Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [Zapowiedz] [Beta Testy] [Autorskie Modyfikacje] [Launcher] [RPG] [Dedyk] [32 GB] [Autorskie Pluginy] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

@Up

Okej, postanowiłem, że Ci zaufam i wiernie będę śledził temat. ^.^

Powodzenia w pracy. ; d

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będą jakieś konie? Dodatkowie miecze? Możecie dodać kolorowe szkła i piwa, które można kupić w karcznie, a po ich wypiciu mamy czarne tło w grze.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

@2up JFG ten serwer to nie fake :P Wiem bo grafikiem jestem :)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

cNauI.png

Na zdjęciu możecie znaleźć nowe możliwości ubioru do wyboru (nie wszystkie na screenie), kilka nowych przedmiotów. Za 2 godziny wstawię screeny z nowymi mieczami, łukami.

Ta fajna, kolczasta kula odejmuje życie, może się przydać przy tworzeniu ochrony terenu gildii ;)

Uczeń
Opublikowano

Mam dwa pytania.

1. Czy ja tam widzę Pianino ? : D A jeśli je widzę, to można na nim grać?

2.Czy tą kolczastą kule będzie można popchnąć, albo zrzucić na kogoś ?

Opublikowano

1. Nie, to organy :D. Są jako dekoracja tak samo, ja reszta podobnego wyposażenia. Kulka stoi w miejscu dlatego napisałem, że będzie idealna zamiast płotka ochraniającego zamek gildyjny ;)

Uczeń
Opublikowano

Hmmm, a czy ta kolczasta kula mogłaby być czymś w stylu miny? : p Że jak ją dotkniemy to wybucha jak tnt, tylko będzie zadawać więcej obrażeń.

Opublikowano

Ten kapelusz jest bardzo dziwny. Proponuje dodać jakieś nowe jedzenie i trunki.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Czyli start po niedzlieli. Bardzo fajnie się zapowiada, ale ten czerwony kolor tu nie pasuje (chodzi o te paski po loewj stronie w rogu). Możecie dodać kilka odmiań wilków. Dodać kilka mobów agresywnych. Będzie można jakość latać na smoku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...