Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [Zapowiedz] [Beta Testy] [Autorskie Modyfikacje] [Launcher] [RPG] [Dedyk] [32 GB] [Autorskie Pluginy] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer przyjmuje uzasadnioną krytykę panie minecraft-cie.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Minecraft-24H

Dobra, ja teraz będę cię ignorował więc sobie możesz pisać co chcesz.

----------------------------------------------------------------------------------------

Myślę nad zrobieniem czegoś takiego żeby było widać pierścionki w grze wizualnie, co wy na to?

Opublikowano

@Minecraft-24H

Dobra, ja teraz będę cię ignorował więc sobie możesz pisać co chcesz.

----------------------------------------------------------------------------------------

Myślę nad zrobieniem czegoś takiego żeby było widać pierścionki w grze wizualnie, co wy na to?

Dobry pomysł.

Proponuje usunąć ten pasek na dole do wyboru itemków od 1 do 9 i wstawić dwa pola na prawą i lewą rękę.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

@efee Było by fajnie, ale wydaje mi sie, że to zbędne, może jak nie będzie nic innego do zrobienia ;). Axivio musisz sie wstrzymać, potrzebuje launchera w 1 kolejnosci. Brakuje mi odznak, peleryn i pasow bo musze je zmniejszyć do wymiarów 32x32.

Opublikowano

Ym, po co ci launcher?

To nie jest tak, że użyjesz tego launchera, wbijesz na singla i już wszystko masz :D

Launcher jest i wyłącznie po to żeby nie trzeba było instalować modów na klienta,i wtedy jak wchodzisz na serwer masz mody co są na serwerze.

A żeby to działało musisz postawić serwer na craftbukkicie 1.3.2 i spoucie, i potem wrzucić nasz plugin, którego efee raczej ci nie da :D

mca.png
Opublikowano

Po to, ze na tych teksturach które mam nie ma np widoku ekwipunku z pasami, amuletami i cała reszta... i żeby dodać tło launchera i inne grafiki.

Opublikowano

A jakbym pracował fizyczne to co? Aaa ty nie wiesz po pierwsze co to jest ciężka praca. Dziecko na życie trzeba zarabiać. Ale spokojnie jeszcze masz 10 lat, narazie rodzice Cię opłacaja, bo chyba masz 8 lat nie?

Przykro mi, że nie masz 18 lat :(

Widać, że pracujesz fizycznie, bo zdania, które konstruujesz kompletnie nie trzymają się kupy ;x. Ciężka praca ? Od 6 na nogach, szkoła do 15.00, 5 godzin w piekarni (zazwyczaj, przed chwilą wróciłem ;)), a dopiero potem czas wolny. Szkoła to w pewnym stopniu także wysiłek intelektualny, czyż nie ? Właśnie tutaj pokazałeś całą swoją inteligencję, bo więcej słów chyba nie potrafisz wykorzystać. Najpierw twierdzisz, że mam 10, a w tym samym czasie 8 lat ? A jeśli faktycznie tyle mam, do czemu zniżasz się do mojego poziomu ? Myślałem, że jesteś na to zbyt dumny panie dorosły z 4 kaflami na miesiąc przy pracy fizycznej, która długo nie trwa biorąc pod uwagę godziny Twoich wpisów na forum. ;]. No i ten Twój nick, jeśli gra w Minecrafta to dla Ciebie ciężka praca fizyczna (uwaga na przemęczone palce!), to powodzenia w realnym życiu. Tyle na temat, nie mam zamiaru łapać % wdając się w bezsensowny flame.

Launcher po długim przemyśleniu na razie odłożę, w przypadku klienta bez aktualizacji... nie będzie pełnił zbyt znaczącej funkcji.

Opublikowano

@up w tym temacie*

Jakbyście potrzebowali grafik pisać. Zaprzestałem produkcję aktualnie.

Ps: Zna ktoś jakiś chorwacki serwer minecrafta ?

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Widać, że pracujesz fizycznie, bo zdania, które konstruujesz kompletnie nie trzymają się kupy ;x. Ciężka praca ? Od 6 na nogach, szkoła do 15.00, 5 godzin w piekarni (zazwyczaj, przed chwilą wróciłem ;)), a dopiero potem czas wolny. Szkoła to w pewnym stopniu także wysiłek intelektualny, czyż nie ? Właśnie tutaj pokazałeś całą swoją inteligencję, bo więcej słów chyba nie potrafisz wykorzystać. Najpierw twierdzisz, że mam 10, a w tym samym czasie 8 lat ? A jeśli faktycznie tyle mam, do czemu zniżasz się do mojego poziomu ? Myślałem, że jesteś na to zbyt dumny panie dorosły z 4 kaflami na miesiąc przy pracy fizycznej, która długo nie trwa biorąc pod uwagę godziny Twoich wpisów na forum. ;]. No i ten Twój nick, jeśli gra w Minecrafta to dla Ciebie ciężka praca fizyczna (uwaga na przemęczone palce!), to powodzenia w realnym życiu. Tyle na temat, nie mam zamiaru łapać % wdając się w bezsensowny flame.

Launcher po długim przemyśleniu na razie odłożę, w przypadku klienta bez aktualizacji... nie będzie pełnił zbyt znaczącej funkcji.

Przeczytaj 2-3 razy to co napisałem i może dowiesz się o co chodzi.

btw. po chu* tutaj piszecie z własnym teamem? zróbcie własne forum albo ts

bez linków.

Opublikowano

Gildie już na wykończeniu, będzie można także claimowac teren.

Myślę nad maksymalna liczba osób w gildii, chyba będzie gdzieś tak 7-10

Opublikowano

Aż łezka poleciała :) Jeśli postawicie tego serwa to po prostu tak będę grał na tym serwie przez 24/7 (bez przesady :P), ale na pewno będę długo grać. Z niecierpliwością czekam na otwarcie serwera :D

Proszę kogoś z administracji o obniżeniu mi tych kilka % ^.^

Tak bardzo się staram : >

454a5886f91016240dd3363a9e601117.jpg

Opublikowano

@up

Dzięki :)

Axero coś z netem ma, veeper się leni a ja pracować muszę -,-

Parę tych pierścionków zrobiłem, oraz wygląd ich wizualny

Kłopot jest z tym aby smok się nie ruszał ale jakoś temu zaradzimy

Opublikowano

Aż łezka poleciała :) Jeśli postawicie tego serwa to po prostu tak będę grał na tym serwie przez 24/7 (bez przesady :P), ale na pewno będę długo grać. Z niecierpliwością czekam na otwarcie serwera :D

myśle podobnie jak ty :P czekać, czekać i czekać, obyśmy się doczekali :)

możecie określić w % postępy nad każdym działem pracy? (Grafika, launcher, itp)?

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Z grafiką słabo, szukamy grafików,z pluginem idzie jakoś,ale jest nas tylko 3 to z nie wiadomo jaką prędkością nie pracujemy.

Tak czy siak, Sponsora załatwi VPS'a dopiero na 27, myślimy wykupić jakiś serwer do tego czasu żeby móc zacząć budować.

mca.png
Opublikowano

nie możecie zadowolić się hamahi? napewno ktoś z was ma komputer z 4 gb ramu, i dosyć dobry internet :P śpieszcie się, bo gracze czekają :) 27 odpalicie a

28 koniec ferii ;|

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...