Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [Zapowiedz] [Beta Testy] [Autorskie Modyfikacje] [Launcher] [RPG] [Dedyk] [32 GB] [Autorskie Pluginy] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hamachi :D? Ten plugin generuje okropne obciążenie, efee może jak by postawił, ale on ma internet 1.3MB(ja 1.1MB :D), zresztą przy 2 osobach na serwerze nic by nie mógł robić, a ekipa to ok. 15osób.

mca.png
  • Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba jakąś tą mapę zacząć budować, Dramo powiedział ze VPS będzie na 27, czyli od 27 zaczniemy budowę mapy, ale można to trochę przyspieszyć, mianowicie jeżeli posiada ktoś jakiegoś dedyka/VPS'a i chciałby nam pomóc w przyspieszeniu prac nad serwerem to prosiłbym o kontakt

Opublikowano

ja mam ferię w lutym :D Ogólnie zgłaszam się na grafika. Dogadamy się na gg.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

lepiej niech stoi ew.chodzi po jaskini albo cos takiego :D

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

ostatnio mam bardzo malo czasu bo dopiero w piatek bedzie czas zeby cos zrobic... piszcie jakich grafik wam potrzeba. smoki latajace moga byc bo planuje zbudowac wielka jaskinie i moze jakies latajace wyspy wysoko w niebie ale jak uda wam sie zrobic stojace/ siedzace to bede mial duzo nowych mozliwosci na wybudowanie ich lokalizacji. :)

Opublikowano

Jednak te smoki będą latać, jak by miały stać to jakby miały damage zadawać ? :D Chyba że uda się zrobić że lata w określonym miejscu

Opublikowano

@dannyy Maszyna od sponsora będzie dopiero 27,czyli prawie dwa tygodnie, zacznie się szybciej jak ktoś udostępni nam serwer, ale się nie zabiera.

mca.png
Opublikowano

już się robi.

Może jakaś szansa na niepowodzenie ulepszania przedmiotów ? np przedmiot ulepszamy na +5 na +1 jest 100%, później 70 40 20 i 10%.

I może żeby się dało było ulepszać przedmioty w różny sposób. Moc 0/5, wytrzymałośc 0/5, i dodatkowe atrybuty 0/2 ? Każdy klejnot odpowiedzialny za inna opcje.

Opublikowano

Narazie jest tak, że jest Życia,Staminy i Many,każdy miecz można ulepszyć w tych 3kierunkach, potem zrobie dalsze ulepszenia na Podpalanie,Odrzut itp.

mca.png
Opublikowano

Pomysł !

Gracz ma sakiewke w której przochowywuje złoto(slot w eq na sakiewkę), i inny gracz może ją ukraść. W zależności od umiejętności złodzieja i poziomu gracza okradanego, sakiewka odpina się w odpowiednim czasie. Podczas odpiniania ofiarze mruga na dole ekranu pomaranczowe światełko(albo powiedzmy komunikat mu się otwiera.) Jeśli się odwróci okradanie jest przerwane a złodziejowi nick swieci się na czerwono(widzi to tylko okradnięty).

Taki mój pomysł, wiem że z tym dużo roboty ale jest to możliwe do wykonania (chyba).

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@up zgloszonko leci :)

50 postów - Dobry Początek Panowie :D

100 - Nice nie spodziewałem się że dobije tyle :D

150 - Dafuq ?

250 - OMG !

mca.png

Opublikowano

@2Up Nie najlepszy pomysł, ponieważ przychodzi nowy gracz na serwer który powiedzmy stoi już kilka miesięcy. Zaczyna gre i uzbierał troszkę złota/pięniedzy/denarów na zakup jakiegoś przedmiotu. Idzie sb kupić i nagle gracz, który gra na tym serwerze od początku ma duże zdolności złodzieja i tego nowego gracza okrada. A co robi ten nowy gracz ? Oczywiście zdenerwuje się i opuści serwer (przynajmniej tak będzie w kilku przypadkach). Także zastanówcię się nad dodaniem tego.

7510260_4_1.png
Opublikowano

Hmm @up Ale jakiś ogranicznik.... Okradać można jedynie graczy z lvl o 30 niższym, albo takich co grali powiedzmy 12h(grali ! nie mieli konto!)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Ja mam taki pomysł żeby np tak jak w wiedźminie dodać takie coś jak hmmmm np. butelke z wywarem który można by było nałożyć na miecz i go troszeczke ulepszyc (mozna by bylo zdobyc przez handel z npc-tami lub w dungeonach

Sry że dodaje pracy ale musialem to napisac :)

Nie zauważyłem wcześniejszego tematu z podobnym [przepraszam]

Ps:Jezeli serwer wypali będzie u mnie na 1 miejscu (z pewnością najlepszy serwer)

Pomogłem daj LIke :)

Opublikowano

Modelator to słowo. Nawet jeśli nie jest to znane w Polsce słowo, to może być to uznane za neologizm, a być może wkrótce każdy będzie ten wyraz stosował. Dodano tu formant -or oznaczający wykonawcę czynności ;). Tu: Modele tworzy modelator. -at- pojawiło się przez zastosowanie złożenia.

Opublikowano

Bedzie system poziomow to moze zeby gracz z duzo wyzszym poziomem nie mogl atakowac poczatkujacego? czyli taki okres ochronny. ew dla graczy z niskimi poziomami komenda na tryb pvp / non pvp (zmiana co 24h).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...