zaćmienie Saturna
-Potem czekasz równe 666 sekund, wychodzisz z kolejki
-Równo 33 minuty później wchodzisz w instalator LoL'a, i uninstalujesz grę.
-Wypierdalasz

Daj łapke w gure jak pomągłęm

Opublikowano

Działa bez zarzuceń. Ten kto będzie grał z botami to będzie grał. Mi osobiście do szczęścia nie jest to potrzebne gdyż to tylko odbiera zabawę z gry sobie enemy i teamowi. Jeszcze jedno na koniec. Ludzie pamiętajcie za to nigdy nie będzie bana!. Jedynie jest możliwość aby bot upadł i nie będzie update'owany wtedy nie będzie działał. Tak to nie ma innej możliwości. Riot nic nie zrobi w stronę tego bota gdyż nie może zrobić update blokującego tego bota, ponieważ bez zgody graczy nie boże być żaden 'niewidzialny' update. Jest to karalne więc cieszcie się tym botem. Moim zdaniem głupota lecz to od każdego z osobna zależy czy będzie go używał czy nie, pozdrawiam.

TristanaSygnatura.png

Opublikowano

Jak próbuje włączyć to po zalogowaniu wyświetla się Failed download , mam Lapka na nim Win8. Reinstall Bola nic nie pomógł co robić?

Opublikowano

Da się jakoś ominąć zabezpieczenia na vip scripty? Poradnik dobry, bol przyda mi się dla zabawy na botach/1v1 z kolegami :P

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Da się jakoś ominąć zabezpieczenia na vip scripty? Poradnik dobry, bol przyda mi się dla zabawy na botach/1v1 z kolegami :P

nie da się niestety :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...